breaking newsΔιεθνή

Αρχιτρομοκράτης τζιχαντιστής Τσετσένος με δράση στο Ιντλίμπ πολεμά στο Bakhmut κατά των Ρώσων!

Στις τάξεις του Τσετσένικου τρομοκρατικού τάγματος που πολεμά στο πλευρό της Ουκρανίας και τώρα σταθμεύει στο Bakhmut εντοπίστηκε ο Rustam Azhiev (Abdulkhakim ash-Shishani), Πολέμησε μαζί με τους τζιχαντιστές στη Συρία και τώρα έλαβε την ουκρανική υπηκοότητα. Αρχιτρομοκράτης..

Αφού η Ρωσία ξεκίνησε την ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία στις αρχές του 2022, ο δημοσιογράφος Neil Hauer δήλωσε ότι ο ηγέτης του Ajnad al-Kavkaz ο Abdul Hakim al-Shishani φέρεται να ταξίδευσε στην Ουκρανία για να ενταχθεί στην αντιρωσική αντίσταση εκεί. Μέχρι τον Οκτώβριο, περίπου 25 μαχητές του Ajnad al-Kavkaz συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη Abdul Hakim al-Shishani του Hakim al-Shishani είχαν φύγει από το Idlib για να πολεμήσουν στην Ουκρανία σε συντονισμό με το τάγμα Sheikh Mansur. Σύμφωνα με τον Humam Issa, τα περισσότερα από τα άλλα μέλη της πολιτοφυλακής σκόπευαν επίσης να μετακομίσουν τελικά στην Ουκρανία.

Μέχρι τον Νοέμβριο, ο ηγέτης της εξόριστης κυβέρνησης της Τσετσενικής Δημοκρατίας της Ιτσκερία δυτικών συμφερόντων), Αχμέντ Ζακάγιεφ, διόρισε τον Αμπντούλ Χακίμ αλ-Σισάνι αναπληρωτή διοικητή των τσετσενικών δυνάμεων που δρούσαν παράλληλα με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Δηλαδή έφυγε από το Ιντλίμπ όπου δρούσε με τις ομάδες Τσετσένων τρομοκρατών όπου εκτός των άλλων απήγαγαν τους Μητροπολίτες Χαλεπίου και πήγε να προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες στο πλευρό των Ουκρανών κατά Ρώσων.

Ο Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος Γιαζίζι απήχθηκε από Τσετσένους εκτελέστηκε με ειδεχθή τρόπο και στη συνέχεια τον ανατίναξαν αφού πυροδότησαν ζακέτα αυτοκτονίας για να μην μείνει λείψανο όπως παραδέχεται το Kavkaz Center.

Oι Δυτικοί έχουν στις τάξεις τους Τζιχαντιστές αποκεφαλιστές επισκόπων και η Ρωσία την αντιτρομοκρατική του Καντίροφ ενός Καντίροφ που πήγε στην εκκλησία να τιμήσει την Γέννηση του Χριστού!!!

dimpenews.com

Back to top button