Διεθνή

Σπάρτη: 37χρονη έκανε το εμβόλιο της Pfizer και υπέστη ανακοπή!!!

”Σπάρτη: Έκανε το εμβόλιο και έπαθε ανακοπή!” μεταφέρει το Notospress στις 02/08/2021 αναφορικά με μια 37χρονη Σπαρτιάτισσα που όπως λέει έζησε «μισό θάνατο»!

”Η γυναίκα, σύζυγος Σπαρτιάτη προσήλθε στο Νοσοκομείο Σπάρτης για να κάνει το εμβόλιο της Pfizer. Περιμένει την σειρά της καρτερικά και κάνει το εμβόλιο. Για καλή της τύχη δεν απομακρύνεται από το Νοσοκομείο, όπως θα μπορούσε, αφού όλοι εγγυώνται την ασφάλεια του εμβολίου, αλλά παραμένει στον χώρο. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά νιώθει άσχημα, ραγδαία δυσφορία, δεν προλαβαίνει καν να εξηγήσει, τα μάτια της γυρίζουν και «χάνεται». Αμέσως η γιατρός Υπηρεσίας αντιλαμβάνεται τι έχει γίνει και χωρίς να χαθεί ούτε λεπτό παρεμβαίνει και με κατάλληλες ενέργειες και ενέσιμη χορήγηση φαρμάκων επαναφέρει στη ζωή την 37χρονη γυναίκα που έχει υποστεί αλλεργικό σοκ και ανακοπή καρδιάς.”

Το ότι δεν απομακρύνθηκε από το χώρο αν και είχε παρέλθει ο ενδεδειγμένος χρόνος που για λόγους πρόληψης επιβάλλεται της έσωσε τη ζωή.

”Ο σύζυγός της βρισκόταν έξω από τον θάλαμο, όπως επιβάλλεται και αντιλαμβάνεται ότι κάτι γίνεται. Η 37χρονη, έχει υποστεί αλλεργικό σοκ αμέσως μετά την χορήγηση του εμβολίου που μέσα σε 15 μπορεί να επιφέρει τον θάνατο αφού επιφέρει ανακοπή της καρδιάς. Ευτυχώς χάρη στην άμεση αντίδραση της γιατρού και της ομάδας του Νοσοκομείου η γυναίκα «γύρισε» από τον θάνατο.”

Αν και όλα δείχνουν ότι έχει διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο η υγεία της τέθηκε σε κίνδυνο και σίγουρα οι επιπτώσεις και οι συνέπειες σε αυτήν μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη δεν θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητες..
”Να σημειωθεί ότι νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης και όλα δείχνουν ότι έχει διαφύγει οριστικά κάθε κίνδυνο. Είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.”

dimpenews.com

Back to top button