Διεθνή

Η Joice 17χρονη μαθήτρια Λυκείου στη Νίκαια της Γαλλίας υπέστη ανακοπή καρδιάς μέσα στο Λύκειο την επομένη του εμβολιασμού της και νοσηλεύεται! BINTEO

η 17χρονη μαθήτρια Joice

H 17χρονη μαθήτρια Joice στη Νίκαια της Γαλλίας υπέστη ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του μέσου Vécu. Δεν έχει πεθάνει ακόμη. Ήταν αθλητικός τύπος. Στη Νίκαια ξέρετε ποιός διευθύνει τη Νίκαια με όλες αυτές τις πιέσεις που ασκούνται από τα σχολεία στις οικογένειες να ωθήσουν σε εμβολιασμό τα παιδιά τους ανήλικους. Μίλησε o δημοσιογράφος στο τηλέφωνο με 2 αδερφές της κοπέλας και τη μητέρα. Η μητέρα ήταν στο νοσοκομείο η κοπέλα εμβολιάστηκε χθες και σήμερα είναι στο νοσοκομείο. Εμβολιάστηκε χθες το βράδυ. Μετά τις πιέσεις από το σχολείο πρόσφατα η μητέρα πήγε στο γιατρό. Η μητέρα είναι από την Καραϊβική. Ο γιατρός μίλησε πορτογαλικά στη μητέρα. Της είπε μην ακούτε τα fake news από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι ότι για το παιδί θα ήταν καλύτερο να εμβολιαστεί. Η μητέρα κάτω από πίεση ενέδωσε. Όντως εμβολιάστηκε η μαθήτρια. Το παιδί ασθένησε χθες το βράδυ. Ο γιατρός είναι ο Dr. Dubois στη Νίκαια. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Lenval .. O γιατρός είπε να εμβολιαστεί το Λύκειο πίεζε να εμβολιαστούν τα παιδιά για να συμμετέχουν σ’ εξορμήσεις, σπορ κλπ

Το κορίτσι σήκωσε πυρετό χθες το βράδυ..Και σήμερα το πρωί έπαθε ανακοπή κι έπεσε στο διάλλειμα.. Οι υγειονομικοί που με επικοινώνησαν μου είπαν ότι το 50% των ενέσεων είναι placebo…Τεράστιος αριθμός placebo. Έχουμε μέσα σε 1 εβδομάδα 2 σοβαρά περιστατικά με μαθήτριες. Η Σοφία στην περιοχή της Μασσαλίας που πέθανε και τώρα η Joice. Έσπευσαν οι διασώστες έγινε η διακομιδή του παιδιού στο νοσoκομείο Lanval. Yπάρχουν αμφιβολίες ερωτήματα πως ένα παιδί 17 ετών άριστης υγείας που κάνει σπορ παθαίνει μέσα στο 24ωρο από το εμβόλιο μια ισχυρή ανακοπή καρδιάς.. Κι αυτό που είπαν στη μάνα στο νοσοκομείο ήταν τι έφαγε το παιδί;; ( δηλ. έπαθε ανακοπή η μαθήτρια την επομένη εμβολιασμού και το έριχναν στο φαγητό)

H κοπέλα μπήκε στην εντατική ανάνηψε αναζωογονήθηκε η καρδιά ξαναπήρε μπρος…(Vécu 30/9/21) Το ρεπορτάζ έγινε από το δίκτυο της δημοσιογραφίας πολιτών που διαθέτει το μεγάλο μέσο, μιλάει ο Gabin. Ο ίδιος αναφέρει στο ρεπορτάζ μια άλλη πληροφορία ότι ένας παιδαγωγός του είπε πως ο καθηγητής της μουσικής στο σχολείο του που δεν ήταν Γάλλος αλλά Αιγύπτιος πέθανε μετά τον εμβολιασμό.

2 θάνατοι από ανακοπή μαθητριών αφότου εμβολιάστηκαν στη Γαλλία σε διάστημα ενός μηνός και 1 μαθήτρια στην εντατική μετά από ανακοπή..

16χρονη μαθήτρια Λυκείου πέθανε αφότου εμβολιάστηκε με Pfizer. Υπέστη 2 ανακοπές καρδιάς και θρόμβωση!!!!

14χρονη μαθήτρια πέθανε ενώ ήταν 26 μέρες σε κώμα μετά τη β δόση Pfizer! Δικαστική έρευνα με 3 γιατρούς να κατηγορούνται για ακούσια ανθρωποκτονία. Οι γιατροί ισχυρίζονται πως κατέληξε από μηνιγγίτιδα!

dimpenews.com

Back to top button