Διεθνή

+18 Οι Κοβιντοανθρωπιστές γιατί δεν συγκινούνται με τα πάθη των σκουρόχρωμων;; Τελικά ο κοβιντισμός ήταν ένας ρατσισμός. Προληπτική Γενοκτονία στη Γάζα για να μην μας κατακλύσουν.. ε μας κατέκλυσε το αίμα. Κατακλυσμός Αίματος!!! Ο ΝΕΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ: Τους Σκουρόχρωμους τους κάνουμε κάρβουνο. Και η δική μας η Άννα και μη Φρανκ..η Άννα μην κλαις για τους σκουρόχρωμους..Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ ”Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΒΙΝΤΕΟ

Οι Κοβιντοανθρωπιστές γιατί δεν συγκινούνται με τα πάθη των σκουρόχρωμων;; Τελικά ο κοβιντισμός ήταν ένας ρατσισμός. Προληπτική Γενοκτονία στη Γάζα για να μην μας κατακλύσουν.. ε μας κατέκλυσε το αίμα. Κατακλυσμός Αίματος!!!

Ο ΝΕΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ: Τους Σκουρόχρωμους τους κάνουμε κάρβουνο.

Και η δική μας η Άννα και μη Φρανκ..η Άννα μην κλαις για τους σκουρόχρωμους..

Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ ”Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ”

Εικόνες με παιδιά με μισό κρανίο παιδιά που ψυχορραγούνε στα πατώματα του Ινδονησιακού νοσοκομείου της Γάζας..

Άννα Διαμαντοπούλου: “αυτό που θα εύχομαι σε 100 χρόνια είναι να μην γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη”. Οπότε πάμε σε προληπτικές Γενοκτονίες σκουρόχρωμων πληθυσμών βλέπε πείραμα Νετανιάχου για μείωση ανεπιθύμητων πληθυσμών.. Ωραία πολύ ωραία .. δεν τους βάζουμε σε φούρνους δεν τους καίμε με ναπάλμ τους απαναθρακώνουμε με πυραύλους ως παράπλευρες απώλειες και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.. Αστέρι αυτή η Άννα εμ τι έτσι την είχαν στις Βρυξέλλες Κομμισάριο καμιά 40 χρόνια να μην λέω και την ηλικία της τώρα.

Η Άννα είπε:

“Πριν από λίγες μέρες γύρισα από ένα συγκλονιστικό και πάρα πολύ δύσκολο ταξίδι στην Αφρική. ( σσ για ιεραποστολή ή για ρουφιανιά γιατί εδώ παίζει το δεύτερο) Πέρασα από τρεις χώρες, τη Σιέρα Λεόνε, τη Λιβερία και τη Γκάνα. Είναι τρεις χώρες απίστευτα φτωχές. Το 80% του πληθυσμού είναι κάτω από 35 χρονών. Η Αφρική έχει δημογραφική έκρηξη. Μόνο η Νιγηρία ( ξέχασε να πει ότι η Νιγηρία είναι η μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός χώρα της Αφρικής και μέσα στην πρώτη 5αδα του κόσμου και όμως ο Νιγηριανός δεν έχει πετρέλαιο ούτε για τη λάμπα πετρελαίου για ηλεκτρικό δεν το συζητάμε γιατί ως αποικία την απομυζούν οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες με αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις) , το 2045 θα έχει 400 εκατομμύρια, περισσότερα από την Ευρώπη. Όλες αυτές οι χώρες δεν έχουν καμία προοπτική ανάπτυξης και είναι γεμάτες με νέους ανθρώπους, που δεν έχουν τι να κάνουν και δεν έχουν τι να φάνε. Αυτό λοιπόν που θα εύχομαι είναι σε 100 χρόνια να μη γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη“, είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αμηχανία στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Νωρίτερα σε άλλο σημείο της ομιλίας της, η Άννα Διαμαντοπούλου ανέφερε πως η Ευρώπη δεν έχει την δυνατότητα να ενσωματώσει μεγάλες ισλαμικές κοινότητες, καθώς όπως λέει, έχουν “τον δικό τους πολιτισμό και τη δική τους θεοκρατική προσέγγιση”. Η Νιγηρία στην μεγάλή πλειοψηφία της είναι χριστιανική ο Νότος που υπερτερεί. Οι Αφρικάνοι είναι πιο χριστιανοί από την Άννα και μη Φρανκ όταν είναι χριστιανοί και σε μεγάλο ποσοστό είναι.

“Το δημογραφικό δεν λύνεται με το μεταναστευτικό”, ενώ σε άλλο σημείο ρώτησε, εάν “είναι Αριστερό το να βγαίνεις να υποστηρίζεις τη Χαμάς”.

Εδώ όμως βλέπετε, δε μιλάει κανένας καθαρά για ένα τεράστιο ζήτημα. Οι κοινωνίες μας δεν μπορούν να ενσωματώσουν μεγάλες ισλαμικές κοινότητες, οι οποίες έχουν τον δικό τους πολιτισμό και τη δική τους θεοκρατική προσέγγιση, η οποία δεν αλλάζει με τίποτα. Αυτό δημιουργεί τεράστιες συγκρούσεις στην κοινωνία. Εδώ, λοιπόν, είναι Αριστερό το να βγαίνεις να υποστηρίζεις τη Χαμάς;” είπε συγκεκριμένα. Και στην προέκταση αυτού.. Είναι σοσιαλιστικό να υποστηρίζεις τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ; την εισβολή Κατοχή; τη μη αυτοδιάθεση το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού ενός λαού τη μη εφαρμογή ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

. Όλο το εγχείρημα της αποικιοκρατίας στήθηκε στο δίπολα εκδημοκρατισμός-εκχριστιανισμός/μισιοναρισμός δηλ. καμιά σχέση με χριστιανισμό.

Ισλαμοφοβική η Άννα μην κλαις για σκουρόχρωμους... με την ίδια λογική κάποιος μπορεί να δηλώνει σιωνοστικοφοβικός..( σσ κι αυτό λάθος θα ήταν μόνο ανασφαλής για το είναι το είναι του είναι φοβικός στον όποιον άλλον) γιατί ο σιωνιστικός μεσσιανισμός της φαίνεται πιο ήπιος δεν έχει θεοκρατική προσέγγιση;; Οι εικόνες που έρχονται από Γάζα δίνουν την απάντηση οι φονταμενταλιστικές δηλώσεις Νετανιάχου και υπουργών επίσης το αποδεικνύουν.

στα 5000 παιδιά…

ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΣ ΚΑΤΡΑΜΙ

Άννα μην κλαις

dimpenews.com

Back to top button