Ελλάδα

Απo την Δευτεpα, οι αvω των εξnvτα πoυ δεν εκαvαν τρiτn δoσn….ΕlNΑΙ ΑNΕΜBΟΛΙlΑΣΤΟl ! ! !

Απαγορευτικό εισόδου σε συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα έρχεται στην Ελλάδα από τις 13 Δεκεμβρίου….



Σύμφωνα με πληροφορίες, απαγορευτικό στους εσωτερικούς χώρους εστίασης, ψυχαγωγίας και άθλησης μπαίνει από τη Δευτέρα 13/12 για χιλιάδες εμβολιασμένους άνω των 60 ετών που έχασαν την προθεσμία για εμβολιασμό με την τρίτη δόση στους επτά μήνες, όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Όπως ανέφερε, οι 60αρηδες και πάνω που έχουν κάνει την δεύτερη δόση πριν από επτά μήνες και περισσότερο, αλλά δεν έκαναν την τρίτη δόση εμβολίου, μπλέκουν από τη Δευτέρα σε περιπέτειες. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχουν λήγει αυτομάτως και δε θα πάρουν ούτε ώρα παράταση. Μάλιστα, θα αντιμετωπίζονται όπως και οι πλήρως ανεμβολίαστοι!

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού που είχαν ήδη δε θα περνά καν από το σκανάρισμα της εφαρμογής Covid Free App. Τι σημαίνει αυτό;

Για να πάνε στην δουλειά τους θα χρειάζονται δύο rapid test την εβδομάδα.

Αποκλείονται και δεν θα μπαίνουν σε εσωτερικούς χώρους, όπως σε εστιατόρια, μπαρ, κέντρα διασκέδασης, θέατρα, σινεμά και στους εσωτερικούς χώρους άθλησης.

Θα χρειάζονται rapid test για να ψωνίσουν σε εμπορικά καταστήματα και για να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, πλοίο η τρένο.

Το μέτρο επηρεάζει τουλάχιστόν 150.000 πολίτες άνω των 60 που έχουν υπερβεί το επτάμηνο από την δεύτερη δόση κι όσο περνούν οι μέρες….




Πηγη 

Back to top button