Διεθνή

Ρώσικη Άνοιξη της Πράγας! Αυτό κι αν είναι αναθεωρητισμός! 100.000 Τσέχοι παραληρούν υπέρ Ρωσίας κατά ΝΑΤΟ ΕΕ τιμές ενέργειας και απαιτούν Ουδετερότητα και πτώση της κυβέρνησης! ΒΙΝΤΕΟ

Ρώσικη Άνοιξη της Πράγας! Αυτό κι αν είναι αναθεωρητισμός! 100.000 Τσέχοι παραληρούν υπέρ Ρωσίας κατά ΝΑΤΟ ΕΕ και απαιτούν πτώση της κυβέρνησης! Ζητούν καλύτερη αγοραστική δύναμη, αποχώρηση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και ουδέτερο καθεστώς στη σύγκρουση στην Ουκρανία. Καταφέρονται κατά ανόδου τιμών ενέργειας. . Οι διαδηλωτές απειλούν με γενική απεργία και καταναγκαστικά μέτρα εάν η κυβέρνηση δεν παραιτηθεί έως τις 25 Σεπτεμβρίου. Επέδωσαν τελεσίγραφο!

Μετά την κατάρρευση Τζόνσον και Ντράγκι το τόξο των αντικυβερνητικών κινημάτων φουντώνει στη γηραιά ήπειρο. Δεν θα πληρώσουμε εμείς τους πολέμους του ΝΑΤΟ. Ουδετερότητα..

Πράγα πόλη των εξεγέρσεων και της διανόησης. Και σ΄αυτή την περίπτωση πρέπει να φτάσουμε αυτό το προκεχρημένο σημείο που οριοθέτησε ο Φράντς Κάφκα: Από ένα σημείο και μετά δεν υπάρχει πλέον επιστροφή. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να φτάσουμε.

Έχοντας πάντα κατά νου τον Κούντερα: Ο αγώνας του ανθρώπου ενάντια στην εξουσία είναι ο αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη. Και σήμερα πολύ περισσότερο που η ιστορία πλαστογραφήθηκε και ο ναζισμός επανέρχεται ως λυτρωτής..

dimpenews.com

Back to top button