breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

”Από δω και πέρα οι βολιασμένοι θα αρρωσταίνουν πάρα πολύ βαριά! Μην κάνετε την νέα !” Γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία η γνώμη του;

Ακόμη και αν δεν πεθάνουν, θα αναπτύξουν τουλάχιστον σοβαρή ασθένεια και, ως εκ τούτου, θα νοσηλευτούν. θα είναι εκτός κοινωνίας και αυτό θα μειώσει δραματικά τον ρυθμό μετάδοσης.

Θέλουμε να επιτρέψουμε αυτό να συμβεί δεδομένου του υψηλού κινδύνου θανάτου, θνησιμότητας ή σοβαρής νοσηρότητας; Η μόνη εναλλακτική είναι να παρέχουμε σε αυτά τα άτομα αντιιικά, αντιική χημειοπροφύλαξη.

Ο Geert Vanden Bossche κάνει μια δραματική έκκληση να σταματήσουν τα εμβόλια, λέγοντας πως απο δω και πέρα οι εμβολιασμένοι θα αρρωσταίνουν πάρα πολύ βαρια, οι παρενέργειες λέει, θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που πρόκειται να συμβεί. Το ανησυχητικό είναι ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο μετριοπαθή που αποφεύγει τα μεγάλα λόγια και δεν αναφέρεται ποτέ για συνομωσίες αλλά μόνο σε επιστημονικά δεδομένα.

Πέρσι είχε κάνει 2 διαγράμματα με τα κρούσματα που θα ακολουθήσουν στο Ισραήλ. Στο ένα έλεγε τι λέει η κυβέρνηση του Ισραήλ και στο άλλο τι λέει η επιστήμη, αυτός Δηλαδή. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει μέσα σε όλα!

Γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία η γνώμη του;

Ο Geert Vanden Bossche, PhD, DVM, είναι ο πλέον ειδικός στην έρευνα εμβολίων. Έχει έναν μακρύ κατάλογο συνεργασιων με εταιρειες και οργανισμους πανω στην ανακάλυψη νεων εμβολίων και την προκλινική έρευνα, συμπεριλαμβανομένων των GSK, Novartis, Solvay Biologicals ακόμα και του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates.

Ο Δρ. Vanden Bossche συντόνισε επίσης το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του Έμπολα στο GAVI. Είναι πιστοποιημένος στην Ιολογία και τη Μικροβιολογία, συγγραφέας περισσότερων από 30 δημοσιεύσεων και εφευρέτης μιας αίτησης ευρεσιτεχνίας για τα καθολικά εμβόλια.

Σήμερα εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος έρευνας εμβολίων. Αυτό που λέει πάνω κάτω, είναι ότι θα ενεργοποιηθούν τα αντισώματα από τα παλιά εμβόλια και δεν θα μπορούν να αντιμετωπίσουν την ασθένεια, αυτό θα είναι κάτι σαν το αποκορύφωμα αυτού που ονομάζουμε ADE… Αν και ενάντια στα εμβόλια, αυτό δεν το είχε πει σε καμία απο τις προηγούμενες τοποθετήσεις του.

Το κείμενο του έχει πολλές επιστημονικές ορολογίες κι ίσως να είναι δύσκολο να το καταλάβουν όλοι. Προτείνω να το διαβάσετε απο το σημείο: Τίποτα από αυτά δεν έχει σχέση με την επιστήμη!

Το δραματικό μύνημα του Geert Vanden Bossche:

Το όνομά μου είναι Geert Vanden Bossche. Είμαι έμπειρος εμβολιολόγος με ιστορικό στην κτηνιατρική, στη βιολογία, την ανοσολογία, τις μικροβιακές ασθένειες. Έχω στείλει μηνύματα και βίντεο στο παρελθόν αλλα αυτό είναι ίσως το τελευταίο που πρόκειται να κάνω. Ακόμα θα γράφω άρθρα, θα κάνω ακόμα συνεντεύξεις.

Αλλά αυτό είναι το τελευταίο μου βίντεο. Και ο λόγος για τον οποίο στέλνω αυτό το βίντεο είναι επειδή δεν αντέχω άλλο. Για μένα, έχει γίνει ανυπόφορο να βλέπω πώς οι υγειονομικές αρχές, οι ειδικοί και οι κυβερνήσεις μας εξακολουθούν να προσπαθούν να κάνουν τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι ασφαλή και ότι θα μπορέσουν να ελέγξουν την πανδημία.

Σε αυτήν την παρουσίαση έφτιαξα μερικές διαφάνειες PowerPoint. Θα σας δείξω ότι, όπως έχω ήδη πει στο παρελθόν, πρόκειται για μια απίστευτη γκάφα. Είναι προσβολή για την επιστήμη. Είναι απίστευτο πώς οι επιστήμονες μπορούν ακόμα να υποστηρίξουν αυτό το είδος στρατηγικής, ενώ υπάρχουν συντριπτικές αποδείξεις ότι ο μαζικός εμβολιασμός και ο επερχόμενος ή ενημερωμένος εμβολιασμός της όμικρον (νέο δισθενές εμβόλιο) θα κάνουν τα πράγματα πολύ, πολύ χειρότερα.

Λοιπόν, αυτή η είδηση ​​είναι απογοητευτική, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Πρέπει να το μοιραστώ γιατί έχουμε πάθος για την αλήθεια και πρέπει να πιστεύουμε ότι η αλήθεια θα επικρατήσει. Αλλά επιτρέψτε μου να μοιραστώ την οθόνη μου για να σας δείξω μερικές διαφάνειες στις οποίες παρουσιάζω, ξανά, προσπαθώντας να αποκαλύψω την υπόθεσή μου ή προσπαθώντας να κάνω την υπόθεση.

Αυτό που λέω λοιπόν σε αυτήν την πρώτη διαφάνεια είναι ότι είναι δώδεκα και πέντε. Στην πραγματικότητα, είναι ήδη πολύ αργά για να παρέμβουμε με τρόπο που θα μπορούσε να αποτρέψει την ανθρωπιστική κρίση. Είναι πραγματικά η τελευταία και απελπισμένη έκκλησή μου για δράση, καθώς η Omicron προκαλεί τώρα μια γρήγορη και μεγάλης κλίμακας ανοσολογική διαφυγή στα εμβόλια. Έτσι, αυτό απλώς επιταχύνεται. Η ανοσολογική απόδραση επιταχύνεται.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι ερευνητές που μελετούν αυτές τις μεταλλάξεις και αυτή τη μετάλλαξη διαφυγής του ιού να μην κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Οπότε δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω. Είναι βλακεία ή όντως εκούσια τύφλωση; Οι επιστήμονες που αναλύουν όλες αυτές τις νέες μεταλλάξεις που απλώς συσσωρεύονται, τις έχουμε δει να συσσωρεύονται ακόμη και τις τελευταίες ημέρες, τις τελευταίες εβδομάδες. Για τους επιστήμονες, αυτό δεν φαίνεται να είναι πραγματικά λόγος πανικού. Θέλω να πω, βλέπουν αυτή τη σφοδρή ανοσολογική απόδραση ως στην πραγματικότητα μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν δημοσιεύσεις.

Οπότε τους ονομάζω εντοπιστές παραλλαγών, φαίνεται να το απολαμβάνουν γιατί παρέχει πολύ τροφή σε δημοσιεύσεις σε περιοδικά αξιολόγησης απο ομότιμους. Και πρόκειται πραγματικά μια συλλογή παραλλαγών, τον εντοπισμό όλων αυτών των παραλλαγών, τη βαθιά σάρωση τους, τις δοκιμασίες εξουδετέρωσης, τις δοκιμές δέσμευσης ACE2.

Αλλά μπορούμε να κάνουμε μια ανάλυση φυσικά, σε ορούς, ορούς από άτομα που εμβολιάστηκαν μία φορά, ή τρεις φορές με την αναμνηστική δόση, που πρώτα μολύνθηκαν και μετά εμβολιάστηκαν, ή που πρώτα εμβολιάστηκαν και μετά το πέρασαν βαριά. Και φυσικά, έχουν ολόκληρες σειρές μονοκλωνικών που μπορούν να δοκιμάσουν και να δουν σε ποιο βαθμό ο ιός μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα μονοκλωνικά εξουδετερωτικά αντισώματα ή ακόμα και στα κοκτέιλ φαρμάκων αντισωμάτων.

Αλλά νομίζω ότι αν τα κάνετε όλα αυτά, δεδομένου του γεγονότος ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας ανθρωπιστικής καταστροφής, και κάνετε τα πάντα μέσω επιτήρησης και απλώς για να τεκμηριώσετε ή απλώς για να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι συνέβη χωρίς καμία προγνωστική αξία, αυτό είναι μια πλήρης ανοησία. Είναι χάσιμο χρόνου. Όταν η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, πρέπει να συλλέξουμε πληροφορίες που να είναι σε θέση να προβλέψουν με υψηλό επίπεδο πιστότητας, με υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης τι πρόκειται να συμβεί.

Δεν μπορούν όμως να το κάνουν αυτό, απλώς και μόνο επειδή δεν βλέπουν το δάσος αλλά τα δέντρα. Και γιατί αυτό; εδώ είναι το θέμα. Είναι απλώς επειδή δεν κατανοούν την υποκείμενη ανοσολογική αλληλεπίδραση μεταξύ του ιού και του ανοσοποιητικού συστήματος. Όλοι συμφωνούν ότι η συγκλίνουσα εξέλιξη αυτών που αυτοαποκαλούνται ανησυχητικές παραλλαγές ακολουθή την ανοσολογική διαφυγή τους, ότι όλα αυτά οφείλονται στην ανοσολογική πίεση του ανοσοποιητικού που ασκείται στον ιό.

Αλλά κανένας από αυτούς τους ερευνητές δεν τολμά να αναφέρει ότι αυτή η τεράστια ανοσολογική πίεση του ανοσοποιητικού την οποία ανακαλύπτουν ξανά και ξανά, γίνεται όλο και πιο προφανής όσο αυξάνονταν τα ποσοστά κάλυψης του εμβολίου, και ότι αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι ο μαζικός εμβολιασμός και ότι οι αλλαγές στο μεταλλαγικό τοπίο κλιμακώνονται. Όλα αυτά τους είναι πολύ, πολύ ξεκάθαρα. Κανείς όμως δεν τολμά να αναφέρει ότι αυτή η τεράστια ανοσολογική πίεση έχει να κάνει με τον μαζικό εμβολιασμό.

Αντίθετα, αυτοί οι επιστήμονες που διαπρέπουν σε αυτό που εγώ αποκαλώ “συλλέκτες παραλλαγών”, αυτοί είναι οι τύποι που τώρα υποστηρίζουν ξανά την ανάπτυξη εμβολίων ευρέος φάσματος και φαρμάκων αντισωμάτων. Συνεχίζουν λοιπόν, με το πρόγραμμα εμβολίων.

Τους αρέσει να κάνουν αναπαραστάσεις, χαρτογραφικές αναπαραστάσεις, όπου βλέπετε, φυσικά, όλες τις διαφορετικές παραλλαγές, το γενεαλογικό δέντρο και στη συνέχεια το είδος των μονοκλωνικών που είναι ανθεκτικά στους απογόνους που προέρχονται από BA2, BA4, -5. παραλλαγές, κ.λπ., κ.λπ. Και μπορείτε να το επεκτείνετε όπως σχεδόν κάθε εβδομάδα, έχουμε πρόσθετες παραλλαγές που εξαπλώνονται πιο γρήγορα, και που είναι πιο ανθεκτικές στα εξουδετερωτικά αντισώματα. Άρα, η συλλογή παραλλαγών θα είναι αιώνια.

Γιατί λοιπόν να μην συνεχίσουμε; Γιατί να μην συνεχίσουμε αυτού του είδους τα ελληνικά ονόματα ή παρατσούκλια όπως κάνουν κάποιοι. Έτσι, αυτό είναι ένα είδος λίστας με μερικές από τις πιο πρόσφατες παραλλαγές. Και έχω επισημάνει αυτά τα δύο με κίτρινο χρώμα επειδή συμβαίνει αυτή τη στιγμή (αλλά αύριο θα μπορούσε να είναι απλώς μια διαφορετική κατάσταση) τα δύο στελέχη ή παραλλαγές, που αναπτύσσονται γρήγορα, αναπτύσσονται πιο γρήγορα από τα άλλα και εξαπλώνονται πιο γρήγορα και είναι πιο ανθεκτικά στα εξουδετερωτικά αντισώματα.

Έτσι, είναι πολύ διασκεδαστικό να κάνεις τη συλλογή, προφανώς. Αλλά όπως έλεγα, τι μας φέρνει από άποψη προγνωστικής αξίας και πού θα καταλήξει αυτό το τσίρκο;

Και εδώ έρχεται το όνομα-κλειδί, που είναι η επανεστίαση του ανοσοποιητικού. Ακούτε για αποτυπώματα και κύτταρα μνήμης που επανενεργοποιούνται, κ.λπ. Αλλά θα σας πω ότι κανένας από αυτούς τους μοριακούς επιδημιολόγους ή αυτούς τους παρατηρητές παραλλαγών δεν καταλαβαίνει πραγματικά την ανοσολογία που οδηγεί τώρα την καταιγιστική επέκταση αυτών των παραλλαγών διαφυγής του ανοσοποιητικού. Έτσι, θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω ποια είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό. Και μπορώ ήδη να σας πω ότι λέγεται επανεστίαση του ανοσοποιητικού.

Και η επαναεστίαση του ανοσοποιητικού, προτού εξηγήσω τον μηχανισμό, το αποτέλεσμα της επαναεστίασης του ανοσοποιητικού είναι ότι επιταχύνει τη διαφυγή του ανοσοποιητικού στα εμβόλια. Άρα, το επιταχύνει. Και πώς το κάνει αυτό; Αυτό το κάνει επαναπροσανατολίζοντας την ανοσολογική απόκριση σε αντιγόνα ή μέρος αντιγόνων, επαναπροσανατολίζοντας την ανοσοαπόκριση σε αντιγόνα που βασικά ανακαλούν αντισώματα που είχαν προηγουμένως εκκινήσει με εμβόλιο και έχουν χαμηλότερη ικανότητα εξουδετέρωσης.

Στην πραγματικότητα, λοιπόν, η νέα επανεστίαση ανακατευθύνει τη νέα απόκριση σε αντιγόνα που έχουν φτωχή δυνατότητα να παράγουν εξουδετερωτικά αντισώματα. Λοιπόν, πώς λειτουργεί αυτό; επιτρέψτε μου πρώτα να σας πω πότε συμβαίνει αυτό. Αυτό συμβαίνει όταν ένα ανοσοποιητικό σύστημα έρχεται αντιμέτωπο με ένα αντιγόνο παρουσία προϋπαρχόντων αντισωμάτων έναντι ενός παρόμοιου αντιγόνου που ωστόσο δεν είναι πανομοιότυπο.

Και το ωραιότερο παράδειγμα αυτού είναι φυσικά όταν λαμβάνουμε πρωτοφανείς λοιμώξεις… γιατί όταν έχουμε πρωτοφανείς λοιμώξεις, πολύ ξεκάθαρα τα προϋπάρχοντα αντισώματα δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τη νέα παραλλαγή (άρα το νέο αντιγόνο) από το να προκαλέσει μόλυνση. Άρα πολύ ξεκάθαρα τα προϋπάρχοντα αντισώματα δεν αναγνωρίζουν το νέο αντιγόνο.

Έτσι, το ανοσοποιητικό σύστημα αντιμετωπίζει ένα αντιγόνο παρουσία προϋπαρχόντων αντισωμάτων που δεν στρέφονται εναντίον αυτού του νέου αντιγόνου, αλλά που στρέφονται εναντίον ενός είδους παρόμοιου αντιγόνου, συγκεκριμένα, για παράδειγμα, της πρωτεΐνης ακίδας Wuhan στο εμβόλιο. Σε μια άλλη κατάσταση, το ανοσοποιητικό σύστημα έρχεται αντιμέτωπο με ένα αντιγόνο που έχει δύο διαφορετικές μορφές.

Οπότε στην πραγματικότητα έρχεται αντιμέτωπο με ένα αντιγόνο παρουσία αντισωμάτων που στρέφονται εναντίον μιας διαφορετικής μορφής του ίδιου αντιγόνου ακίδας. Δεν ξέρω αν αυτό έχει αποδειχθεί, αλλά είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει όταν η πρωτεΐνη ακίδας που παράγεται από εμβόλια mRNA έχει διαφορετική διαμόρφωση, για παράδειγμα μονομερής μορφής. Σε αυτή την περίπτωση, θα δημιουργηθούν αντισώματα ενάντια σε αυτή τη μονομερή μορφή και στη συνέχεια αυτά τα αντισώματα θα αναγνωρίσουν την πλήρη πρωτεΐνη ακίδας στην κυκλοφορία, η οποία ωστόσο είναι τριμερής. Βλέπετε λοιπόν, είναι το ίδιο αντιγόνο αλλα με διαφορετική μορφή.

Έχουν σχηματιστεί αντισώματα έναντι μιας μονομερούς ακίδας και στη συνέχεια αυτά τα αντισώματα έρχονται αντιμέτωπα με το ίδιο αντιγόνο με μια πρωτεΐνη ακίδας που έχει διαφορετική διαμορφωτική κατάσταση, δηλαδή την τριμερή μορφή. Ειδικά για τους κοροναϊούς έχουν υπάρξει πολλές δημοσιεύσεις σχετικά με τη μεταφορά και την παρουσίαση σε κύτταρα μολυσμένα με ιούς της μονομερούς πρωτεΐνης ακίδας έναντι της τριμερικής.

Αλλά προφανώς, όταν πρόκειται για εμβόλια mRNA και παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας στα κύτταρα του σώματός μας, αυτό δεν φαίνεται να είναι σημαντικό γιαυτούς (να διερευνηθεί). Ενώ είναι πολύ πιθανό ότι αυτό συμβαίνει ειδικά με τα εμβόλια mRNA ότι πρώτα από όλα τα αντισώματα δημιουργούνται κατά της μονομερούς πρωτεΐνης ακίδας και αυτά δεν είναι φυσικά τα αντισώματα που αναγνωρίζουν βέλτιστα την κυκλοφορούσα πρωτεΐνη ακίδας στο αίμα. Λοιπόν, τι συμβαίνει με την επανεστίαση του ανοσοποιητικού;

Όσον αφορά την επανεστίαση του ανοσοποιητικού, θα παρουσιάσω απλώς το παράδειγμα μιας πρωτοποριακής μόλυνσης, αυτή ήταν η πρώτη περίπτωση για την οποία μίλησα. Λοιπόν, προφανώς τα προϋπάρχοντα αντισώματα από το εμβόλιο δεν αναγνωρίζουν πολύ καλά το νέο αντιγόνο. Αυτή είναι η παραλλαγή, το αντιγόνο της παραλλαγής που προκάλεσε μια πρωτοποριακή μόλυνση. Έτσι, αυτά τα αντισώματα δεν μπορούν να εξουδετερώσουν τον ιό.

Αυτό που συμβαίνει όταν κρύβει αυτόν τον επίτοπο (επίτοπος είναι το ειδικό κομμάτι του αντιγόνου στο οποίο συνδέεται ένα αντίσωμα), είναι ότι άλλοι επίτοποι θα ωφεληθούν από αυτό. Κατά μία έννοια, αυτοί οι άλλοι επίτοποι είχαν προηγουμένως ανταγωνιστεί από αυτούς τους ισχυρότερους εξουδετερωτικούς επιτόπους που τώρα έχουν καλυφθεί από τα προϋπάρχοντα αντισώματα. Γι’ αυτό λοιπόν ονομάζουμε αυτούς τους επιτόπους «υποκυρίαρχους». Πιθανότατα είναι λιγότερο εκτεθειμένα στο ανοσοποιητικό σύστημα από τα ισχυρότερα εξουδετερωτικά αντισώματα.

Έτσι, κρύβοντας τους ισχυρότερους εξουδετερωτικούς επιτόπους, οι υποκυρίαρχοι επίτοποι αποκτούν τώρα, ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ωστόσο, αυτές οι λιγότερο εκτεθειμένες περιοχές ακίδας είναι λιγότερο ισχυροί επαγωγείς εξουδετερωτικών αντισωμάτων. Τώρα, σε περίπτωση που κάποιος έχει εμβολιαστεί και γι’ αυτό μιλάμε σε περίπτωση πρωτοφανών λοιμώξεων, αυτοί οι υποκυρίαρχοι επίτοποι αποκτούν πλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα μπορούν να ανακαλέσουν προηγουμένως εκκινημένα Β κύτταρα μνήμης που παράγουν αντισώματα που έχουν χαμηλότερη εξουδετερωτική ικανότητα.

Έτσι, οι υποκυρίαρχοι επίτοποι που αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα επειδή οι ισχυρότεροι εξουδετερωτικοί επίτοποι έχουν πλέον κρυφτεί απο τα προϋπάρχοντα αντισώματα εμβολιασμού, θα μπορούν τώρα να ανακαλέσουν σε ένα άτομο που έχει προετοιμαστεί με εμβόλιο, προηγουμένως προετοιμασμένα αντισώματα. ή κύτταρα μνήμης που παράγουν αντισώματα θα έχουν μικρότερη εξουδετερωτική ικανότητα.

Αυτό εγώ το ονομάζω το «κρυμμένο αντιγονικό αμάρτημα». Γιατί κρυφό; Επειδή δεν προάγουν τη διέγερση, ας πούμε, των αρχικών αντισωμάτων του εμβολίου, παρά την επαναμόλυνση τους. Έτσι τώρα φτάνουμε σε μια κατάσταση όπου αυτοί οι υποκυρίαρχοι επίτοποι ανακαλούν αντισώματα με μικρότερη εξουδετερωτική ικανότητα.

Φυσικά, επειδή αυτά τα αντισώματα έχουν τώρα χαμηλότερη ικανότητα εξουδετέρωσης, μπορούν να θέσουν αυτόν τον επίτοπο υπό τεράστια ανοσοποιητική πίεση. Και λόγω αυτής της τεράστιας ανοσοποιητικής πίεσης που ασκούν αυτά τα αντισώματα με χαμηλή ικανότητα εξουδετέρωσης σε αυτούς τους υποκυρίαρχους επιτόπους, θα προωθηθεί η ανοσολογική διαφυγή. Θα προωθήσει δηλαδή τη φυσική επιλογή μεταλλάξεων αυτού του επιτόπου που είναι ικανές να ξεφύγουν από αυτά τα αντισώματα.

Και φυσικά, όταν αυτά τα νέα μεταλλαγμένα ή νέες παραλλαγές πρόκειται τώρα να μολύνουν εκ νέου ανθρώπους, θα έχουμε μια παρόμοια κατάσταση με αυτή που περιέγραψα παραπάνω, όπου αυτά τα προϋπάρχοντα αντισώματα (βλ. βέλος: αυτά είναι τώρα τα προϋπάρχοντα αντισώματα) δεν αναγνωρίζουν καλά αυτόν τον μεταλλαγμένο επίτοπο και θα τον κρύψουν. Και κρύβοντάς το, θα ευνοήσουν τώρα την ανοσογονικότητα άλλων επιτόπων που έχουν ακόμη χαμηλότερη ισχύ να επάγουν εξουδετερωτικά αντισώματα.

Και επειδή αυτοί οι επίτοποι που έχουν τώρα χαμηλότερη ικανότητα να επάγουν εξουδετερωτικά αντισώματα, θα είναι φυσικά σε θέση να ανακαλέσουν κύτταρα Β μνήμης που εκκρίνουν αντισώματα που έχουν ακόμη χαμηλότερη ικανότητα εξουδετέρωσης. Και πάλι το κρυφό αντιγονικό αμάρτημα. Και επειδή αυτή η χαμηλότερη ικανότητα εξουδετέρωσης θα ασκήσει τεράστια ανοσολογική πίεση σε αυτόν τον επίτοπο, αυτός ο επίτοπος θα αποφύγει τώρα εύκολα αυτά τα αντισώματα και θα επιλεγούν μεταλλάξεις που μπορούν να υπερνικήσουν την ανοσολογική πίεση που ασκείται από αυτά τα αντισώματα. Και θα συνεχίζει φυσικά έτσι. τώρα η κατάσταση είναι ότι αυτά τα προϋπάρχοντα αντισώματα δεν θα αναγνωρίσουν καλά απο ένα αντιγόνο με ακόμη χαμηλότερη εξουδετερωτική ικανότητα.

Αυτό θα οδηγήσει στην πραγματικότητα σε μια κατάσταση όπου οι πρωτοφανείς λοιμώξεις προκαλούν αυξημένο ποσοστό κακώς εξουδετερωτικών έως και μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων. Και αυτό είναι το σύστημα που θα επιταχύνει τη διαφυγή του ανοσοποιητικού όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Λοιπόν, ποιο είναι το συμπέρασμα από αυτό; στην πραγματικότητα, το συμπέρασμα, αν το σκεφτείς αυτό, είναι ότι οι αναδυόμενες παραλλαγές της όμικρον, λόγω της πρόκλησης πρωτοποριακών λοιμώξεων, τίθενται υπό αυξανόμενη ανοσολογική πίεση επειδή ανακαλούν αντισώματα που προκαλούνται από εμβόλια με μειωμένη ικανότητα εξουδετέρωσης.

Έτσι, οι ίδιες οι παραλλαγές Omicron προκαλούν ανοσοαποκρίσεις λόγω της ανάκλησης αντισωμάτων που προκαλούνται από το εμβόλιο με μειωμένη εξουδετερωτική ανικανότητα. Οι ίδιες οι παραλλαγές της Omicron προκαλούν ανοσοαποκρίσεις που θα ασκήσουν ανοσολογική πίεση στην ίδια την παραλλαγή που έχει προκαλέσει την ανάκληση αυτών των ανοσολογικών αποκρίσεων με χαμηλή ικανότητα εξουδετέρωσης.

Έτσι, μπορείτε ήδη να φανταστείτε ότι όταν αυτές οι παραλλαγές της Omicron κυκλοφορούν και εσείς λαμβάνετε αυτές τις πρωτοποριακές λοιμώξεις ξανά και ξανά, ότι αυτό θα οδηγήσει σε έναν φαύλο κύκλο που θα κλιμακώσει τον ρυθμό διαφυγής του ανοσοποιητικού. Γιατί και τα ενημερωμένα εμβόλια (δισθενή), ας πούμε προσαρμοσμένα στην Omicron, είναι μια πλήρης ανοησία. Αυτό είναι προσβολή για την επιστήμη.

Πώς μπορείς να είσαι τόσο ανόητος; Μπορείς μόνο αν δεν έχεις ιδέα για αυτόν τον μηχανισμό επαναεστίασης του ανοσοποιητικού. Και υπάρχουν τώρα πολλές, πολλές δημοσιεύσεις που περιγράφουν την εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο η ανοσοαπόκριση εμπλουτίζεται σε ανεπαρκώς εξουδετερωτικά και μη εξουδετερωτικά αντισώματα.

Και όλα αυτά τα δεδομένα είναι απολύτως συμβατά με αυτή τη θεωρία της ανοσολογικής επανεστίασης και της “κρυμμένης αντιγονικής αμαρτίας”. Έτσι, εξαιτίας αυτού, βλέπουμε τώρα συγκλίνουσες μεταλλάξεις του τομέα δέσμευσης υποδοχέα, άρα, μεταλλάξεις στον τομέα δέσμευσης υποδοχέα που τώρα ενισχύουν ακόμη και τη μολυσματικότητα του ιού. Έτσι, πρώτα έχετε κακώς εξουδετερωτικά αντισώματα που προωθούνται, ας πούμε, ή που ανακαλούνται, μετά είναι όλο και λιγότερο εξουδετερωτικά, ακόμη και μη εξουδετερωτικά. Και στο τέλος, αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι ότι βλέπουμε σε όλες αυτές τις παραλλαγές να συγκλίνουν μεταλλάξεις στον τομέα δέσμευσης υποδοχέων που τώρα επιτρέπουν ακόμη και ενισχυμένη μολυσματικότητα του ιού.

Αυτές είναι συνήθως οι μεταλλάξεις που βλέπουμε τώρα που παρείχαν στελέχη όπως η παραλλαγή γάμμα και δέλτα με ενισχυμένη μολυσματικότητα. Άρα, όπως έλεγα, είναι μια πλήρης ανοησία. Και ακόμη και η ιδέα των ενημερωμένων εμβολίων Omicron θα κάνει τα πράγματα πολύ, πολύ χειρότερα για τους λόγους που μοιράστηκα μαζί σας: την επαναεστίαση του ανοσοποιητικού.

Δεν μπορώ λοιπόν να το πιστέψω αυτό, ότι υπάρχουν καθηγητές, ηγέτες ινστιτούτων μοριακής βιολογίας, γενετικής, κ.λπ., κ.λπ. που καταλήγουν στο είδος των δηλώσεων που εμφανίζονται σε αυτή τη διαφάνεια. Και όταν βλέπω την επιχειρηματολογία τους ή το σκεπτικό τους, ποια θα μπορούσαν να είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των προσαρμοσμένων στην Omicron εμβολίων, αυτών των ενημερωμένων εμβολίων, εννοώ, αυτό είναι ντροπή.

Τίποτα από αυτά δεν έχει σχέση με την επιστήμη!

Αυτό δεν είναι επιστημονικό σκεπτικό. Δεν υπάρχει ανοσολογία σε αυτό. Θέλω να πω, αυτό είναι σαν ένα είδος των πραγμάτων που μοιράστηκαν στο Twitter, σε κάθε είδους πλατφόρμες και είναι μια πλήρης ανοησία. Πώς μπορεί κάποιος, ακόμη και καθηγητής, να μην κατανοεί την ανοσολογική βιολογία του ιού και να αρχίσει να κάνει αυτού του είδους τις δηλώσεις ενώ κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι οι ειδικοί και ότι αυτό που λένε είναι κάτι που στην πραγματικότητα είναι απολύτως συμβατό, με ότι δημοσιεύεται στη βιβλιογραφία. Δεν είναι!

Ποιες θα είναι λοιπόν οι συνέπειες τώρα αυτής της ενισχυμένης διαφυγής του ανοσοποιητικού στα εμβόλια, πώς θα εξελιχθούν αυτές οι συνέπειες αυτής της ενισχυμένης διαφυγής του ανοσοποιητικού; Και θα έλεγα στους ελεγκτές γεγονότων, να περιμένουν. Αν θέλεις να με υβρίσεις ή να με ειρωνευτείς, δεν πειράζει. Αλλά απλώς περιμένετε τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες για να δείτε τι συμβαίνει γιατί πρόκειται να προβλέψω τι συμβαίνει.

Θα σας πω τι πρόκειται να συμβεί γιατί καταλαβαίνω ποια είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτήν την καταιγιστική έκρηξη των παραλλαγών Sars-Covid-2 που παρατηρούμε αυτή τη στιγμή. Αυτή ήταν η προηγούμενη διαφάνεια όπου έλεγα ότι τώρα προωθεί μεταλλάξεις του τομέα δέσμευσης υποδοχέα, επιτρέποντας ενισχυμένη μολυσματικότητα.

Καταλήγουμε τώρα σε παραλλαγές που όχι μόνο παρουσιάζουν ενισχυμένη αντίσταση στα εξουδετερωτικά αντισώματα, δηλαδή δεν εξουδετερώνουν απλώς αντισώματα έναντι της περιοχής δέσμευσης υποδοχέα, αλλά ακόμη και στους επίτοπους εντός της Ν-τερματικής περιοχής. Και έτσι αυτές οι ανθεκτικές στην εξουδετέρωση, πιο μολυσματικές παραλλαγές πυροδοτούν τώρα τη διέγερση των χαμηλής συγγένειας, μη εξουδετερωτικών πολυδραστικών αντισωμάτων. Και γράφω ένα άρθρο όπου επεκτείνω το θέμα και το συζητώ με περισσότερες λεπτομέρειες.

Βασικά αυτά είναι τα μη εξουδετερωτικά πολυδραστικά αντισώματα που τώρα ασκούν υποβέλτιστη χημική πίεση, ανοσοποιητική πίεση στην ιική λοιμογόνο δράση. Με άλλα λόγια, αυτά είναι τα μη εξουδετερωτικά πολυδραστικά αντισώματα που μέχρι στιγμής εξακολουθούν να προστατεύουν τους εμβολιαζόμενους από σοβαρές ασθένειες, αλλά δεν μπορούν να τους προστατεύσουν από ασθένειες, μόνο από σοβαρές ασθένειες. Ασκούν τρομερή πίεση στην ιογενή μολυσματικότητα. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ιός, όπως έκανε πάντα, θα ξεπεράσει επίσης μια ακόμη χημική ανοσολογική πίεση. Για έναν ιό αυτό είναι απλώς μια ακόμη χημική ανοσολογική πίεση, καθώς όλες τις χυμικές ανοσοποιητικές πιέσεις τις έχει ξεπεράσει απο παλιά.

Έτσι, εάν συμβεί αυτό, εκείνη τη στιγμή θα δούμε ότι η διαφυγή του ανοσοποιητικού θα προκαλέσει αυτό που ονομάζουμε «εξαρτώμενο από αντισώματα – (επειδή εξαρτάται από αυτά τα αντισώματα)- ενίσχυση της σοβαρής ασθένειας». Και αυτό θα είναι μια πραγματική καταστροφή. Κοιτάξτε τα νοσοκομεία για τον COVID-19 και συγκρίνετε τους μη εμβολιασμένους έναντι των εμβολιασμένων. Γιατί συνεχίζουμε;

Έτσι, κάποια στιγμή οι νοσηλείες για τους ανεμβολίαστους που ήταν σε μεγαλύτερους αριθμούς από τους εμβολιασμένους. Θέλω να πω, αυτή η αξιολόγηση δεν ήταν ποτέ δίκαιη γιατί οι ανεμβολίαστοι, χρειάζονταν νοσηλεία λόγω υποκείμενων ασθενειών και αυτές οι υποκείμενες ασθένειες τους προδιαθέτουν φυσικά στον Covid-19 ενώ οι εμβολιασμένοι χρειάζονταν νοσηλεία καθαρά λόγω του εμβολιασμού, απο παρενέργειες που λόγω του εμβολιασμού προστατεύτηκαν φυσικά και από σοβαρές ασθένειες.

Έτσι, δεν ήταν ποτέ δίκαιο να συγκρίνουμε μη εμβολιασμένους και εμβολιασμένους μόνο εντός του νοσηλευόμενου πληθυσμού. Ωστόσο, λοιπόν, αυτό που θα δούμε, και συνεχίζεται ήδη, ο αριθμός των (νοσηλευόμενων) μη εμβολιασμένων θα μειωθεί κι άλλο, και θα συνεχίσει να μειώνεται, ενώ για τους (νοσηλευόμενους) εμβολιασμένους, ο αριθμός των νοσηλειών θα αυξηθεί σε τεράστιο βαθμό ( και ήδη συμβαίνει), αλλά θα έχει εκθετική πορεία. Και φυσικά ο κόσμος λέει, ναι, αυτό είναι λογικό γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εμβολιασμένοι. Έτσι, υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι σε νοσοκομεία με σοβαρή ασθένεια.

Για μισό λεπτο όμως, μπορούμε να κάνουμε και τις αναλογίες, μπορούμε να κάνουμε την αναλογία νοσηλειών σε μη εμβολιασμένους έναντι εμβολιασμένων, σωστά; Και αν χτίσουμε αυτή την αναλογία και μετά συγκρίνουμε πώς αυτή η αναλογία αλλάζει, για παράδειγμα, μεταξύ Τ2 έναντι Τ1, δηλ., ένα παλαιότερο χρονικό σημείο με ένα τωρινό. Αυτό που θα δούμε είναι ότι θα έχουμε μια πολύ δραματική μείωση αυτής της αναλογίας, υποδεικνύοντας -και πάλι ότι το ποσοστό νοσηλείας για σοβαρή νόσο στους εμβολιασμένους θα αυξηθεί δραματικά. θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε αυτή την εξέλιξη πολύ εύκολα.

Τι σημαίνει λοιπόν στην πραγματικότητα για τους εμβολιασμένους; Λοιπόν, πρώτα από όλα έχουμε ήδη δει ότι έχουν αυξημένη ευαισθησία σε όλες τις λοιμώξεις και το βλέπουμε πρώτα με τους ηλικιωμένους, τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί πρώτοι πρώτοι, που έχουν πάρει όλα τα αναμνηστικά τους εμβόλια: τρίτο, τέταρτο, πέμπτο… Αυτό που θα δούμε στη συνέχεια, και αυτό θα ξεκινήσει τώρα, είναι ότι θα δούμε αυξημένη ευαισθησία στη νόσο COVID-19, όχι σε οποιαδήποτε άλλη ασθένεια αλλά στη νόσο COVID-19.

Φυσικά πρώτα στους ηλικιωμένους και μετά αυτό που θα ακολουθήσει είναι η ενισχυμένη ευαισθησία όλων των εμβολιασμένων στη σοβαρή νόσο C-19. Και έτσι, πρακτικά μιλώντας αυτό θα μεταφραστεί είναι ότι οι εμβολιασμένοι που θα μολυνθούν και θα νοσήσουν από τη νόσο C-19, αυτή τη φορά θα πάθουν πολύ σοβαρή ασθένεια.

Έτσι, η κατάσταση θα επιδεινωθεί δραματικά. Και δεν με ακούτε να λέω ότι αυτό θα ισχύει για όλους τους εμβολιασμένους, επειδή ορισμένοι εμβολιασμένοι έχουν κάνει πολύ περισσότερες ενέσεις, για παράδειγμα οι ηλικιωμένοι, περισσότερο από άλλους. Σε κάποιους μπορεί να έχει γίνει ένεση εικονικό φαρμακο, αυτοί θα ναι τυχεροί. Άλλοι απλώς ίσως δεν ανταποκρίθηκαν και ούτω καθεξής. Αλλά αυτό θα είναι σίγουρα μια πολύ ξεκάθαρη τάση και γι’ αυτό λέω ότι θα το δούμε στις υψηλά εμβολιασμένες χώρες.

Αυτή είναι λοιπόν η απελπισμένη έκκλησή μου για λήψη δραστικών και άμεσων μέτρων. Λοιπόν, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε τώρα;

Εξήγησα ότι πρέπει να αποφύγουμε αυτή την επανεστίαση του ανοσοποιητικού, επειδή αυτό απλώς θα ρίξει πρόσθετο καύσιμο στη φωτιά, επειδή θα κλιμακωθεί και θα επιταχύνει τη διαφυγή του ανοσοποιητικού σε μια κατεύθυνση που είναι πραγματικά πολύ επιζήμια, που θα καταλήξει σε ενισχυμένη μολυσματικότητα ενός εξαιρετικά μολυσματικού ιού.

Επομένως, δεν μπορούμε να χορηγούμε νέες αναμνηστικές δόσεις όπως οι αναμνηστικές δόσεις που έχουν ενημερωθεί από την Omicron.

Μην κάνετε την νέα δόση!

Γιατί αυτό απλώς θα κάνει την κατάσταση πολύ χειρότερη. Προφανώς πρέπει να αποφύγουμε τις περιπτώσεις εμβολίων, την πρωτοφανή νόσο, επειδή η πρωτοφανής νόσος του εμβολίου θα επιτρέψει φυσικά την επαναεστίαση του ανοσοποιητικού. Πώς μπορούμε λοιπόν να αποφύγουμε την πρωτοφανή νόσο του εμβολίου; Φυσικά, μειώνοντας το ποσοστό μόλυνσης!

Όταν μειώνουμε το ποσοστό μόλυνσης, αποφεύγουμε τις παροδικές ασθένειες. Θα αποφύγουμε την ανάκληση αυτών των λιγότερο προς τα μη εξουδετερωτικά αντισώματα. Αλλά πρέπει να τα πάμε καλύτερα.

Δεν χρειάζεται μόνο να αποφύγουμε την πρωτοφανή νόσο του εμβολίου. Θα χρειαστεί να μειώσουμε το επίπεδο μόλυνσης σε βαθμό που να μπορούμε να αποφύγουμε ακόμη και τη λοίμωξη από το εμβόλιο, επειδή μόλις έχουμε λοίμωξη, ο ιός θα διαπεράσει την έμφυτη ανοσολογική απόκριση και – σε άτομα που το είχαν προηγουμένως εκκινήσει με εμβόλια – θα ανακαλέσει αυτόματα τα αντισώματα που είναι εντελώς ξεπερασμένα? αντισώματα που δεν έχουν πλέον εξουδετερωτική ικανότητα.

Πώς μπορούμε λοιπόν να το κάνουμε αυτό; Φυσικά, το ποσοστό μόλυνσης μπορεί να μειωθεί μόνο μέσω χημειοπροφύλαξης με ασφαλή και αποτελεσματικά αντιιικά φάρμακα που επιπλέον είναι ευρέως προσβάσιμα και οικονομικά. Επομένως, δεν με νοιάζει ποια αντιικά φάρμακα θα είναι αυτά, αλλά πρέπει να συμμορφώνονται με αυτά τα κριτήρια.

Και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολύ, πολύ λίγα φάρμακα που έχουν αυτές τις ιδιότητες που είναι πραγματικά ασφαλή, μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και να είναι αποτελεσματικά, ευρέως προσβάσιμα και οικονομικά προσιτά. Και σας λέω, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να γίνει με προφυλακτικό τρόπο. Θα χρειαστεί να το κάνουμε αμέσως τώρα σε χώρες με υψηλό εμβολιασμό και να αρχίσουμε να παρέχουμε στους ανθρώπους μαζικά αντιικά φάρμακα.

Και ο λόγος που το λέω αυτό είναι ότι η πρόληψη αυτών των πρωτοποριακών λοιμώξεων του εμβολίου είναι σχεδόν σαν να δημιουργείς ανοσία της αγέλης. Εάν μπορούμε να αποφύγουμε αυτές τις πρωτοποριακές λοιμώξεις εξαιτίας του εμβολίου, μπορούμε να αρχίσουμε να χτίζουμε ανοσία της αγέλης με αντιικά.

Και να θυμάστε: ο μόνος τρόπος, ο μόνος τρόπος για τον έλεγχο και τον τερματισμό μιας πανδημίας είναι η δημιουργία ανοσίας της αγέλης. Τότε, πόσο καιρό θα χρειαζόμασταν να δίνουμε αυτά τα αντιικά; Για πάντα? Όχι, δεν θα το κάναμε αυτό γιατί αυτό θα είχε επίσης κίνδυνο, για παράδειγμα, να προκαλέσει αντίσταση στα (φάρμακα). Θα πρέπει να το κάνουμε αυτό έως ότου επιτύχουμε την πλήρη κοινότητα αγέλης.

Και έτσι φυσικά δεν θα παίρνουν όλοι αντιικά. Αλλά ας πούμε ότι θα έφτανες, για παράδειγμα, το 70 ή 80% των εμβολιασμένων. τότε υπάρχει πάντα ένα ορισμένο ποσοστό του πληθυσμού που δεν πήρε αυτά τα αντιιικά παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί. Λοιπόν, αν δούμε ότι σε ένα συγκεκριμένο ποσοστό αντιιικής κάλυψης στους εμβολιασμούς, δεν παρατηρούμε πλέον σοβαρά κρούσματα της νόσου COVID-19, τότε μπορούμε εύλογα να συμπεράνουμε ότι έχουμε φτάσει στην ανοσία της αγέλης με την έννοια ότι ο υπολειπόμενος ρυθμός μετάδοσης είναι προφανώς αρκετά χαμηλός για να αποτρέψει όσους εμβολιάστηκαν αλλά δεν έλαβαν τα αντιιικά φάρμακα να μην προσβληθούν από σοβαρή ασθένεια.

Διότι θυμηθείτε, εάν ο ιός είναι πλήρως ανθεκτικός σε οποιαδήποτε προστατευτική επίδραση του εμβολίου, τότε κάθε είδους λοίμωξη από το εμβόλιο θα οδηγούσε αυτόματα σε σοβαρή ασθένεια. Έτσι, αν αυτό δεν ισχύει πλέον, τότε συμπεραίνεις εύλογα ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν πάρει τα αντιιικά φάρμακα παρά το γεγονός ότι έχουν εμβολιαστεί, ότι προστατεύονται ξαφνικά και, φυσικά, μπορούμε να σταματήσουν τα αντιιικά την μόλυνση σοβαρού μέρους του εμβολιασμένου πληθυσμού.

Φυσικά, για τους ανεμβολίαστους είναι πολύ πιο εύκολο. Έχουν εκπαιδεύσει τη φυσική τους ανοσία. Συνεχίζω να λέω ότι οι μη εμβολιασμένοι θα τα καταφέρουν, θα γίνουν τελικά ανθεκτικοί σε αυτόν τον ιό. Και οι άνθρωποι που πιθανότατα προστατεύονται καλύτερα από το Sars-Covid-2 και όλες τις επερχόμενες παραλλαγές είναι εκείνοι που δεν έχουν εμβολιαστεί και ζουν σε χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού.

Άρα, έχουμε επιλογή.

Πραγματικά? Ναι, έχουμε επιλογή. Να θυμάστε ότι μόνο η ανοσία της αγέλης μπορεί να τερματίσει την πανδημία. Έτσι, έχετε την επιλογή να την τερματίσεται. Μπορείτε είτε να μειώσετε αυτή τη μετάδοση ενισχύοντας τη λοιμογόνο δύναμη των εμβολιασμένων, αυτό που τείνει να κάνει ο ιός.

Εάν η μολυσματικότητα του ιού αυξάνεται στα εμβόλια, ναι, τότε φυσικά θα έχετε πολλά εμβόλια που δεν μεταδίδονται πλέον Ακόμη και αν δεν πεθάνουν, θα αναπτύξουν τουλάχιστον σοβαρή ασθένεια και, ως εκ τούτου, θα νοσηλευτούν. θα είναι εκτός κοινωνίας και αυτό θα μειώσει δραματικά τον ρυθμό μετάδοσης.

Θέλουμε να επιτρέψουμε αυτό να συμβεί δεδομένου του υψηλού κινδύνου θανάτου, θνησιμότητας ή σοβαρής νοσηρότητας; Η μόνη εναλλακτική είναι να παρέχουμε σε αυτά τα άτομα αντιιικά, αντιική χημειοπροφύλαξη.

Αυτές είναι οι μόνες δύο επιλογές που έχουμε για να μειώσουμε αυτόν τον κεραυνοβόλο ρυθμό μετάδοσης στον πληθυσμό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή και που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτόν τον θαυματουργό στόχο που ήταν στην πραγματικότητα ο σκοπός της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού, ο οποίος απέτυχε παταγωδώς και ο οποίος είναι η ανοσία αγέλης.

Λοιπόν, τι γίνεται με τις παρενέργειες και όλα τα ποσοστά μετά θνησιμότητας στα εμβόλια που έχουμε δει να ανεβαίνουν; Είναι φρικτό αν βλέπετε τα ποσοστά και το είδος των παρενεργειών, το είδος της αύξησης των υπερβολικών θανάτων κ.λπ. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Πραγματικά. Είναι αποτρόπαιο, είναι απαράδεκτο, με ξενίζει.

Ωστόσο, είτε με πιστεύετε είτε όχι, όλες αυτές τις παρενέργειες και όλο αυτό το υπερβολικό ποσοστό θνησιμότητας, δεν θα είναι τίποτα σε σύγκριση με το είδος των απωλειών που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε όταν ο ιός εξελίσσεται όπως προβλέπω, και για το οποίο είμαι 200% σίγουρος, ότι θα εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο.

Και τι γίνεται με την έγκαιρη θεραπεία; Λοιπόν, γι’ αυτό συνιστώ να κάνετε χημειοπροφύλαξη ακόμη και πριν μολυνθούν οι άνθρωποι, επειδή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η έγκαιρη θεραπεία να είναι «πολύ μικρή» και να έρθει «πολύ αργά». Γιατί; Γιατί μόλις σας έλεγα ότι ο ιός εξελίσσεται τώρα όχι μόνο για να γίνει πλήρως ανθεκτικός στα εξουδετερωτικά αντισώματα, αλλά και για να γίνει και πιο μολυσματικός.

Ουσιαστικά συλλέγουμε όλες αυτές τις επιτυχημένες μεταλλάξεις που επέτρεψαν στο γάμμα και στο δέλτα, κ.λπ., να γίνουν πιο μολυσματικές. Έτσι, η μόλυνση θα είναι τόσο γρήγορη και δεδομένου ότι δεν υπάρχει πλέον προστασία από σοβαρές ασθένειες και ότι θα έχουμε ενίσχυση βαριάς νόσου εξαρτώμενη από τα αντισώματα, ο φόβος μου είναι ότι η έγκαιρη θεραπεία θα έρθει πολύ αργά.

Και τι γίνεται με το ενημερωμένο προσαρμοσμένο εμβόλιο Omicron; Λοιπόν, σας είπα ότι στους μη εμβολιασμένους θα επιτρέψει την επαναεστίαση του ανοσοποιητικού και στους εμβολιασμένους θα το ενισχύσει, άρα θα χειροτερέψει δραματικά την κατάσταση.

Η αρχή και η έννοια της Υγείας είναι πού αυτό που έχουμε υποχρέωση, σωστά; Στα δύσκολα πρέπει να κρατηθούμε ενωμένοι. Να βοηθάμε ο ένας τον άλλο ανεξάρτητα από το αν κάποιος είναι εμβολιασμένος ή μη.

Και τότε έχετε το άλλο μέρος που είναι τώρα υπεύθυνος, ας πούμε, οι φορείς του μαζικού εμβολιασμού και της τεχνοκρατίας και που, φυσικά, υποστηρίζονται έντονα από τα μέσα ενημέρωσης και που συνεχίζουν να διαδίδουν την αφήγηση και αυτό προκαλεί πολλά ερωτηματικά, εγώ την αποκαλώ ψύχωση της «αγέλης» αντί για ψύχωση «μαζικού σχηματισμού». Γιατί το λέω ψύχωση αγέλης;

Γιατί έρχεται σε ωραία αντίθεση με την ανοσία της αγέλης. Λέω ότι αυτά τα δύο μέρη παλεύουν για το ίδιο κόκαλο όπου ένας τρίτος σκύλος το έχει μαζί του. Και έτσι αυτό που θα δώσει τέλος σε αυτήν την ψύχωση μαζικού σχηματισμού, την ψύχωση της «αγέλης», είναι η έλλειψη ανοσίας της αγέλης.

Η έλλειψη ανοσίας της αγέλης θα σταματήσει τελικά την ψύχωση της αγέλης γιατί η έλλειψη ανοσίας της αγέλης θα δώσει, αυτό το ονομάζουμε στα γαλλικά «carte blanche» στον ιό. Ο ιός, αν δεν υπάρχει ανοσία αγέλης, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και θα ξεπεράσει το είδος της γελοίας ανοσοποιητικής πίεσης που προσπαθούμε να του ασκήσουμε με τα εμβόλια.

Δεν πρέπει να κερδίσουν οι τεχνοκράτες, δεν είναι, ας πούμε, η μεγαλομανία της ανθρωπότητας, αλλά είναι απλώς η βιολογία. Και αυτοί οι ειδικοί, αυτοί οι επιστήμονες έχουν ξεχάσει τη βιολογία. Τους τυφλώνουν οι τεχνολογίες, είτε πρόκειται για διαγνωστικούς σκοπούς, είτε για επιτήρηση, είτε για θεραπευτικούς σκοπούς, είτε για προληπτικούς σκοπούς. Έχουν ξεχάσει τα βασικά της βιολογίας.

Και γι’ αυτό λέω επίσης, όσον αφορά τη μάχη του COVID-19, η χώρα ή η ήπειρος που θα κερδίσει είναι η Αφρική. Γιατί εκεί θα χτίσουν ανοσία της αγέλης λόγω χαμηλών ποσοστών εμβολιασμού. Έτσι, με αυτό, όπως έλεγα, το απελπισμένο τελευταίο μου μήνυμα σε βίντεο, είναι να καλέσω τους αρμόδιους να παρέμβουν ακόμα με τρόπο που να μπορούμε να περιορίσουμε τις απώλειες και το είδος της ανθρωπιστικής κααστροφής που έρχεται και βρισκόμαστε πολύ κοντά. Γιαυτό, εύχομαι σε όλους σας δύναμη και κουράγιο και ελπίζω ειλικρινά ότι θα επιβιώσουμε απο αυτό με αξιοπρέπεια, με ακεραιότητα και χάρη σε ένα κοινοτικό πνεύμα, όπως θα έλεγε και ο Robert Malone.

Ευχαριστώ.

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Πηγή

Back to top button