Ελλάδα

Eμπιστεύτnκε τnv εγκλnματικn οργάvωση, πiστεψε τoυς ”γιατρoύς”, εκαvε τo μπoλι καi….


Σήμερα συνάντησα ένα γενναίο κορίτσι που είχε το θάρρος να βγεί δημόσια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά τον δεύτερο εμβολιασμό της. Μια κοπέλα που εμπιστεύτηκε την εγκλ@@@@ική οργάνωση και πίστεψε τους ”γιατρούς” ότι το μπ@λι είναι για το καλό της. Δυστυχώς η Χαρά δεν είναι η μόνη που εξαπατήθηκε…όπως δεν είναι η μόνη που υπέστη τις συνέπειες του εμβ@@@ασμου. 

Ελπίζω η περίπτωση της Χαράς να κινητοποιήσει και να δώσει κουράγιο και σε άλλους παθόντες ώστε να σπάσουν τη σιωπή τους και να καταγγείλουν όσα τους έχουν συμβεί. Είναι ο μόνος τρόπος και οι ίδιοι να δικαιωθούν και πολλοί συμπολίτες μας να παραδειγματιστούν …Και ίσως κάποιοι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν.

Ο μόνος τρόπος για να αποκατασταθεί η υγεία της Χαράς είναι να υποβληθεί σε μία δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι. Επειδή αδυνατεί η ίδια να επωμιστεί όλο το κόστος όποιος μπορεί ας βοηθήσει καταθέτοντας όποιο χρηματικό ποσό μπορεί. Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε ας δείξουμε ότι η αλληλεγγύη μεταξύ μας δεν έχει χαθεί..

Alpha Bank : GR 5701404370437002101079145 ( Χαρίκλεια Τρυφερή)

ΥΣ: …Μην δώ σχόλια τύπου ”καλά να πάθει”…”ας πρόσεχε” κ.λ.π…γιατί θα χαλάσουμε τις καρδιές μας..

Niki Tzamourani

Back to top button