breaking newsΕλλάδα

Ρέντη: «Ο 18χρονος δεν ήταν ο μόνος που έριξε φωτοβολίδα υπήρχε και δεύτερο άτομο» λέει ο δικηγόρος του

Την έκπληξη του αλλά και άγνοια, εκφράζει ο πατέρας του 18χρονου που ομολόγησε ότι έριξε την φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ ο δικηγόρος του δήλωσε πως ο πελάτης του δεν ήταν ο μόνος που έριξε φωτοβολίδα αλλά ότι υπήρχε και δεύτερο άτομο.

Όπως λέει ο πατέρας του 18χρονου δεν έχει δει ακόμα τον γιο του ο οποίος κρατείται από την αστυνομία. «Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω δει το παιδί», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως σημασία έχει να γίνει καλά ο αστυνομικός. «Αν το έχει κάνει να πληρώσει, αλλά δεν είναι τέτοιο παιδί», υποστήριξε.

Επίσης, διέψευσε ότι ο γιος του ήταν οργανωμένος οπαδός και ισχυρίστηκε ότι κάποιος παρέσυρε τον 18χρονο εκείνη την ημέρα.

Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του αλλά και τα δύο παιδιά πήγαιναν συχνά στο γήπεδο για να δουν μπάλα παρόλα αυτά ήθελαν την Πέμπτη να πάνε να παρακολουθήσουν τον αγώνα βόλει. «Που να ξέραμε», κατέληξε.

Προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ, ο δικηγόρος του 18χρονου, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε πως ο πελάτης του δεν ήταν ο μόνος που έριξε φωτοβολίδα αλλά ότι υπήρχε και δεύτερο άτομο.

 

karditsastakra

Back to top button