Διεθνή

Παιδί κινδυνεύει με ακρωτηριασμό χεριού μετά από βομβαρδισμό Ντόνετσκ από Ουκρανο-ΝΑΤΟ-ικούς. Οι Ουκρανοί συνεχίζουν να σφυροκοπούν το Ντόνετσκ νεκροί, τραυματίες!! ΒΙΝΤΕΟ

Η Δύση σκοτώνει τα παιδιά του ρωσόφωνου Ντονμπάς. Από το 2014 ως σήμερα η γενοκτονία συνεχίζεται.. Στη φωτογραφία ένα μικρό παιδί από το Donetsk, που τραυματίστηκε σοβαρά από το συνεχή βομβαρδισμό της πόλης από τους ΟυκρανοΝΑΤΟικούς. Το παιδί νοσηλεύεται και η μητέρα του ευχαριστεί τους γιατρούς για όλη την παρεχόμενη φροντίδα στο αγόρι της. Μέχρι στιγμής οι γιατροί κατάφεραν να διατηρήσουν το χέρι του που κινδυνεύει με ολικό ακρωτηριασμό. Η μητέρα του είπε ότι δεν έχει απομείνει ούτε ένα ασφαλές εκατοστό στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας και το καθεστώς συνεχίζει να τιμωρεί την πόλη και τους ανθρώπους της.

Το Ντόνετσκ βομβαρδίστηκε και σήμερα από όλες τις κατευθύνσεις..Το κέντρο Κamaz φλέγεται..

Το Ντόνετσκ υφίσταται και πάλι χαοτικό μαζικό βομβαρδισμό από την AFU

Από νωρίς το πρωί έχουν εκτοξευθεί πάνω από 100 βολές πυροβολικού των 155 mm στις περιοχές Kuibyshev, Kyiv και Voroshilov.

Ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού της VFU στην περιοχή Κιέβσκι του Ντόνετσκ, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 2 άτομα, άλλοι 2 πολίτες τραυματίστηκαν. Ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού της VFU στην περιοχή Kuibyshevsky του Ντόνετσκ, στο δρόμο. Red Banner, μια γυναίκα είναι τραυματισμένη.

Η περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού της συνοικίας Κιέβσκι του Ντόνετσκ βομβαρδίζεται ξανά.
Αφίξεις στην περιοχή του κέντρου αυτοκινήτων KAMAZ στην περιοχή Κιέβσκι του Ντόνετσκ, με αποτέλεσμα πρόκληση φωτιάς. Σφυροκόπημα στη Γκορλόβκα.

Tις τελευταίες μέρες και καθώς συνέχεια χάνουν έδαφος επί του πεδίου οι ουκρανικές δυνάμεις εντείνουν το σφυροκόπημα στη μαρτυρική πόλη του Ντόνετσκ. Χθες όλη τη μέρα βομβάρδιζαν την πόλη με βαρύ πυροβολικό οβίδες M777 συστήματα ρουκετών HIMARS. Πάνω από 500 οβίδες μόνο χθες έπληξαν την πόλη. 3 άτομα σκοτώθηκαν και 27 τραυματίες μεταξύ αυτών ένας δημοσιογράφος του τηλεοπτικού κέντρου.

Ο Σόιγκου λέει ότι 170 ξένοι μισθοφόροι σκοτώθηκαν στην Ουκρανία τις τελευταίες 10 ημέρες.

dimpenews.com

Back to top button