Διεθνή

Ο κόσμος τρελάθηκε: Αϊτή, όχλος σφάγιασε και έκαψε 12 μέλη συμμορίας! Καναδάς, ηθοποιός πέθανε μετά από 12 πλαστικές για να μοιάζει στο είδωλό του Jimin (BTS)! Ελβετία παρουσιάστρια καιρού είναι avatar τεχνητής νοημοσύνης! Κένυα: 83 μέλη σέκτας πέθαναν από πείνα γιατί έτσι θα συναντούσαν το Χριστό! ΒΙΝΤΕΟ

Ο κόσμος τρελάθηκε……

Στην Αϊτή, τουλάχιστον δώδεκα ύποπτα μέλη συμμορίας σφαγιάστηκαν και τα σώματά τους κάηκαν δημοσίως σε δρόμο από κατοίκους της γειτονιάς Turgeau στο Πορτ-ο-Πρενς. Για να κάψουν τα σώματα χρησιμοποίησαν λάστιχα που είναι εύφλεκτο υλικό. Στις εικόνες το πλήθος ξεχύνεται στο δρόμο με μανσέτες και πέτρες για να σκοτώσει τους παραβατικούς. Κάτοικοι της συνοικίας τώρα φοβούμενοι των συμμοριών εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για πιο ασφαλές καταφύγιο.

Αφού υποβλήθηκε σε 12 αισθητικές επεμβάσεις για να μοιάζει στον Jimin του BTS, ένας 22χρονος Καναδός ηθοποιός πέθανε από μετεγχειρητικές επιπλοκές. Ξόδεψε συνολικά 220.000 $..Ο Jimin είναι ένας Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής και χορευτής που γεννήθηκε στο Busan της Νότιας Κορέας. Είναι μέλος του γκρουπ BTS.

ο ηθοποιός

Στο ελβετικό κανάλι M Le Média, η Jade, μια παρουσιάστρια του καιρού δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη. Η εμφάνιση και η φωνή της παραμένουν πολύ ρεαλιστικά. Η εποχή των παρουσιαστών σε μορφή avatar μπορεί μόλις να ξεκίνησε. Από τις 3 Απριλίου, κάθε πρωί ο Jade παρουσιάζει την πρόγνωση του καιρού σε αυτό το ολοκαίνουργιο γαλλόφωνο ελβετικό κανάλι. Ο τόνος, η φωνή εκπλήσσουν. Το σταθερό βλέμμα, οι χειρονομίες, λίγο σπασμωδικές και η έλλειψη χιούμορ αποκαλύπτουν μια ψυχρή, τεχνητή νοημοσύνη.

και όμως δεν είναι πραγματικός άνθρωπος είναι μια ακόμη …χίμαιρα

Κένυα: «The Shakahola Massacre». 83 άτομα, μέλη αίρεσης-(προτεσταντικής σέκτας), βρέθηκαν νεκρά σε δάσος. Υπό την επιρροή του πάστορα-γκουρού τους, ήταν μέλη της ”Good News International Church” ”Διεθνούς Εκκλησίας των Καλών Νέων” και σύμφωνα με το δόγμα της οργάνωσης πέθαναν από την πείνα «για να συναντήσουν τον Ιησού». Ο Paul Mackenzie Nthenge είναι ένας πρώην οδηγός ταξί από μια μικρή πόλη της Κένυας που έγινε ο πάστορας μιας Εκκλησίας 3.000 πιστών. Ο Paul Mackenzie Nthenge κατηγορείται ότι ώθησε περισσότερους από 80 οπαδούς του να νηστέψουν μέχρι θανάτου……..

Ο κόσμος τρελάθηκε……..

dimpenews.com

Back to top button