Διεθνή

Κύπρος Κύπρος…..η αποκτείνουσα τους προφήτας και λιθοβολούσα τους απεσταλμένους προς αυτήν….ἰδοὺ ἀφίεται ὑμῖν ὁ οἶκος ὑμῶν ἔρημος!

εστίαση -focus

Προϊόντος του χρόνου αντιλήφθηκα κάτι και οφείλω να το καταθέσω γιατί τα γεγονότα είναι επί των θυρών. Από την προεκλογική Αρχιεπισκοπικών και δώθε σε πολλαπλά άρθρα αναφερθήκαμε στην προσωπικότητα του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου.

Αλλά τα φαινόμενα απατούν τελικά όλον αυτόν τον καιρό δεν έγραφα για το Μόρφου για την Κύπρο έγραφα.

Για να μετριάσω το κακό που επίκειται κι ένας από τους λόγους είναι ότι ο λαός της Κύπρου απέρριψε την εκλογή του Θεού τους έδωσε ο Θεός τον Μόρφου για να τους μορφώσει για να τους επιμορφώσει αναμορφώσει και μεταμορφώσει και αυτοί τον απέρριψαν.. Αλλά λίθον ὃν ἀπεδοκίμασαν οἱ οἰκοδομοῦντεςοὗτος ἐγενήθη εἰς κεφαλὴν γωνίας·.

Τους χάρισε ο Θεός Μωυσή να τους οδηγήσει στην οφειλόμενη γη τους και τον απεδοκίμασαν. Ευδόκισε η Χάρη Του και τους δόθηκε το ,μυστικό πνευματικοπαίδι και ο φυσικός διάδοχος ενός Μακάριου και του επιτέθηκαν τον δίκασαν..

Και εδώ εκπληρώθηκε για μια ακόμη φορά το Ἰερουσαλὴμ Ἰερουσαλήμ, ἡ [a]ἀποκτείνουσα τοὺς προφήτας καὶ λιθοβολοῦσα τοὺς ἀπεσταλμένους πρὸς αὐτήν— ποσάκις ἠθέλησα ἐπισυναγαγεῖν τὰ τέκνα σου, ὃν τρόπον [b]ὄρνις ἐπισυνάγει τὰ νοσσία [c]αὐτῆς ὑπὸ τὰς πτέρυγας, καὶ οὐκ ἠθελήσατε; 38 ἰδοὺ ἀφίεται ὑμῖν ὁ οἶκος ὑμῶν [d]ἔρημος39 λέγω γὰρ ὑμῖν, οὐ μή με ἴδητε ἀπ’ ἄρτι ἕως ἂν εἴπητε· Εὐλογημένος ὁ ἐρχόμενος ἐν ὀνόματι κυρίου.

Κύπρος Κύπρος…..η αποκτείνουσα τους προφήτας και λιθοβολούσα τους απεσταλμένους προς αυτήν…. ἰδοὺ ἀφίεται ὑμῖν ὁ οἶκος ὑμῶν ἔρημος. Γιατί συνταυτίστηκε με αυτή την Ιερουσαλήμ της αδικο-ιεροπραξίας.

λόγος σκληρός λόγος ατσάλι αλλά έτσι είναι ο Λόγος του Θεού ( ο Βιβλικός ) κοφτερός.. δίκοπο μαχαίρι.

Κοντά στις άλλες αμαρτίες της στην πρόσδεση στο μεσσιανικό Ισραήλ με την προσδοκία της εγκόσμιας σωτηρίας, στα σατανιστικά τραγούδια που έστειλε στην Ευρώπη, στην κοβιντοκρατία που εφάρμοσε δια ροπάλου και την ηθική παρακμή την αλλοτρίωση, τον πρωταθλητισμό στην Οργουελιανή πανψηφιοποίηση πρόσθεσε και μια τελευταία… αποδοκίμασε τους ερχόμενους εν ονόματι του και αυτό συμπαρασύρει ντόμινο Ο δεχόμενος ὑμᾶς ἐμὲ δέχεται, καὶ ὁ ἐμὲ δεχόμενος δέχεται τὸν ἀποστείλαντά με.
ὁ δεχόμενος προφήτην εἰς ὄνομα προφήτου μισθὸν προφήτου λήψεται
, καὶ ὁ δεχόμενος δίκαιον εἰς ὄνομα δικαίου μισθὸν δικαίου λήψεται.”

Και η Ελλάδα ως πρώτη διδάξασα αυτή τη διαδρομή της απώλειας ακολουθεί για αυτό θα έχει κι αυτή τις οφειλόμενες απώλειες όμως στους Ελλαδίτες που λένε και οι Κύπριοι δεν δόθηκε ηγέτης.. οι Κύπριοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία απαρνήθηκαν τον απεσταλμένο.

…καὶ ἀποκριθεὶς πᾶς ὁ λαὸς εἶπε· τὸ αἷμα αὐτοῦ ἐφ᾿ ἡμᾶς καὶ ἐπὶ τὰ τέκνα ἡμῶν...

Όταν θα έρθει αν έρθει η ώρα εκείνη η απευκταία που να μην έρθει ποτέ θα θυμηθούν κάποιοι και θα κλάψουν πικρά…Θα πουν στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Θα θυμηθούν τις συντονισμένες επιθέσεις κατά του δεσπότη τους..

Ο Θεός δεν ήθελε ν΄αναδείξει το Μόρφου δεν είναι προσωπολήπτης, την Κύπρο ήθελε και θέλει ν΄αναστήσει.. την Κύπρο-Λάζαρο που είναι καταδικασμένη ν΄αναστηθεί και θ΄αναστηθεί. Μια διορία πήρε ο διάολος .. τον είδαμε και στον Ιώβ τι διαπραγματευτής δεινός είναι .. ξέρει να καταμαρτυρά .. και ο Θεός να επιτρέπει δοκιμασίες προς ανάδειξη της δόκιμης πίστης και αγάπης.

Αυτόν που αποδέχθηκαν και προέβαλαν οι ΄Αγιοι όπως Ιάκωβος Τσαλίκης, Παίσιος, Πορφύριος, οι λεπροί Ευμένιος και Νικηφόρος, ο θεόπτης Σωφρόνιος του Έσσεξ, ο μακαριστός Γεράσιμος Κεφαλληνίας ποιός είμαι εγώ που θα του κόψω το δρόμο της αποστολής του;

Θα έπρεπε να έχω χάσει τα λογικά μου ή να έχω μανία αυτοκαταστροφής ή άγνοια που σκοτώνει για να αντιπαρατεθώ σε αυτά τα μεγαθήρια της Ορθοδοξίας.. και όμως η Κύπρος τόλμησε..το αδιανόητο… η αποτίμηση των Αρχιεπισκοπικών δεν τελείωσε.. τώρα αρχίζει..

Αλλά και από την άλλη ανταποκρινόμενος στο έρχου και ίδε και στο γεύσασθε και ίδετε..πήγα και γνώρισα..και αυτή την προσωπική αλήθεια ως μαρτυρία καταθέτω εδώ. Ο Μόρφου δεν παρακάμπτεται γιατί ο Θεός δεν παρακάμπτεται και όσοι επιχείρησαν να παρακάμψουν Θεό ή υπόδειξη Θεού κάμφθηκαν τελικά οι ίδιοι.

Και σας προτρέπω και εσάς να κάνετε όπως εγώ στους χίλιους λίβελλους για Μόρφου γράψτε 3.000 εγκώμια και διθυράμβους… για να μετριαστεί το κακό..Η Κύπρος αυτοντουφεκίστηκε….

ΥΓ πήγα σε μια καφετέρια και είπα μου δίνετε τον δείνα καφέ; μου λένε τον έχουν καταργήσει. Καλά λέω τον καλύτερο καφέ σας βρήκατε να καταργήσετε; αξιοκρατία ούτε στους καφέδες.

dimpenews.com

Back to top button