breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αιφνίδιος θάνατος 15χρονου μαθητή στην Αρκαδία. Πολλές διαδικτυακές αναφορές ότι εμβολιάστηκε παραμονές του θανάτου του! Λοιμωξιολόγος: ”ασυσχέτιστο”.. ωστόσο δεν απαντά στο καίριο και μοναδικό ερώτημα που απασχολεί την κοινή γνώμη δηλ. αν ο μαθητής εμβολιάστηκε!!

Στα Μαντέικα Αρκαδίας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας ένας 15χρονος μαθητής ο Ηλίας Γεωργακόπουλος. Το παιδί βρέθηκε νεκρό από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την Αστυνομία, ενώ «φως» στην αιτία του θανάτου του 15χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. arcadiaportal/in.gr

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ΣΟΚ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του και πανελλήνια συγκίνηση..Στο διαδίκτυο υπάρχουν αναφορές με κυριότερες αυτή του φερόμενου ως αδερφού του και συγχωριανής του ότι το παιδί εμβολιάστηκε με Pfizer και μάλιστα την Παρασκευή. Οπότε αν είναι έτσι υπάρχει άμεση τουλάχιστον χρονική συσχέτιση εμβολίου-θανάτου.. Κι ενώ υπάρχει κοινωνική κατακραυγή για τον ύποπτο θάνατο του μαθητή παρέμβαση εξπρές ενός Λοιμωξιολόγου του Κώστα Χρυσανθόπουλο στο skai Πάτρας για να υποστηρίξει το στερεότυπο πλέον και δογματικό ”ασυσχέτιστο” χωρίς ωστόσο ν’ απαντά στο καίριο ερώτημα αν ο μικρός εμβολιάστηκε και μάλιστα τις παραμονές του αιφνίδιου απροσδόκητου θανάτου του.

Τόνισε 5 φορές τη λέξη ”κανένας” (πλεοναστική επιτακτικότητα) ”νέο παιδί δεν πέθανε από το εμβόλιο. Κάποια άλλη αιτία υπάρχει” είπε την οποία δεν διευκρίνισε, αοριστολογώντας. Δεν απάντησε όμως στο ερώτημα που απασχολεί την κοινή γνώμη και είναι ένα. Αν ο μαθητής εμβολιάστηκε λίγο πριν το θάνατό του..Επίσης δεν έδειξε να έχει πρόσβαση στο φάκελο της υπόθεσης αφού δεν επικαλέστηκε κανένα συγκεκριμένο στοιχείο που να τεκμηριώνει κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα η ελληνική τηλεόραση προβάλει κατά κόρον συνεντεύξεις προπαγανδιστικές μαθητών που εμβολιάστηκαν..

O θάνατος του παιδιού επέρχεται καθώς καταγράφονται αιφνίδιοι θάνατοι μαθητών τουλάχιστον με άμεση χρονική συσχέτιση μ’ εμβολιασμό σε άλλες χώρες όπως Ιταλία, ΗΠΑ, Καναδάς κλπ. και καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες για συγκάλυψη παρενεργειών και θανάτων από ιθύνοντες διεθνώς..

dimpenews.com

Back to top button