breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Το Εκτελεστικό Διάταγμα που προωθεί την βιοτεχνολογική ατζέντα του διανθρωπισμού

Έρχεται η ανάπτυξη τεχνολογιών και τεχνικών γενετικής μηχανικής «για να μπορούμε να γράφουμε ένα ανθρωπινο λογισμικό όπως ακριβώς προγραμματίζουμε τους υπολογιστές», καθώς γενετικές τεχνολογίες για το «ξεκλείδωμα της ισχύος βιολογικών δεδομένων» χρησιμοποιώντας «υπολογιστικά εργαλεία και τεχνητή νοημοσύνη»

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος Μπάιντεν υπέγραψε το «Εκτελεστικό Διάταγμα για την Προώθηση της Βιοτεχνολογίας και της Καινοτομίας στη Βιοβιομηχανία για μια Βιώσιμη, Ασφαλή και Ασφαλή Αμερικανική Βιοοικονομία». 1

Με βάση αυτό το διάταγμα προσδιορίζεται η ανάπτυξη τεχνολογιών και τεχνικών γενετικής μηχανικής «για να μπορούμε να διαμορφώνουμε ”κυκλώματα” για κύτταρα και να προγραμματίζουμε προβλέψιμα τη βιολογία με τον ίδιο τρόπο που γράφουμε ένα λογισμικό και προγραμματίζουμε τους υπολογιστές», καθώς και γενετικές τεχνολογίες για «το ξεκλείδωμα της ισχύος βιολογικών δεδομένων» χρησιμοποιώντας «υπολογιστικά εργαλεία και τεχνητή νοημοσύνη».

Επιπλέον, τα «εμπόδια για την εμπορευματοποίηση» θα μειωθούν «έτσι ώστε οι καινοτόμες τεχνολογίες και τα προϊόντα να μπορούν να φτάνουν γρηγορότερα στις αγορές». Αυτό που έχουμε εδώ είναι, με λίγα λόγια, η δημιουργία ενός αγωγού mRNA με γρήγορη προώθηση και εξάπλωση.

Όταν, τον Ιούνιο του 2022, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ εφάρμοσε αθόρυβα ένα σχέδιο  με «Μελλοντικό Πλαίσιο» 2  για την παροχή αναδιαμορφωμένων ενισχυτών για τα εμβόλια για τον COVID χωρίς να διεξαχθούν πρόσθετες δοκιμές, πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως κάτι τέτοιο θα εξαπλωθεί πέρα ​​από τα εμβόλια για τον COVID. Και, σύμφωνα με το συγκεκριμένο εκτελεστικό διάταγμα, αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2022, ο FDA δημοσίευσε επίσης ιατρικά ψευδή και παραπλανητικά μηνύματα σχετικά με τα αναμνηστικά εμβόλια που αποδεικνύουν ότι έχουμε εισέλθει επίσημα στην εποχή του μετανθρωπισμού:

«Ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημέρωση! #UpdateYourAntibodies με ένα νέο ενισχυτικό #COVID19.” 3  «Μην σοκάρεστε! Τώρα μπορείτε να #RechargeYourImmunity με έναν ενημερωμένο ενισχυτή #COVID19.” 4

ανατροφοδοτήστε το ανοσοποιητικό σας
Είναι αυτό το τέλος της αλλοπαθητικής ιατρικής;

Ιστορικά, οι γονιδιακές θεραπείες έπρεπε να περάσουν από επιπλέον ελε΄γχους, γι’ αυτό και υπάρχουν τόσο λίγες στην αγορά. Από το 2021, υπήρχαν στο εμπόριο 20 γονιδιακές θεραπείες. 5  Η πρώτη δοκιμή γονιδιακής θεραπείας στον κόσμο ξεκίνησε μόλις το 1990, επομένως αυτό είναι ακόμα ένα πολύ νέο πεδίο.

Ολόκληρο το πεδίο γονιδιακής θεραπείας στην πραγματικότητα κατέρρευσε μέσα σε μια νύχτα το 1999, όταν ένας έφηβος συμμετέχων σε μια δοκιμή πέθανε από παρενέργειες. Μια έρευνα του FDA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η έρευνα είχε προχωρήσει πολύ γρήγορα και ότι η ασφάλεια «δεν είχε τεθεί ως προτεραιότητα». 6  Η πρόοδος, χάρη στην αυξημένη προσοχή των δοκιμών, επιβραδύνθηκε από εκεί και πέρα.

Τέτοια επιφυλακτικότητα σκορπίστηκε τώρα στους πέντε ανέμους και δεν είναι δύσκολο να προβλέψουμε ότι θα υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες. Εκατομμύρια θα πεθάνουν από κακώς δοκιμασμένες γονιδιακές θεραπείες και, τελικά, η ιατρική έρευνα και η αλλοπαθητική ιατρική θα πάψουν να υφίστανται, καθώς όσοι γλυτώσουν από τις παρενέργειες των θεραπειών αυτών, δε θα θέλουν να έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε εναλλακτικό.

Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να συνεχίσουν, είναι εάν έχουν τον έλεγχο της εγκεφαλικής λειτουργίας των ανθρώπων ή/ εξαναγκάζοντας τους να κάνουν θανάσιμες ιατρικές πράξεις υπό την απειλή του θανάτου και όλα αυτά με μια απλή χειραγώγηση…

Τα εμβόλια γρίπης mRNA είναι «υπό κατασκευή»

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα εμβόλια γρίπης mRNA είναι στα σκαριά. 7  Αν και πιθανότατα δεν θα δούμε εμβόλια γρίπης mRNA κατά τη χειμερινή περίοδο 2022/2023, υπάρχει κάθε λόγος να αναμένουμε ότι θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος.

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2022, η Pfizer ξεκίνησε μια μελέτη Φάσης 3, η οποία θα δοκιμάσει ένα τετραδύναμο εμβόλιο γρίπης που βασίζεται σε mRNA, σε 25.000 ενήλικες Αμερικανούς. Η Pfizer εξερευνά επίσης τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιεί αυτοενισχυόμενο RNA (saRNA), για πιθανή χρήση στο μέλλον . 9

Η Moderna ξεκίνησε τη δοκιμή εμβόλων γρίπης με mRNA Φάσης 3 στις αρχές Ιουνίου 2022. 10  Εργάζεται επίσης σε εμβόλια mRNA για τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV) και τον κυτταρομεγαλοϊό (CMV), ο οποίος ανήκει στην οικογένεια του έρπητα, καθώς και έναν SARS-CoV-2 – εμβόλιο συνδυασμού γρίπης. Τελικά, η Moderna θέλει να δημιουργήσει ένα ετήσιο εμβόλιο mRNA που θα καλύπτει όλους τους 10 κορυφαίους ιούς που οδηγούν σε νοσηλεία κάθε χρόνο. 11

Το τρέχον υποψήφιο εμβόλιο γρίπης, mRNA-1010, κωδικοποιεί τις γλυκοπρωτεΐνες αιμοσυγκολλητίνης (ΗΑ) τεσσάρων διαφορετικών στελεχών γρίπης, συμπεριλαμβανομένων των γρίπης A/H1N1, A/H3N2, γρίπης B/Yamagata και B/Victoria. Σύμφωνα με τη Moderna: 12

«Το ΗΑ είναι μια κύρια επιφανειακή γλυκοπρωτεΐνη της γρίπης που θεωρείται σημαντικός στόχος για τη δημιουργία ευρείας προστασίας κατά της γρίπης και είναι ο πρωταρχικός στόχος των διαθέσιμων εμβολίων κατά της γρίπης».

Η Μετανθρωπιστική Ατζέντα

Τα τελευταία τρία χρόνια, έχουν γραφτεί αρκετά άρθρα που εξερευνούν τη διανθρωπιστική-μετανθρωπιστική ατζέντα, στα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος τους όλα αυτά τα πλάνα για την χρήση του mRNA και τις μελλοντικές γενετικές τεχνολογίες. Βασικά, ο στόχος του μεταανθρωπιστικού κινήματος είναι να υπερβεί τη βιολογία μέσω της τεχνολογίας και να συγχωνεύσει την ανθρώπινη βιολογία με την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με την Δρ. Κάρι Μαντέζ (παραπάνω), η οποία ανέφερε ότι βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι του μεταανθρωπισμού, χάρη στην άνευ προηγουμένου γρήγορη και βιαστική απόφαση για την χορήγηση mRNA στη μάχη κατά του COVID-19.

«Ένας λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε εάν το συνθετικό RNA δημιουργεί μόνιμες αλλαγές στο γονιδίωμα είναι επειδή τα συνθετικά γονίδια κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Εάν προκαλέσουν μόνιμες αλλαγές, οι άνθρωποι θα περιέχουν κατοχυρωμένα γονίδια, και αυτό εγείρει πολύ σοβαρά ερωτήματα, βλέποντας πώς οι πατέντες έχουν ιδιοκτήτες και οι ιδιοκτήτες έχουν δικαιώματα ευρεσιτεχνίας».

Δεδομένου ότι αυτές οι ενέσεις έχουν σχεδιαστεί για να χειραγωγούν τη βιολογία σας, έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν επίσης τη βιολογία ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής. Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, δεν γνωρίζουμε ακόμα σε ποιο βαθμό μπορεί να το κάνουν αυτό, ωστόσο περισσότερες μη δοκιμασμένες γονιδιακές θεραπείες βρίσκονται καθ’ οδόν.

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ στοχεύει στη δημιουργία ανθρώπινων Σάιμποργκς

Η υδρογέλη που χρησιμοποιείται για τη διατήρηση του mRNA μπορεί επίσης να περιέχει νανορομπότ για να δημιουργήσει μια βιοηλεκτρική διεπαφή, ικανή να συνδεθεί με ένα smartphone ή κάποια άλλη διεπαφή. Σε αυτό βασίζονται νέες τεχνολογίες που μετρούν βιολογικά δεδομένα, όπως το σάκχαρο στο αίμα. Τέτοιες τεχνολογίες θα έχουν, φυσικά, άμεσες επιπτώσεις στην ιδιωτικότητά μας.

Ποιος θα συλλέγει και θα έχει πρόσβαση σε όλα αυτά τα δεδομένα; Ποιος θα είναι υπεύθυνος για την προστασία τους; Πώς θα χρησιμοποιηθεί; Επίσης, εάν το κινητό σας μπορεί να λάβει πληροφορίες από το σώμα σας, ποιες πληροφορίες μπορεί να λάβει το σώμα σας από αυτό ή άλλες πηγές; Θα μπορούσαν οι μεταδόσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σας; Τη συμπεριφορά σας; Την φυσική σας λειτουργία; Τις σκέψεις ή τις αναμνήσεις σας;

Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται ότι τα εμβόλια κατά του COVID να έχουν ενσωματωμένες τέτοιου είδους δυνατότητες, αλλά γνωρίζουμε με ακρίβεια ότι οι στρατοί σε όλο τον κόσμο ερευνούν και εργάζονται προς την κατεύθυνση αυτών των δυνατοτήτων. Στην πραγματικότητα, είναι ένας αγώνας εξοπλισμών από μόνος του.

Στο άρθρο του στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 στο Substack, 13 με τίτλο «Human Cyborgs Are Just the Beginning», ο Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν, εξέτασε αρκετά από αυτά τα σχέδια. Ορισμένοι τίτλοι εκθέσεων και μόνο αφηγούνται από μόνοι τους το τι συμβαίνει, όπως η έκθεση του Συμβουλίου Βιοτεχνολογιών για την Υγεία και την Ανθρώπινη Απόδοση του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DOD)14 με τίτλο: «Cyborg Soldier 2050: Human/Machine Fusion and the Implications for the Future of the DOD». Δεν αφήνει πολλά στη φαντασία, έτσι δεν είναι;

Σύμφωνα με την περίληψη της έκθεσης:

«Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της προσπάθειας ήταν να προβλέψει και να αξιολογήσει τις στρατιωτικές επιπτώσεις των μηχανών που είναι φυσικά ενσωματωμένες στο ανθρώπινο σώμα για να αυξήσουν και να βελτιώσουν την ανθρώπινη απόδοση τα επόμενα 30 χρόνια.

Αυτή η έκθεση συνοψίζει αυτήν την αξιολόγηση και τα ευρήματα. Εντοπίζει τέσσερις πιθανές περιπτώσεις στρατιωτικής χρήσης για νέες τεχνολογίες σε αυτόν τον τομέα· και αξιολογεί τον αντίκτυπό τους στην οργανωτική δομή του Υπουργείου Άμυνας, το δόγμα και τις τακτικές των μαχητών και τη διαλειτουργικότητα με τους συμμάχους των ΗΠΑ και την κοινωνία των πολιτών».

Οι τεχνολογίες ανθρώπινης επαύξησης και εξέλιξης που θεωρούνται τεχνικά εφικτές έως το 2050 το αργότερο, περιλαμβάνουν οφθαλμικές βελτιώσεις για τη βελτίωση της όρασης και την επίγνωση της κατάστασης, οπτογενετική φόρμα για αποκατάσταση ή βελτίωση της μυϊκής δύναμης και ελέγχου, ακουστικές βελτιώσεις και νευρική ενίσχυση του εγκεφάλου για αμφίδρομη μεταφορά δεδομένων και επικοινωνία με τον εγκέφαλο.

Αλλάζοντας το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος

Στο The Plan to Turn You Into a Genetically Edited Cyborg“, υπάρχει μια άλλη συγκλονιστικά δυστοπική έκθεση του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου και του Γερμανικού Γραφείου Αμυντικού Σχεδιασμού της Bundeswehr, που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 2021.

Αυτή η έκθεση, με την ονομασία: «Human Augmentation — The Dawn of a New Paradigm, a Strategic Implications Project» 15  εξετάζει τους επιστημονικούς στόχους των υπουργείων Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας και βασικά αντικατοπτρίζουν τους στόχους του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. Στη σελίδα 12 της έκθεσης, περιγράφεται η έννοια του ανθρώπινου σώματος ως πλατφόρμα και πώς μπορούν να επαυξηθούν διάφορα μέρη της ανθρώπινης πλατφόρμας.

Για παράδειγμα:

  • Η σωματική απόδοση όπως η δύναμη, η επιδεξιότητα, η ταχύτητα και η αντοχή μπορούν να βελτιωθούν, καθώς και οι σωματικές αισθήσεις. Ένα παράδειγμα που δίνεται είναι η γονιδιακή επεξεργασία για βελτιωμένη όραση
  • Οι ψυχολογικές επιδόσεις όπως η γνώση, το συναίσθημα και τα κίνητρα μπορούν να επηρεαστούν για να ενεργοποιήσουν και να κατευθύνουν την επιθυμητή συμπεριφορά. Παραδείγματα γνωστικής αύξησης περιλαμβάνουν τη βελτίωση της μνήμης, της προσοχής, της εγρήγορσης, της δημιουργικότητας, της κατανόησης, της λήψης αποφάσεων, της ευφυΐας και της επαγρύπνησης
  • Η κοινωνική απόδοση — «Η ικανότητα να αντιλαμβάνεται κανείς τον εαυτό του ως μέρος μιας ομάδας και η ετοιμότητα να ενεργεί ως μέρος της ομάδας» — μπορεί να επηρεαστεί. Οι δεξιότητες επικοινωνίας, η συνεργασία και η εμπιστοσύνη περιλαμβάνονται επίσης εδώ

Αναφέρουν επίσης πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να επηρεάσουν τη φυσική, ψυχολογική και κοινωνική απόδοση της «ανθρώπινης πλατφόρμας», συμπεριλαμβανομένης της γενετικής (βλαστικής γραμμής και σωματικής τροποποίησης), της συνθετικής βιολογίας, των επεμβατικών (εσωτερικών) και των μη επεμβατικών (εξωτερικών) διεπαφών του εγκεφάλου, των παθητικών και ηλεκτροκίνητων εξωσκελετών, φάρμακα και νανοτεχνολογία, νευροδιέγερση, τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας όπως εξωτερικά ολογράμματα ή γυαλιά με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη και τεχνολογίες αισθητηριακής αύξησης όπως εξωτερικοί αισθητήρες ή εμφυτεύματα.

Όπως σημειώνεται σε αυτή την έκθεση, «Η ανθρώπινη επαύξηση έχει τη δυνατότητα να … αλλάξει την έννοια του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος». Αυτό ακριβώς έχει δηλώσει ο Κλαόυς Σβαμπ, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), ότι είναι ο στόχος της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης. 16

Το WEF βρίσκεται στο επίκεντρο των παγκόσμιων υποθέσεων για περισσότερα από 40 χρόνια, και αν αφιερώσετε χρόνο για να «βουτήξετε» στο υλικό της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης του WEF, συνειδητοποιείτε ότι όλα έχουν να κάνουν με τον μειτανθρωπισμό. Πρόκειται για τη συγχώνευση ανθρώπου και μηχανής.

Αυτό είναι ένα δυστοπικό μέλλον που το WEF και οι παγκόσμιοι σύμμαχοί του προσπαθούν ενεργά να εφαρμόσουν, είτε η ανθρωπότητα γενικά συμφωνεί με αυτό είτε όχι. Είναι σημαντικό ότι η έκθεση «Ανθρώπινη Επαύξηση» παραδέχεται με ειλικρίνεια ότι η τεχνολογικώς υποβοηθούμενη ανθρώπινη εξέλιξη μπορεί «να ενισχύσει άμεσα τη συμπεριφορά» ενός ατόμου.

Και, αν πιστεύετε ότι αυτές οι αναφορές θα αφορούν τους ενόπλους, ξανασκεφτείτε το. Ο Επιταχυντής Άμυνας και Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (DASA) δέχεται αυτήν τη στιγμή προτάσεις για τεχνολογίες ανθρώπινης αύξησης όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω. 17  Επιχορηγήσεις 70.000 ευρώ (74.000 $) θα δοθούν σε προτάσεις που μπορούν να αποδείξουν την ιδέα αυτή…

Είμαστε ήδη προγραμματισμένοι να αποδεχτούμε τον Μετανθρωπισμό

Τόσο η έκθεση «Στρατιώτης – Σάιμποργκ του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ όσο και οι βρετανικές/γερμανικές εκθέσεις “Human Augmentation” συζητούν το γεγονός ότι η αύξηση του πληθυσμού αναπόφευκτα θα διευρύνει τις ήδη υπάρχουσες ανισότητες και ως εκ τούτου, «θα πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες για να αντιστραφούν οι αρνητικές πολιτισμικές αφηγήσεις, μέσω των βελτιωμένων τεχνολογιών».

Με άλλα λόγια, μην αφήνετε τους ανθρώπους να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι τα ανθρώπινα cyborg είναι μια κακή ιδέα, γιατί στη χειρότερη περίπτωση αυτό θα μπορούσε να εμποδίσει την ανάπτυξή τους, και στην καλύτερη περίπτωση, θα βάλει τους κανονικούς ανθρώπους ενάντια στην πανίσχυρη ελίτ, κάνοντας τις προσπάθειές τους να κυβερνήσουν τις «μάζες», πιο δύσκολες.

Όπως σημείωσε ο Mαλόουν, «για ακόμα μια φορά, μας παίζουν πριν καν μάθουμε πώς μοιάζει ο αγωνιστικός χώρος». 19

Είναι ανησυχητικό ως αδιανόητο, λαμβάνοντας υπόψη πόσο διεφθαρμένες και αδιαφανείς ήταν οι κυβερνήσεις μέχρι στιγμής, το ότι υπάρχουν ήδη τεχνολογίες ικανές να επηρεάσουν τις σκέψεις και τις συμπεριφορές θα χρησιμοποιούνται σε πληθυσμούς χωρίς να ενημερώνεται κανένας, γεγονός που καθιστά τη λίστα των πιθανών κινδύνων που θα βιώνει κανείς με κάθε νέα ένεση mRNA, ακόμη μεγαλύτερη από ό,τι ήδη είναι.

Αλλά δεν χρειάζεται να διαμορφωθούμε γενετικά ή να εισαγάγουμε νανορομπότ στον εγκέφαλό μας για να κινδυνεύουμε από μια εξωτερική χειραγώγηση. Αυτό συμβαίνει ήδη με μη επεμβατικά μέσα…

Οι δυνατότητες ελέγχου πάνε πιο μακριά από το δυστοπικό «1984» του Όργουελ

Σε μια συνέντευξη τον Νοέμβριο του 2019 στο CNN, ο καθηγητής ιστορίας 20 , Γιουβάλ Νόα Χαράρι ένας μαθητής του Κλάους Σβαμπ, δήλωσε ότι οι  άνθρωποι είναι ήδη «χακαρισμένοι»,  που σημαίνει ότι υπάρχει η τεχνολογία με την οποία μια εταιρεία ή μια κυβέρνηση μπορεί να σας γνωρίσει καλύτερα από ό,τι γνωρίζετε τον εαυτό σας, και αυτή η γνώση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για καλό όσο και για κακό.

Σύμφωνα με τον Χαράρι, οι διαθέσιμες δυνατότητες ξεπερνούν ήδη το δυστοπικό όραμα του Όργουελ που εκφράστηκε μέσα από το έργο του με τίτλο «1984» και από εδώ και στο εξής θα θα γίνεται ολοένα και πιο ισχυρό.

Προέβλεψε ότι οι αλγόριθμοι θα χρησιμοποιούνται περισσότερο για τη λήψη αποφάσεων σε σχέση με τις αποφάσεις που θα έπαιρνε ένας άνθρωπος, συμπεριλαμβανομένου του αν θα σας προσλάβουν ή όχι για μια συγκεκριμένη δουλειά, εάν θα σας χορηγηθεί δάνειο, ποια σχολή ή πρόγραμμα σπουδών θα πρέπει να ακολουθήσετε, μέχρι ακόμα και τον ποιον θα παντρευτείτε.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μεγαλύτερα ζητήματα του μετανθρωπισμού και τον αγώνα για τη συγχώνευση του ανθρώπου με τη μηχανή και την τεχνητή νοημοσύνη, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο Truthstream Media που ακολουθεί παρακάτω.

Για παράδειγμα, υπάρχουν συνεχείς προσπάθειες να ανυψώσουμε το ανθρώπινο μυαλό σε κάτι ανώτερο, δημιουργώντας τελικά μια μορφή «ψηφιακού μυαλού» όπου όλοι θα επικοινωνούν μέσω «τηλεπάθειας Wi-Fi». Αυτό, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν καταλαβαίνουμε πλήρως τι είναι στην πραγματικότητα «το μυαλό» ή ποιες είναι οι πραγματικές του δυνατότητες, πριν ακόμα κάνουμε την πνευματική μας ανύψωση σαν άνθρωποι.

Επίλογος

Δεν ξέρω τι θα χρειαστεί για να αποτρέψουμε τον δυστοπικό μετα-ανθρώπινο κόσμο που οραματίστηκε ο Σβαμ και οι τεχνοκράτες-τσιράκια του, αλλά σίγουρα η εκπαίδευση θα ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος μιας τέτοιας προσπάθειας. Για να υπάρξει αντίσταση, αρκετοί άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ποιο είναι το σχέδιο και πού οδηγούμαστε στην πραγματικότητα με όλες αυτές τις νέες θεραπείες και εφευρέσεις.

Βραχυπρόθεσμα, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η γρήγορη παρακολούθηση «τεχνολογιών και τεχνικών γενετικής μηχανικής για να μπορούμε να ΄΄γράφουμε κυκλώματα” για κύτταρα και να προγραμματίζουμε προβλέψιμα τη βιολογία με τον ίδιο τρόπο που γράφουμε λογισμικό και προγραμματίζουμε υπολογιστές» σημαίνει ότι πρόκειται να αποκοπούμε από οποιαδήποτε τέτοιου είδους συμμετοχή.

Οι δοκιμές θα στο γενικό πληθυσμό, όπως έκαναν και με τα εμβόλια για τον COVID. Τα αποτελέσματα ενός τέτοιου πειραματισμού είναι σχετικά προβλέψιμα. Αρκετοί θα πεθάνουν και ακόμα περισσότεροι θα τραυματιστούν σοβαρά. Οπότε, σκεφτείτε το πολύ σοβαρά προτού συμφωνήσετε να πάρετε οποιαδήποτε από αυτές τις επικείμενες γονιδιακές θεραπείες.

Prime News

Βιβλιογραφικές αναφορές

*Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις της gegonotstomikroskpio.

Back to top button