breaking newsΕλλάδα

Μυoκαρδiτιδα & Περικαρδiτιδα πρoκαλει το Eμβoλιo τnς NOVAVAX πoυ πρoτειvαv στoυς αvεμβoλiαστoυς….

Το Εμβόλιο της NOVAVAX που πρότειναν στους ανεμβολίαστους ως το πιο «παραδοσιακό» τελικά προκαλεί Μυοκαρδίτιδα & Περικαρδίτιδα, γιατί περιέχει τη τοξική Πρωτεΐνη Ακίδα…

Και πώς γνωρίζουμε ότι η μυοκαρδίτιδα συνδέεται με την πρωτεΐνη ακίδας; Επειδή το NOVAVAX δεν έχει λιπιδικά νανοσωματίδια (LNP) ούτε mRNA, αλλά ατόφια την Ακίδα!

Μας είπαν ότι το Novavax θα ήταν λύση για να πειστούμε εμείς οι ανεμβολίαστοι, αλλά και να αυξηθεί ο εμβολιασμός σε περιοχές με χαμηλή κάλυψη. Επίσης, ότι Αυτό λειτουργεί με τον παραδοσιακό και γνωστό από τη δεκαετία του 1980, τρόπο που λειτουργούν τα εμβόλια. Σοβαρά;

Αυτό όμως δεν ισχύει διότι τα συγκεκριμένα εμβόλια από τα μεσα της δεκαετίας του 1980 δεν είναι καθόλου “παραδοσιακά”, αφού δε χρησιμοποιούν αδρανοποιημένους/εξασθενημένους φυσικούς ιούς αλλά πρώιμη τεχνολογία γενετικής μηχανικής με ανασυνδυασμένους ιούς για να αντιμετωπίσουν ασθένειές όπως η ηπατίτιδα Β, ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων και η μηνιγγίτιδα, με αμφίβολα ως τώρα αποτελέματα.

Αυτό που Κάνει εντύπωσή είναι ότι ακόμα και το CDC συστήνει στους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν με το διαφορετικό εμβόλιο COVID της Novavax με επιρρήματα του τύπου ότι είναι “διαφορετική τεχνολογία” και πιο “συμβατή επιλογή”:

Είναι όμως;

Η πραγματικότητά είναι οτι η Novavax χρησιμοποιεί τη γενετική μηχανική για να αναπτύξει “αβλαβή” αντίγραφα της (σ.σ. Τοξικής) πρωτεΐνης ακίδας του κορωνοϊού μεσα σε κύτταρα εντόμων. Οι επιστήμονες εξάγουν και καθαρίζουν την πρωτεΐνη ακίδας και στη συνέχεια την αναμειγνύουν σε μια χημική ουσία που βοηθά στην τόνωση του ανοσοποιητικού.

Πώς πήραν την πρωτεΐνη ακίδας; Η μέθοδος της Novavax χρησιμοποιεί κύτταρα σκώρου για την παραγωγή πρωτεϊνών ακίδας: 

Οι ερευνητές επιλέγουν τα επιθυμητά γονίδια που δημιουργούν ορισμένα αντιγόνα SARS-CoV-2 (πρωτεΐνη ακίδας).

Οι ερευνητές βάζουν τα γονίδια σε έναν βακουλοϊό, έναν ιό εντόμων.

Ο βακουλοϊός μολύνει τα κύτταρα του σκώρου και πολλαπλασιάζεται μέσα τους.

Αυτά τα κύτταρα του σκόρου δημιουργούν πολλές πρωτεΐνες ακίδας.

Οι ερευνητές εξάγουν και εξαγνίζουν τις πρωτεΐνες της ακίδας.

«Το εμβόλιο Novavax δεν έχει γενετικό υλικό, παρά μόνο πρωτεΐνες», λέει ο Δρ Florescu. «Η τεχνολογία του εμβολίου είναι πιο παραδοσιακή και μοιάζει πολύ με ένα εμβόλιο γρίπης που βασίζεται σε πρωτεΐνες». Τα εμβόλια κατά της γρίπης έχουν χρησιμοποιήσει επίσης αυτή τη μέθοδο εργοστασίων κυττάρων σκώρου.

Επομένως, το εμβόλιο της Novavax δεν είναι ούτε παραδοσιακό αλλά ούτε ασφαλές, αφού χρησιμοποιεί επίσης ως αντιγόνο την πρωτεΐνη ακίδα, η οποία είναι ενδοθηλιακή τοξίνη και που ευθύνεται για τη καταστροφή σημαντικών και μη αναγεννούμενων κατάρων όπως της καρδίας (και όχι μόνο), με αποτέλεσμά οι νεότερες έρευνές του FDA για το εμβόλιο της Novavax να δείχνουν ανησυχία για κίνδυνο εμφάνισής μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας.

Και πώς γνωρίζουμε ότι η μυοκαρδίτιδα συνδέεται με την πρωτεΐνη ακίδας; Επειδή το NOVAVAX δεν περιέχει λιπιδικά νανοσωματίδια (LNP) ουτε mRNA, αλλά ατόφια την ακίδα!

Ο Dr. Paul Alexander συγκεκριμένα αναφέρει:

Εμβόλιο NOVAVAX & Μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή του καρδιακού μυός) & Περικαρδίτιδα (φλεγμονή της επένδυσης του σάκου που περιβάλλει την καρδιά). ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι η μυοκαρδίτιδα συνδέεται με την ακίδα και όχι με το mRNA ή τα λιπιδικά νανοσωματίδια (LPN).

Πώς γνωρίζουμε ότι η μυοκαρδίτιδα δε συνδέεται με τα λιπιδικά νανοσωματίδια (LNP) και το mRNA, αλλά συνδέεται με την πρωτεΐνη ακίδας (είπαμε νωρίτερα ότι ήταν μια ενδοθηλιακή τοξίνη); Επειδή το NOVAVAX δεν έχει LNP ή mRNA, αλλά ατόφια την ακίδα!

ΠΗΓΗ 1: Ο FDA των ΗΠΑ ανησυχεί για τον πιθανό κίνδυνο μυοκαρδίτιδας από το εμβόλιο της Novavax

«Όμως έξι περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας, μιας φλεγμονής του καρδιακού μυός, εντοπίστηκαν στην ομάδα που έλαβε το εμβόλιο, έναντι ενός περιστατικού στην ομάδα του  εικονικού φαρμάκου», επεσήμανε ο οργανισμός.

ΠΗΓΗ 2: FDA: Το εμβολιο Covid της Novavax είναι αποτελεσματικό, αλλά παραμένουν ανησυχίες σχετικά με τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας

«Η  Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ  έχει χαρακτηρίσει  το πρωτεϊνικό εμβόλιο της Novavax ως αποτελεσματικό κατά της COVID -19, αλλά έχει επισημάνει ανησυχίες σχετικά με τον κίνδυνο  μυοκαρδίτιδας  και περικαρδίτιδας. Η μυοκαρδίτιδα είναι φλεγμονή του  καρδιακού  μυός και η περικαρδίτιδα είναι φλεγμονή της εξωτερικής επένδυσης της καρδιάς. Και στις δύο περιπτώσεις, το  ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος  προκαλεί φλεγμονή ως απόκριση σε μια λοίμωξη ή σε κάποιο άλλο έναυσμα, σύμφωνα με το CDC των ΗΠΑ».

ΠΗΓΗ 3: Ζητημα μυοκαρδιτιδας για τη Novavax· ΚΑΡ.Π.Α, – Ντροπαλοί παρευρισκόμενοι· O Braunwald για τις Ξενομεταμοσχεύσεις

«Αναμένετε από τους συμβούλους του FDA που διαβουλεύονται πάνω στην έγκριση για το εμβόλιο COVID-19 της Novavax να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις παρατηρούμενες παρενέργειες της μυοκαρδίτιδας. (CNN )’.

Substack Alexander COVID News evidence-based medicine

NOVAVAX Covid vaccine & myocarditis (inflammation of heart muscle) & pericarditis (inflammation of the sack lining that encases heart); we KNOW myocarditis is linked to spike & not mRNA or LPN; how?

All of these vaccines get to the same place of spike protein and an immunological response to it, but because NOVAVAX has no LNP platform, yet spike, and it causes or is linked to myocarditis, then the plot thickens for the spike as the key culprit in pathology. The spike protein is the business end, the toxin in the natural virus that causes the vascul…

Επομένως, όσες φορές και αν προσπαθήσουν να μας τη φέρουν με “νέες” ή “παλιές” τεχνολογίες η ουσία είναι μια: Όσο υπάρχει ή παράγεται το βιολογικό όπλο που λέγεται πρωτεΐνη ακίδα, κανένα σκεύασμα δεν είναι ασφαλές ούτε πρόκειται να γίνει αποτελεσματικό!

 

πηγη

Back to top button