breaking newsΔιεθνή

Και στον Γ΄ Παγκόσμιο Νικήτρια! Mεγαλειώδης Παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα για την 76η επέτειο Ημέρα της Νίκης κατά της Ναζιστικής Ευρώπης!!

LIVE Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ όχι κατά Βαρβάρων ή Βανδάλων αλλά κατά των Βέβηλων κατά των Βδελυγμάτων της Παγκόσμιας Ιστορίας!!! ΝΙΚΗ

Τα ρωσικά στρατεύματα και τα στρατιωτικά οχήματα παρελαύνουν στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας κατά την ετήσια παρέλαση της Ημέρας της Νίκης εορτάζοντας την 76η Επέτειο της ήττας της Ναζιστικής Ευρώπης. Είναι η μεγαλύτερη από δεκάδες παρελάσεις που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη Ρωσία για να εορταστεί η ήττα της ναζιστικής Γερμανίας.Παρουσία του Προέδρου Πούτιν ενώ ο Υπ. Άμυνας Σοιγκού εποχούμενος επιθεώρησε τα στρατεύματα πιο συγκινημένος από κάθε άλλη φορά αφού σιμώνει η Ώρα. Αναπόφευκτος ο Πόλεμος σημειώνει καλά πληροφορημένες πηγές από τη Μόσχα…Καθώς το Τέρας του Φασισμού με τη μορφή του Υγειονομικού Ναζισμού Ολοκληρωτισμού απλώθηκε στην Ευρώπη η Ρωσία έχει παρατάξει τις ορδές της έναντι ΝΑΤΟ ΗΠΑ Γερμανίας Τουρκίας (Β΄στρατού του ΝΑΤΟ) σε όλη την γραμμή επαφής από Κριμαία και Ντονμπάς , Μαύρη Θάλασσα ως Συρία…..

Ο Σοιγκού έκανε το σταυρό του περνώντας από την πύλη με το Χριστό..Ήχησαν οι σάλπιγγες της Αποκαλυπτικής μάχης. Ο Τριαδικός Θεός προστάτης της Αγίας Ρωσίας θα δώσει τη Νίκη και στον πιο καθοριστικό Τρίτο Παγκόσμιο με τους Βέβηλους…

Μέχρι τώρα η Ρωσία έδωσε πολλές φορές μάχες στην πολυετή ιστορία της κατά βαρβάρων σήμερα για πρώτη φορά καλείται να αντιμετωπίσει τους Βέβηλους όχι τους Βανδάλους ούτε τους Βάρβαρους αλλά τους Βέβηλους τα Βδελύγματα της Παγκόσμιας Ιστορίας και το νέο Ολοκληρωτισμό τον διαρκή ιμπεριαλισμό..!!!

Aucune description de photo disponible.
Peut être une image de plein air

 

Peut être une image de 3 personnes et personnes debout
Peut être une image de 5 personnes et personnes debout
Aucune description de photo disponible.

Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ όχι κατά Βαρβάρων ή Βανδάλων αλλά κατά των Βέβηλων κατά των Βδελυγμάτων της Παγκόσμιας Ιστορίας!!! ΝΙΚΗ

dimpenews.com

Back to top button