Ελλάδα

Απoδιoπoμπαioς τράγoς ο Θεατpιvoς Zελεvσκι πλεov….


Ως «αποδιοπομπαίο τράγο» θα παρουσιάσουν οι Δυτικοί τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι πάνω στον οποίο θα «κρεμάσουν όλες τις αμαρτίες τους» σύμφωνα με το σερβικό «Print» με βάση την εικόνα που παρουσιάζουν τα μέτωπα της Ουκρανίας και το Κίεβο να παίζει το τελευταίο του «χαρτί» με γενική αντεπίθεση στην Χερσώνα, αναλώνοντας το μεγαλύτερο μέρος των εφεδρειών του.

Φυσικά ο πρόεδρος Ζελένσκι θα κατηγορηθεί και για την οικονομική καταστροφή που θα υποστεί τον φετινό χειμώνα η ΕΕ εξαίτιας των αντι-ρωσικών κυρώσεων αλλά και τη πτωχοποίησης των πολιτών της.

Να θυμίσουμε ότι ο Β.Ζελένσκι με θράσος δήλωσε ότι απαίτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να διαθέσει επειγόντως τον επόμενο ποσό της οικονομικής βοήθειας της προς την Ουκρανία ύψους 5 δισ. ευρώ, ενώ πίεσε για ένα νέο κύμα κυρώσεων κατά της Ρωσίας, στη διάρκεια της τηλεφωνικής του επικοινωνίας με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Η Ρωσία έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει και θα φέρει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση σε νικηφόρο τέλος, παρά τις δηλώσεις του Ζελένσκι και των συμβούλων του.

«Το Κίεβο δεν σκοπεύει να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία με κανέναν όρο, η Ουκρανία δεν θέλει να συνομιλήσει με τη Μόσχα εκτός από την παράδοση του ρωσικού Στρατού, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Ουκρανού προέδρου και των συμβούλων του.

Ωστόσο, αυτό είναι ένα παιχνίδι για το κοινό και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική κατάσταση. Ο Ζελένσκι ξεχνάει συνεχώς να λέει ότι κανείς δεν τον καλεί για διαπραγματεύσεις, αφού οι όποιες συνομιλίες μαζί του δεν έχουν νόημα. Στην πραγματικότητα είναι μια μαριονέτα της Δύσης, η οποία ουσιαστικά δεν αποφασίζει τίποτα.

Ο ρωσικός Στρατός επιτίθεται και μεθοδικά και σταδιακά χτυπά τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας απελευθερώνοντας το Donbass και άλλα εδάφη της Ουκρανίας.

Θα έρθει η στιγμή και το καθεστώς του Κιέβου θα πρέπει να απαντήσει για όλα όσα συμβαίνουν τώρα στη χώρα.

Σε αυτή την κατάσταση, ο Ζελένσκι δεν θα μπορεί να κατηγορήσει για όλα τους χορηγούς του από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, πιθανότατα όλα θα είναι ανάποδα.

Αν κάτι πάει στραβά, και όλα πάνε σε αυτό, ο Ζελένσκι θα γίνει «αποδιοπομπαίος τράγος», κρεμώντας πάνω του όλες τις αμαρτίες. Η Δύση έχει τέτοια εμπειρία, ο Ουκρανός πρόεδρος δεν θα είναι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος».

Ως παράδειγμα, το «Print» αναφέρει «τον Πέτρο Ποροσένκο, ο οποίος εφάρμοσε ενεργά όλες τις δυτικές οδηγίες, αλλά έγινε περιττός και απλώς τον εκδίωξαν τοποθετώντας μια άλλη μαριονέτα, τον Ζελένσκι, στην προεδρική καρέκλα.

Εν τω μεταξύ, ορισμένοι δυτικοί ειδικοί δεν αποκλείουν ότι η μοίρα του Ζελένσκι έχει ήδη αποφασιστεί από τους δυτικούς χορηγούς του και στο εγγύς μέλλον θα απομακρυνθεί ως αποτέλεσμα στρατιωτικού πραξικοπήματος.

Παράλληλα, όλα όσα συμβαίνουν τώρα στην Ουκρανία θα παρουσιάζονται ως προσωπικές πρωτοβουλίες του Ουκρανού προέδρου».

πηγη

Back to top button