breaking newsΔιεθνή

Καλιφόρνια: Γυναίκα βγήκε γυμνή από το αυτοκίνητό της και άρχισε να πυροβολεί πάνω σε γέφυρα

Η γυναίκα άρχισε να πυροβολεί «τυφλά» προς τα αυτοκίνητα που ήταν πίσω της.

Μια γυναίκα στην Καλιφόρνια βγήκε γυμνή από το αυτοκίνητό της και άρχισε να πυροβολεί σε μια από τις πιο πολυσύχναστες γέφυρες των ΗΠΑ.

Το περιστατικό συνέβη σε ώρα αιχμής χθες το απόγευμα στη γέφυρα Bay Bridge που συνδέει το Σαν Φρανσίσκο με το Όκλαντ, σύμφωνα με την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια.

Ένας οδηγός τηλεφώνησε στην αστυνομία και ενημέρωσε ότι μια γυναίκα κρατάει όπλο στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που διέρχεται τη γέφυρα. Η γυναίκα σταμάτησε στη συνέχεια στη μέση της λωρίδας, βγήκε από το αυτοκίνητό της με ένα μαχαίρι κι άρχισε να φωνάζει σε άλλους οδηγούς.

Ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό της και συνέχισε την οδήγηση προς το Όκλαντ, αλλά σταμάτησε ξανά πιο κάτω και βγήκε γυμνή από το αυτοκίνητο με ένα όπλο, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ. Στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί «τυφλά» προς τα αυτοκίνητα που ήταν πίσω της.

Βίντεο την κατέγραψε να πυροβολεί στον αέρα, προτού φθάσουν στο σημείο αστυνομικοί και την πείσουν  να ρίξει στο έδαφος το όπλο της και τη συλλάβουν. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Τα κίνητρα της γυναίκας παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Η γυναίκα οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια για ψυχιατρική εξέταση, προτού της απαγγελθούν κατηγορίες.

πηγή in.gr

 

Back to top button