Διεθνή

Βρετανικό δικαστήριο ενοχοποιεί το lockdown για τη δολοφονία ενός 10χρονου παιδιού με ειδικές ανάγκες!!

Η βρετανική δικαιοσύνη εκτίμησε την Πέμπτη ότι ένα 10χρονο αγόρι με βαριά αναπηρία δολοφονήθηκε με ασφυξία από τη μητέρα του που είχε φτάσει « στα όρια της » και καταδικάστηκε σε εγκλεισμό σε ψυχιατρείο ήταν « έμμεσο θύμα » του lockdown επιβαλλόμενου κατά του coronavirus.

Το Κακουργιοδικείο του Old Bailey στο Λονδίνο αποφάσισε τον εγκλεισμό της 40χρονης Olga Freeman,σε ψυχιατρείο για ακαθόριστο διάστημα για το θάνατο του γιου της Dylan, με τον οποίο έπρεπε να’ απασχολείται σε συνεχή βάση λόγω των περιοριστικών μέτρων που ήταν σε ισχύ.

«Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι ήσασταν μια εξαιρετικά αγαπητή και αφοσιωμένη μητέρα γι αυτό το ευάλωτο παιδί μέχρι που κατακλυστήκατε από τις πολλαπλές πιέσεις και το πνεύμα σας καταλήφθηκε από μια καταστροφική ασθένεια» δήλωσε η δικαστής Bobbie Cheema-Grubb, αναγνωρίζοντας ότι η μητέρα είχε φτάσει « στα όρια της» κι ήταν « εξουθενωμένη ».

«Ο Dylan οφείλει αναγνωριστεί ως ένα έμμεσο θύμα της διακοπής της κανονικής ζωής από την πανδημία του Covid-19 », πρόσθεσε.

Stress πολύ σημαντικό
Έχοντας σκοτώσει το γιο της που έπασχε από βαριές φυσικές και ψυχικές αναπηρίες η Olga Freeman πήγε σ΄ένα αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε. Μια αυτοψία καθόρισε ότι το παιδί πέθανε από μια από απόφραξη των αναπνευστικών οδών από κομμάτια σφουγγαριού που είχαν διεισδύσει στο στόμα του.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η εισαγγελία επισήμανε ότι η Olga Freeman δυσκολεύτηκε ολοένα και περισσότερο ν΄ασχολείται με τον γιο της κατά το πρώτο lockdown την άνοιξη και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν άρχισε σταδιακά η άρση του.

Σύμφωνα μ΄έναν ψυχίατρο ανέπτυξε ψυχωτικά συμπτώματα λόγω του πολύ «σημαντικού stress » των περιοριστικών μέτρων που επέβαλαν την παραμονή στο σπίτι και το κλείσιμο του ειδικού σχολείου που φοιτούσε ο Dylan.
Ο πατέρας του Dylan είχε ασκήσει κριτική στις διαδοχικές βρετανικές κυβερνήσεις που υποχρηματοδοτούσαν τις υπηρεσίες παροχής βοήθειας στο σπίτι σε πρόσωπα με ψυχικά προβλήματα ή που χρειάζονται ειδική φροντίδα, κατά τη διάρκεια μιας μαρτυρίας σε τηλεδιάσκεψη.lesoir 11/2/21

Πλήθος επιστημονικές μελέτες και έρευνες αποδεικνύουν ότι το lockdown και λοιπά περιοριστικά μέτρα ζημιώνουν επικίνδυνα τη Δημόσια Ψυχική Υγεία..Ο Dylan σύμφωνα και με την απόφαση του Δικαστηρίου και το σκεπτικό αυτής είναι θύμα και προστίθεται στις αποκαλούμενες παράπλευρες απώλειες των υγειονομικών πολιτικών..Eίναι άκρως ναζιστικό πολιτικές να δολοφονούν έστω κι ” έμμεσα” παιδιά με ειδικές ανάγκες σαν τον Dylan….

dimpenews.com

Back to top button