Διεθνή

O Πρωθυπουργός Βελγίου Alexander De Croo λέει ”ΟΧΙ” στον υποχρεωτικό εμβολιασμό!”Είναι καθαρά θεωρητικός και ρητορικός, δεν είμαι υπέρ του.”Ακυρώνει το αφήγημα Μητσοτάκη που συγκρίνει εμβολιασμό covid με πολιομυελίτιδας με συγκεκριμένη αναφορά!

”Κορωνοϊός: Ο Ντε Κρου λέει «όχι» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό” με αυτόν τον τίτλο η βέλγικη εφημερίδα Le soir ανακοινώνει την θέση του Πρωθυπουργού Βελγίου που τάσσεται κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. ”Alexander De Croo: Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι καθαρά θεωρητικός και ρητορικός, δεν είμαι υπέρ του”

-Πρέπει τότε να κάνουμε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό;

-Ξέρω, κάποιοι λένε, “απλώς πρέπει να κάνετε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό” … Αυτή είναι μια θεωρητική λύση. Καθαρή ρητορική.Προς το παρόν, σε όλο τον κόσμο υπάρχουν δύο χώρες όπου συμβαίνει αυτό, η Μικρονησία και το Τουρκμενιστάν. Γιατί, τι, πώς θα το κάνεις; Στην πράξη; Θα στήσετε σημεία ελέγχου στο δρόμο; Και τι, αν οι άνθρωποι αρνηθούν, θα τους βάλετε στη φυλακή; Μου λένε: «Ναι, αλλά το υποχρεωτικό εμβόλιο, το κάναμε για πολιομυελίτιδα» … Δεν λέω ότι για να δείξω το ένα ή το άλλο, λέω ότι αντί να σπαταλάμε την ενέργειά μας σε μια συζήτηση χωρίς πραγματικό αποτέλεσμα, θα ήταν πιο χρήσιμο να αφιερωθούμε στην επίπονη δουλειά που σας είπα.

Αλλά αυτό, σε πρακτικό επίπεδο γίνεται κατά τη γέννηση, εδώ πώς θα το κάνετε; Και αυτό θα δώσει επιχειρήματα σε όσους διστάζουν: “Βλέπετε, δεν καταφέρνετε να μας πείσετε, οπότε μας αναγκάζετε!” «Όχι, αυτή είναι μια εντελώς ρητορική και θεωρητική λύση. Δεν το λέω για να κουνήσω το δάχτυλο, λέω ότι αντί να σπαταλάμε την ενέργειά μας σε μια συζήτηση χωρίς πραγματικό αποτέλεσμα, θα ήταν πιο χρήσιμο να αφιερωθούμε στην επίπονη δουλειά για την οποία σας είπα …».

Με την αναφορά του στο εμβόλιο της πολιομυελίτιδα απαντά άμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό που έχει χρησιμοποιήσει αυτό το αφήγημα χρησιμοποιώντας μάλιστα ως παράδειγμα τη μητέρα του. Ο Βέλγος είναι κάθετος η υποχρεωτικότητα αποδυναμώνει τη θέση των εμβολιαστών 1 και 2 ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι ανεφάρμοστος μιλάει για Δημοκρατίες προφανώς…

Οι Βρυξέλλες είπαν τελικά το μεγάλο ΟΧΙ ..

dimpenews.com

Back to top button