breaking newsΕλλάδα

Aγαπnτε Βλαxoδnμαρxε, πoυ βpαβευσες τov Zελεvσκι ως ΔΗMOΚΡATΗ ΤHΣ XΡΟΝlΑΣ, γvωρiζεις oτι…

 

 

1. Το άρθρο 106 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, παρέχει στη Ρωσία, (ως η νόμιμη διάδοχος της νικητριας ΕΣΣΔ στο Β’ Π.Π), το δικαίωμα να λάβει όλα τα μέτρα, συμπ. της στρατιωτικης κινητοποίησης, εναντίον της Γερμανίας, της Ουγγαρίας, της Αυστρίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Φινλανδίας της Κροατίας, της Τσεχίας, της Λετονίας, της Εσθονίας, της Λιθουανίας και της Ουκρανίας…εχοντας ως δικαιολογια, τυχον προσπάθειες/υπόνοιες, αναβίωσης του Ναζισμού, απο τα κρατη αυτά.. ???

2. Το άρθρο 107, του Χαρτη των Ηνωμενων Εθνων, δινει επισης το νομιμο δικαίωμα στη Ρωσία, (όντας ΝΟΜΙΚΑ, η διάδοχος της ΕΣΣΔ),

να κανει χρηση βίας, εναντίον κρατών που επιθυμούν να αναθεωρήσουν τη συνθήκη Γιάλτας – Πότσνταμ στην Ευρώπη, (ανατρεποντας ετσι το status quo) και επιπροσθετα, να σταματήσει με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, τις προσπαθειες ανατροπης του status quo που θα υπαγορευονται απο φιλοναζιστικά κινητρα..?

Σου τα αναφέρω, επειδη

ο Γ.Γ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτιέρες με έκπληξη έμαθε τις προάλλες από τον Πούτιν, ότι υπάρχουν αυτα τα 2 άρθρα στον Χάρτη του ΟΗΕ, που του επιτρέπουν τη διεξαγωγή μιας ρωσικής ειδικής επιχείρησης (SMO) στην Ουκρανία…μην πεσεις κι εσυ, απο τα συννεφα…!

 

πηγη

Back to top button