breaking newsΔιεθνή

Ουκρανοναζί Τάγματα θανάτου της Αζοφικής συλλαμβάνουν κι εκτελούν εν ψυχρώ πολίτες της Μαριούπολης που την εγκαταλείπουν. Ποιός δολοφονεί τους ‘Ελληνες της Μαριούπολης; BINTEO

Ουκρανοναζί Τάγματα θανάτου συλλαμβάνουν κι εκτελούν εν ψυχρώ πολίτες της Μαριούπολης που την εγκαταλείπουν. Σχετικά βίντεο διακινούνται στο διαδίκτυο. Ο Vadym Boychenko, δήμαρχος της Μαριούπολης εγκατέλειψε μυστικά την πόλη του που έγινε άντρο των νεοναζιστών του Τάγματος της Αζοφικής και δολοφονούν όποιον αποπειράται να την εγκαταλείψει. Επιδίδονται στις γνωστές τιμωρητικές επιχειρήσεις εκκαθάρισης.

Ποιός δολοφονεί τους Έλληνες στη Μαριούπολη; Όζει εθνοκάθαρσης.

Η πόλη είναι περικυκλωμένη από δυνάμεις των RPD και της Ρωσίας που προελαύνουν

Σχετικό βίντεο δείχνει εξτρεμιστικά στοιχεία Ουκρανών να βγάζουν από αυτοκίνητο άτομα μεταξύ αυτών γυναικόπαιδα και να τα εκτελούν καθώς επιχείρησαν νύχτα να βγουν από την πόλη.

Ο δήμαρχος της Μαριούπολης τράπηκε σε φυγή, τα εθνικιστικά τάγματα πυροβολούν εναντίον ανθρώπων που φεύγουν από την πόλη
Ο Ουκρανός δήμαρχος της Μαριούπολης, Vadim Boychenko, έφυγε κρυφά από την πόλη περικυκλωμένη από στρατεύματα της ΛΔΚ και της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Το αεροδρόμιο στην πόλη Berdyansk έχει περιέλθει στον έλεγχο του ρωσικού στρατού.

Τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν προς τα νότια και πλησιάζουν τη στρατηγική πόλη Μαριούπολη. οι Ουκρανοί εγκαταλείπουν την πόλη Mariupol, μόνο οι Azov λένε θα παραμείνουν στην πόλη

Αυτόπτες μάρτυρες δημοσίευσαν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες του φυγόδικου δημάρχου ήδη στο Zaporozhye, αναφέρει ανταποκριτής του Donbass Today.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν από αυτό, ο αξιωματούχος ηχογράφησε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα βίντεο προς τους κατοίκους της πόλης, όπου τους προέτρεψε να ενταχθούν στις τάξεις της λεγόμενης εδαφικής άμυνας.

Στο μεταξύ, στο δίκτυο εμφανίστηκε βίντεο με αυτόπτη μάρτυρα των θηριωδιών των μαχητών του Εθνικού Τάγματος, κατά τεκμήριο «Αζόφ», που πυροβολούν αυτοκίνητα με πολίτες που προσπαθούν να φύγουν από την πόλη.

ήδη αναφέρονται 6 νεκροί Έλληνες ομογενείς υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η Ρώσικη πλευρά ήδη αποποιήθηκε επίσημα κάθε ευθύνη η ουκρανική είναι σε θέση να πράξη τ΄ αντίστοιχα;

dimpenews.com

Back to top button