breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στρατnγoς Christian Blanchon: Εivαι εκεi, δiπλα σου, φαίvovται φυσιoλoγικoi, αλλά εivαι υπερnρωες….οι Avεμβoλιαστoι ! ! !

 Να και μια διαφορετική άποψη για τους ανεμβολίαστους από τον Στρατηγό του Γαλλικού Στρατού Christian Blanchon…

Είναι εκεί, δίπλα σου, φαίνονται φυσιολογικοί, αλλά είναι υπερήρωες.

Ακόμα κι αν ήμουν πλήρως εμβολιασμένος, θα θαύμαζα τους ανεμβολίαστους που άντεξαν στη μεγαλύτερη πίεση που έχω δει ποτέ, μεταξύ άλλων από συζύγους, γονείς, παιδιά, φίλους, συναδέλφους και γιατρούς.

Άνθρωποι που ήταν ικανοί για τέτοια προσωπικότητα, τόσο θάρρος και τόσο κριτική ικανότητα ενσαρκώνουν αναμφίβολα τα καλύτερα της ανθρωπότητας.

Βρίσκονται παντού, σε όλες τις ηλικίες, τα επίπεδα εκπαίδευσης, τις χώρες και τις απόψεις.

Είναι συγκεκριμένου είδους. Αυτοί είναι οι στρατιώτες που κάθε στρατός του φωτός επιθυμεί να έχει στις τάξεις του.

Είναι οι γονείς που κάθε παιδί επιθυμεί να έχει και τα παιδιά που κάθε γονιός ονειρεύεται να αποκτήσει.

Είναι όντα πάνω από τον μέσο όρο των κοινωνιών τους, είναι η ουσία των λαών που έχουν χτίσει όλους τους πολιτισμούς και έχουν κατακτήσει ορίζοντες.

Είναι εκεί, δίπλα σου, φαίνονται φυσιολογικοί, αλλά είναι υπερήρωες.

Έκαναν αυτό που οι άλλοι δεν μπορούσαν, ήταν το δέντρο που άντεξε στον τυφώνα των προσβολών, των διακρίσεων και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Και το έκαναν γιατί νόμιζαν ότι ήταν μόνοι και πίστευαν ότι ήταν μόνοι.

Αποκλεισμένοι από τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια των οικογενειών τους, δεν έχουν ξαναδεί τίποτα τόσο σκληρό. Έχασαν τις δουλειές τους, άφησαν την καριέρα τους να βουλιάξει, δεν είχαν άλλα χρήματα… αλλά δεν τους ένοιαζε. Υπέστησαν αμέτρητες διακρίσεις, καταγγελίες, προδοσίες και ταπεινώσεις… αλλά συνέχισαν.

Ποτέ άλλοτε στην ανθρωπότητα δεν έχει υπάρξει τέτοιο κάστινγκ, τώρα ξέρουμε ποιοι είναι οι αντιστάτες στον πλανήτη Γη.

Γυναίκες, άντρες, γέροι, νέοι, πλούσιοι, φτωχοί, όλων των φυλών και όλων των θρησκειών, οι ανεμβολίαστοι, *οι εκλεκτοί της αόρατης κιβωτού,* οι *μόνοι που κατάφεραν να αντισταθούν* όταν όλα κατέρρευσαν.

Είσαι εσύ, πέρασες ένα *ασύλληπτο τεστ που δεν μπόρεσαν να περάσουν πολλοί από τους πιο σκληρούς πεζοναύτες,* κομάντο, πράσινους μπερέδες, αστροναύτες και ιδιοφυΐες.

Είστε *φτιαγμένοι από τους σπουδαιότερους που έζησαν ποτέ,* αυτούς τους *ήρωες που γεννήθηκαν ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους* που λάμπουν στο σκοτάδι».

*Christian Blanchon* , στρατηγός του γαλλικού στρατού

 

πηγη

Back to top button