Διεθνή

Η Βόρεια Κορέα προσφέρεται να στείλει 100.000 εθελοντές για την απελευθέρωση της Ουκρανίας από τους ΝΑΤΟικο-ναζήδες!

Η Βόρεια Κορέα προσφέρεται να στείλει 100.000 εθελοντές για την απελευθέρωση της Ουκρανίας από τους ΝΑΤΟικο-ναζήδες.Σύμφωνα με τη ρωσική κρατική τηλεόραση, η Βόρεια Κορέα προσφέρει 100.000 «εθελοντές» για την ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία.«Υπάρχουν αναφορές ότι 100.000 Βορειοκορεάτες εθελοντές είναι έτοιμοι να έρθουν και να συμμετάσχουν στη σύγκρουση», είπε ο Κοροσένκο στο ρωσικό Channel One.«Εάν η Βόρεια Κορέα εκφράσει την επιθυμία να εκπληρώσει το διεθνές της καθήκον για την καταπολέμηση του ουκρανικού φασισμού, θα πρέπει να την αφήσουμε», είπε ο Korochenko.

«Η Βόρεια Κορέα επιδεικνύει πραγματική υποστήριξη στη Ρωσία στη διεξαγωγή της Ειδικής Επιχείρησης. Η Κορέα ήταν μια από τις πρώτες που αναγνώρισε διπλωματικά την εθνική κυριαρχία του DPR και του LPR, παρέχοντάς τους περιοδικά ηθική υποστήριξη έκτοτε. Το στρατιωτικό προσωπικό είναι καλύτερα εκπαιδευμένο για επιχειρήσεις σε πυκνές αστικές περιοχές και συγκροτήματα βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Ο στρατός της Βόρειας Κορέας έχει το υψηλότερο ηθικό και την υψηλή αποτελεσματικότητα” δήλωσε ο Igor Korochenko μέλος του Δημοσίου Συμβουλίου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Ο Κοροττσένκο ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για αυτό που αποκάλεσε τον «πλούτο της εμπειρίας του Βορειοκορεατών στον πόλεμο με συστοιχίες» – μια χαρακτηριστική παρατήρηση που σχετίζεται με την απόκτηση των αμερικανικών πυραυλικών συστημάτων HIMARS τον Ιούνιο.

Ο Κίμ είναι ο ηγέτης της Άπω Ανατολής κι ο Μπασάρ της Εγγύς Ανατολής..

dimpenews.com

Back to top button