Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΟ Ρώσικα πολεμικά πλοία πλησιάζουν επικίνδυνα μέσω του Ιονίου Πελάγους την ομάδα κρούσης του αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ USS George HW Bush (CVN-77) που πλέει στην Αδριατική!!!

Ρώσικα πολεμικά πλοία πλησιάζουν επικίνδυνα μέσω του Ιονίου Πελάγους την ομάδα κρούσης του αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ USS George HW Bush (CVN-77) που πλέει στην Αδριατική!!!

Αμερικανοί ναύτες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου/συναγερμό – μια ομάδα ρωσικών πλοίων πλησιάζει στην Αδριατική Θάλασσα:
Το τάνκερ του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού «Akademik Pashin» με κορβέτα τύπου «Guarding» πλέει στο Ιόνιο ( σσ ανοιχτά της Πελοποννήσου ίσως εδώ να υπάρχει μια σημαντική είδηση και απάντηση σε κάποια καυτά ερωτήματα βλ χάρτη), με κατεύθυνση την Αδριατική, όπου βρίσκεται η ομάδα κρούσης του αεροπλανοφόρου «Bush».

Τα δύο πλοία κατευθύνονται προς την Αδριατική Θάλασσα, όπου βρίσκεται η ομάδα κρούσης αεροπλανοφόρου USS George HW Bush (CVN-77), η οποία επέστρεψε στην περιοχή μετά τη συμμετοχή της στην Άσκηση Juniper Oak 23 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανατολικά της Μεσογείου.

Το USS George HW Bush (CVN-77) είναι ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο κλάσης Nimitz, το δέκατο και τελευταίο πλοίο του τύπου του, έχει σημαντικό αριθμό βελτιώσεων σε σχέση με προηγούμενα πλοία του project. Πήρε το όνομά του από τον 41ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, George W. Bush. (avia-pro 31.1.22)

Το site στη συνέχεια αναρωτιέται έστω και με ανορθόδοξο τρόπο κατά πόσο τέτοια επεισόδια μπορούν να επισπεύσουν την έναρξη ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου..

ΥΓ (στο άρθρο και στον εμβόλιμο σχολιασμό μας υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση ..)

dimpenews.com

Back to top button