breaking newsΔιεθνή

Χάρι – Μέγκαν: Τι συμβαίνει με τους Σάσεξ; Το κυνήγι των παπαράτσι και το τραύμα της απώλειας

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης διαψεύδει το συμβάν που θα μπορούσε να οδηγήσει σύμφωνα με το ζευγάρι σε πολύνεκρο τροχαίο

Τι συμβαίνει με τον Χάρι και την Μέγκαν; Τους κυνήγησαν πραγματικά οι παπαράτσι για δύο ώρες στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, ακριβώς όπως κάποιοι άλλοι, λέγεται, ότι προκάλεσαν τον θάνατο της μητέρας του, της αείμνηστης Νταϊάνα και του Ντότι αλ Φαγιέντ στο Παρίσι το 1997;

Ή μήπως λέει αλήθεια η αστυνομία της Νέας Υόρκης που διέψευσε το συμβάν, το οποίο σύμφωνα με το ζευγάρι έγινε αμέσως μετά την αναχώρησή του από το θέατρο Ziegfeld, όπου έλαβαν χώρα τα Women of Vision Awards; Για τον πρίγκιπα Χάρι πάντα τα ερωτηματικά θα είναι πολλά.

Γιατί ακόμη κι αν την ταραχώδη εφηβεία του δικαιολογούσε η απώλεια της μητέρας του σε τρυφερή ηλικία, αλλά και όλες οι φήμες που τον ήθελαν να μην είναι παιδί του σημερινού βασιλιά Καρόλου, αλλά καρπός της σχέσης της Νταιάνα με τον λοχαγό του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ, τίποτα δεν στηρίζει τη σχεδόν αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του μετά τον γάμο του με την Μέγκαν.

Η «Ρεζέρβα» των αποκαλύψεων

Γιατί ακόμα κι αν πιεζόταν στο παλάτι από έναν αδιάφορο πατέρα, μια κακιά μητριά, την βασίλισσα Καμίλα, και έναν αδελφό μέσα στα νεύρα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα βιβλίο για τον δημοφιλή διάδοχο του θρόνου, Γουίλιαμ, πήρε την εκδίκηση του με το βιβλίο «Ρεζέρβα» το οποίο προηγήθηκε της στέψης του Καρόλου και έπληξε το γόητρο της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, ακόμα κι αν δεν το πήρε κανείς στα σοβαρά.

Αιτία γι’ αυτό είναι ότι είχε προηγηθεί η συνέντευξη της Αμερικανίδας συζύγου του και του ιδίου με την Όπρα Γουίνφρει μετά το περίφημο Megexit και τη μετακόμιση τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, που η αλήθεια είναι ότι στην αρχή συγκίνησε πολλούς με όσα αποκάλυψε για ρατσιστικά σχόλια μέσα στο παλάτι για τον γιο τους, Άρτσι, που τότε ακόμα δεν είχε γεννηθεί.

Ατυχώς για το ζευγάρι, η αναστάτωση που προκάλεσε η ερώτηση «τι χρώμα θα έχει το παιδί όταν γεννηθεί» έσβησε μπροστά στην πρωτοφανή μανία για έκθεση της βασιλικής οικογένειας σε όποιο μέσο δεχόταν να προβάλει την ιστορία της. Πολλοί τότε μίλησαν για έναν παραδόπιστο πρίγκιπα και μια δευτεροκλασάτη ηθοποιόμ που θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Το βαθύ τραύμα της απώλειας

Αλήθεια ή ψέματα, ίσως για όλα αυτά να φταίει η βαθιά θλίψη του Χάρι για την απώλεια της Νταιάνα που πιστοποίησε και ο σκιώδης συγγραφέας του βιβλίου του, Τζ. Αρ. Μέρινγκερ, όταν είπε ότι τους ένωσε ακριβώς αυτό το κοινό μεγάλο τραύμα. Ίσως έτσι εξηγούνται και πολλά άλλα, όπως η προφανής ανάγκη του Χάρι να ακολουθεί τα βήματα, της είτε πρόκειται για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, το οποίο κάνει με την ίδια ζέση που έτρεχε το δικό της η πριγκίπισσα του λαού, είτε η προτίμηση του για έρωτες… ξένους που τσιγκλούν το βασιλικό κατεστημένο ξανά και ξανά.

Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο σήμερα και το ανελέητο κυνηγητό των παπαράτσ,ι που έγινε είδηση σε όλο τον κόσμο, όχι γιατί κάποιοι ήθελαν μια φωτογραφία του Χάρι με την καλλονή σύζυγο του με το ολόχρυσο φόρεμα, αλλά κυρίως γιατί άπαντες θυμήθηκαν τη θλίψη που σκόρπισε σε κάθε γωνιά της γης ο θάνατος της Νταιάνα μαζί με τον τελευταίο, ζάπλουτο Αιγύπτιο, έρωτα της ζωής της στην Πόλη του Φωτός, την τελευταία ημέρα του Αυγούστου πριν από 26 ολόκληρα χρόνια.

Οι τελευταίες της λέξεις, που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα, διηγούνται μια δυσάρεστη ιστορία, ακριβώς όπως σήμερα οι σπασμωδικές κινήσεις του κάποτε μικρού ατίθασου πρίγκιπα. «Αφήστε με ήσυχη»…

πηγή in.gr

.

Back to top button