breaking newsΕλλάδα

Ξέρεις πoια εiμαι εγώ; Τσiριζε η Kαιλn ! ! !

Με το σκάνδαλο διαφθοράς στους «κόλπους» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λόγω δωροδοκίας ευρωβουλευτών από το Κατάρ και με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή να εμπλέκεται, άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το πρώην-πλέον-στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Μια από αυτές τις ιστορίες αφορά στην περίοδο που η Εύα Καϊλή έκανε το μεταπτυχιακό της στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Υποθέσεις στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το 2006-2008.

Υπενθυμίζεται, πως η Εύα Καϊλή είχε σπουδάσει, πρώτα, στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την περίοδο, λοιπόν, που η νυν ευρωβουλευτής έκανε το Μεταπτυχιακό της, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος καθηγητής «έκοψε» σε ένα μάθημα την Εύα Καϊλή, που σημειωτέον είχε εκλεγεί το 2007 για πρώτη φορά βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ.

Τότε ποιος είδε την… Εύα Καϊλή και δεν τη φοβήθηκε!

Συμφοιτητές της κας Καϊλή, που έμαθαν τότε τα όσα έγιναν, έχουν να λένε για την έξαλλη κατάσταση στην οποία ήταν και έλεγε στον καθηγητή που δεν την πέρασε:

«Ξέρεις ποια είμαι εγώ; Είμαι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, νομίζεις πως έχω χρόνο να ξανάρχομαι να δίνω μαθήματα…;»

 

πηγη

Back to top button