Διεθνή

”H υγειονομίστικη ιδεολογία επιβάλει συλλογική υποταγή στο όνομα καθαρότητας εμβολιασμένου. Αυτός ο ολοκληρωτικός μιμιτισμός υποχρεώνει σε μάσκα,εμβόλιο για σωτηρία θνητών όπως άλλοι φανατικοί απαιτούν μαντήλα, αφιέρωση.”djihadisme sanitaire ( Ivan Rioufol δημοσιογράφος, Le Figaro, CNews)

”H υγιεινίστικη* ιδεολογία θέλει να επιβάλει μια συλλογική υποταγή στο όνομα της καθαρότητας του εμβολιασμένου ατόμου. Αυτός ο ολοκληρωτικός μιμιτισμός υποχρεώνει στη μάσκα και στο εμβόλιο για τη σωτηρία των θνητών όπως άλλοι φανατικοί απαιτούν την μαντήλα και την αφιέρωση.” djihadisme sanitaire.

( Ivan Rioufol δημοσιογράφος και μη δημιο-γράφος, αρθρογράφος, δοκιμιογράφος Le Figaro, CNews) Είναι Υγειονομικοί Τζιχανιστές, Yγειονομιστές Φονταμενταλιστές σύμφωνα με το δημοσιογράφο…Η μαντήλα σε οδηγεί στον Παράδεισο και το εμβόλιο στην κοινωνική Εδέμ….Οι παραβάτες τιμωρούνται με ακρωτηριασμό κοινωνικών, εργασιακών δικαιωμάτων… Δεν είναι τυχαίο που η Σ Αραβία εφαρμόζει τους αυστηρότερους κανόνες υγειονομικού πογκρόμ…βρήκε μιμητές…

O Dr Fourtillan που αποφυλακίστηκε πρόσφατα από τα κάτεργα του Μακρόν ισχυρίζεται ότι μια δόση εμβολίου περιέχει 1.000.000 νανοσωματίδια….

  • η σωστή απόδοση θα ήταν υγειονομίστικη και όχι υγιεινίστικη για να μην συγχέεται με ένα άλλο ρεύμα…

dimpenews.com

Back to top button