Διεθνή

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. Ταυτοποιήθηκε ο καμικάζι που ανατίναξε τη γέφυρα Κριμαίας. Σύρος τζιχαντιστής. Διασύνδεση ΝΑΤΟ-Διεθνούς Ισλαμιστικής Τρομοκρατίας! ΒΙΝΤΕΟ

Για παγιδευμένο φορτηγό που ανατινάχθηκε και προκάλεσε αλυσιδωτή αντίδραση στο τρένο που μετέφερε καύσιμα και έγινε ανάφλεξη 7 βυτίων κάνουν λόγο πηγές και η Αντιτρομοκρατική Ρωσίας.

«Σήμερα στις 06:07 (03:07 GMT) στο οδικό τμήμα της γέφυρας της Κριμαίας (…) σημειώθηκε έκρηξη παγιδευμένου οχήματος, η οποία προκάλεσε την πυρκαγιά επτά βυτιοφόρων σε τρένο που πήγαιναν στην Κριμαία», δήλωσε η Ρωσική Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή.

wargonzo: ”Φωτογραφία ενός φορτηγού που φέρεται να ήταν γεμάτο με εκρηκτικά στη γέφυρα της Κριμαίας, κι έφυγε από το Κρασνοντάρ.
Οι πηγές μας αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού έχει ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με τις πηγές μας, θα μπορούσε να είναι ο Biji al-Kamurji, με καταγωγή από τη Συρία. Οι πληροφορίες είναι στη φάση επαλήθευσης…”

Το Mash δείχνει πλάνα από ένα φορτηγό που φέρεται να ανατινάχθηκε στη γέφυρα της Κριμαίας, στο βίντεο που διασχίζει το σημείο της τροχαίας.

Κοίταξαν το τρέιλερ του αυτοκινήτου, αλλά δεν είδαν κάτι ύποπτο. Λίγα λεπτά αργότερα, αν κρίνουμε από τις κάμερες, το φορτηγό ανατινάχθηκε εν κινήσει, γράφει η εφημερίδα.

Η διασύνδεση ΝΑΤΟ- διεθνούς τρομοκρατίας κι εν προκειμένω αλ Νούσρα (συριακής Αλ Κάιντα0 επαληθεύονται για μια κόμη φορά…

dimpenews.com

Back to top button