breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πώς ελέγχουν εκείνους που αφυπνίζονται

Η ατζέντα για τα βιοόπλα έχει πολλές περισσότερες παραμέτρους από ένα προβληματικό και επικίνδυνο εμβόλιο

Είναι ένα παλιό κόλπο. Ρίξτε ένα δόλωμα σε κάποιον που αντιστέκεται και θα δείτε πόσο εύκολα θα τσιμπήσει. Είναι ένα έξυπνο και καλά ανεπτυγμένο τέχνασμα για να εμποδίσει τους «αντιφρονούντες» να δουν τη ευρύτερη εικόνα.

Στην περίπτωση της πανδημίας, αλλιώς γνωστή και ως «ατζέντα βιολογικών όπλων», αυτό το τέχνασμα εφαρμόστηκε ξανά με επιτυχία. Οι γιατροί, οι δημοσιογράφοι, οι αντιφρονούντες, άνθρωποι που αντιστάθηκαν σε κάθε είδους παράλογο εξαναγκασμό, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ως το σημαντικότερο που αντιμετωπίζουμε. Κάθε μέρα, ένα νέο άρθρο εμφανίζεται, με ολοένα και περισσότερα στοιχεία ότι το εμβόλιο σκοτώνει και αφήνει κουσούρια. Και δεν λέω ότι δεν ισχύει!

Ωστόσο, η ατζέντα για τα βιοόπλα έχει πολλές περισσότερες παραμέτρους από ένα προβληματικό και επικίνδυνο εμβόλιο. Και αυτές ανακατεύονται κρύβονται μαεστρικά κάτω από το χαλάκι, κάνοντας την σκοτεινή δύναμη να αποκτά ακόμα μεγαλύτερη επιρροή πάνω μας. Γιατί δεν προσέχουμε.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους η πανδημία μπορεί να έχει αυξήσει τον αριθμό των θανάτων – οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τον κορωνοϊό ή ένα εμβόλιο. Μερικοί από αυτούς τους θανάτους αποδίδονται άμεσα στην ίδια την πανδημία, αν και με ποσοστό θνησιμότητας μικρότερο από 0,05% και κυρίως με τον τρόπο που τους μετράνε, δεν είναι τόσοι πολλοί. Άλλοι αποδίδονται στα νοσοκομεία και την ιατρική ανταπόκριση στην πανδημία, νοσοκομεία που διασωλήνωναν όσους είχαν διαγνωστεί με κορωνοϊο. Οι διασωληνώσεις αποδείχτηκαν σύντομα το πόσο επικίνδυνες ΄ήταν και σε πολλές περιπτώσεις θανατηφόρες.

Τα αντίμετρα που θεωρούνταν αποτελεσματικά και χρήσιμα αποθαρρύνθηκαν επίσης σε μεγάλο βαθμό από τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα. Ο  FDA εξέδωσε μια προειδοποίηση σχετικά με τη χρήση της ιβερμεκτίνης , αποκαλώντας την δυνητικά «επικίνδυνη», ακόμη και όταν ένας δικαστής στο Οχάιο εξέδωσε δικαστική απόφαση υπέρ της χρήσης της . Το νοσοκομείο West Chester έλαβε εντολή να χορηγήσει ιβερμεκτίνη στον Τζέφρει Σμιθ. Ωστόσο, ένας άλλος δικαστής λίγο αργότερα διέταξε τη διακοπή της ιβερμεκτίνης για τον Σμιθ,  ο οποίος στη συνέχεια υπέκυψε και πέθανε .

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι δρόμοι προς έναν μαζικό θάνατο που περιλαμβάνουν ένα σενάριο πανδημίας. Η δημοσιογράφος Τζάνετ Φέλαν έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει για τα εγγενή προβλήματα που δημιουργούνται με την αναδιάρθρωση των συστημάτων ύδρευσης, ιδιαίτερα σε ένα σενάριο lockdown. Πράγματι, ενώ άλλοι ερευνητές, όπως ο Δρ. Ντέιβιντ Μάρτιν, αναφέρθηκαν στα συστήματα ύδρευσης της πόλης ως πιθανά συστήματα παροχής μιας πραγματικά θανατηφόρου πανδημίας, αυτή η τεκμηριωμένη απειλή αγνοήθηκε σε μεγάλο, μην πούμε σε ολικό βαθμό.

Εξίσου ανησυχητική είναι η ύπαρξη θανατηφόρων χαπιών, τα οποία μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν τη θεραπεία κάποιου για μια ασθένεια ή οποιαδήποτε άλλη πάθηση, από το προσωπικό του νοσοκομείου ή ακόμη και από έναν φαρμακοποιό. Είναι χιλιάδες τέτοιου είδους καταγγελίες σε παγκόσμια βάση και όμως κανείς δεν τις βλέπει να γίνονται πρωτοσέλιδα στις μεγαλύτερες εφημερίδες.

Παρόλο που ο αριθμός των «υπερβολικών θανάτων» καλύπτεται ολοένα και περισσότερο, ο Παναμερικανικός Οργανισμός Υγείας (PAHO) αναφέρει ότι οι  υπερβολικοί θάνατοι ξεπερνούν τα 14 εκατομμύρια . Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ο αριθμός των θανάτων από τον Covid παγκοσμίως έχει αναφερθεί γύρω σε 6,5 εκατομμύρια, αφήνοντας πάνω από 8 εκατομμύρια νεκρούς λόγω άλλων ή συναφών αιτιών. Ερευνητές  όπως ο Δρ. Μέρκολα  έχουν δηλώσει ότι αυτοί οι υπερβολικοί θάνατοι μπορούν να αποδοθούν μόνο στο εμβόλιο, αγνοώντας τελείως τουλάχιστον δύο άλλες πιθανές αιτίες – τα φαρμακευτικά προϊόντα των απατεώνων και το νερό του θανάτου.

Όσοι ασχολούνται με τις παρενέργειες των εμβολίων, κάνουν πραγματικά υπέροχη δουλειά. Μέσα από τις προσπάθειές τους, γνωρίζουμε πλέον ότι (τουλάχιστον)  εκατοντάδες αθλητές έχουν πεθάνει ξαφνικά  μετά το λεγόμενο εμβόλιο για τον Covid. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν επικυρωμένες αναφορές ότι οι εμβολιασμοί προκαλούν καρδιακές ασθένειες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε αναπηρία και θάνατο. Γνωρίζουμε επίσης ότι φαίνεται να υπάρχουν παρενέργειες μετά από το εμβόλιο που αφορούν τη γονιμότητα και την εγκυμοσύνη. Γνωρίζουμε επίσης ότι μαζεύονται συνεχώς στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα «τρυπήματα» μπορεί στην πραγματικότητα να προκαλέσουν μη αναστρέψιμη και μη θεραπεύσιμη ασθένεια.

Όλα αυτά μπορεί κάποια στιγμή να συρθούν κάτω από το χαλί, με τις  επίσημες απολογίες κρατών και μεγαλοφαρμακευτικών να περιορίζονται στην «έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας», αυτήν την καραμέλα που χρησιμοποίησαν από την αρχή αυτής της παρωδίας, γι’ αυτό και απαιτούνταν ταχεία ανταπόκριση. Μπορεί να κάνουν στροφή 180 μοιρών και να παραδεχτούν τελικά ότι τα εμβόλια δεν υποβλήθηκαν σε επαρκή έλεγχο. Οι φαρμακευτικές θα πληρώσουν αμύθητα ποσά για εμάς, ελάχιστα για εκείνες, ως αποζημιώσεις, μερικοί άνθρωποι θα δεχτούν αυτές τις εξηγήσεις αβαβά και έτσι η ατζέντα για τα βιοόπλα θα συνεχίσει να προστατεύεται και να εξελίσσεται.

Αλλά πως να εξηγήσει κάποιος τα αναδιαμορφωμένα συστήματα νερού ή τα χάπια θανάτου; Όσο και να θέλει κάποιος να τα δικαιολογήσει, απλά δεν μπορεί. Και όσο αυτές οι πραγματικότητες, αυτές οι πραγματικά θανάσιμες απειλές, παραμένουν αδιευκρίνιστες και ανομολόγητες από τη λεγόμενη «αντίσταση» και τα φερόμενα ως «ανεξάρτητα ΜΜΕ», παραμένουμε σε εξαιρετικό κίνδυνο.

Δημήτρης Σωτηρίου

Back to top button