breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μελέτες: ”Τρομακτική αύξηση του καρκίνου μετά από την λήψη εμβολίων ”

Μια ανάλυση από το «The Expose» στα δεδομένα VAERS έδειξε αύξηση του καρκίνου μετά τα εμβόλια COVID-19 κατά 143.233%

Μελέτες: Από τότε που έλαβε τα εμβόλια Moderna για τον COVID-19, η Μπόνι Άϊσμπεργκ παρουσίασε υποτροπή του καρκίνου του μαστού της μετά από 8 χρόνια ύφεσης.

Η 73χρονη διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σταδίου 2 το 2012. Μετά από επιτυχή θεραπεία, βρισκόταν σε ύφεση από το 2014. Από τότε, ο γιατρός της μετρά τα επίπεδα δεικτών όγκου στο σώμα της για να παρακολουθεί για πιθανή υποτροπή. Οι καρκινικοί δείκτες είναι συνήθως πρωτεΐνες που υποδεικνύουν πιθανή ανάπτυξη όγκου ή καρκίνου. Τα υψηλά επίπεδα καρκινικών δεικτών μπορεί να υποδηλώνουν καρκίνο αλλά δεν είναι κάτι το δεδομένο.

Υπάρχουν πολλοί δείκτες που μπορούν να ελεγχθούν, αλλά αυτός στον οποίο εστίασε ιδιαίτερα ο γιατρός της ήταν το καρκινοεμβρυϊκό αντιγόνο (CEA), ένας καρκινικός δείκτης κοινός στους καρκίνους του μαστού, του παχέος εντέρου και του ορθού, του προστάτη, των ωοθηκών, του πνεύμονα, του θυρεοειδούς και του ήπατος. 

Από το 2014 και μετά, η Άϊσμπεργκ έκανε κάθε μήνα τεστ CEA. Οι εξετάσεις της έδειχναν πως οι δείκτες κινούνται σε φυσιολογικό εύρος, που είναι από 0 έως 4,0 ng/mL. Οι μετρήσεις CEA της Άϊσμπεργκ δεν ξεπερνούσαν τα 0,4 ng/mL, υποδεικνύοντας ότι ο καρκίνος της βρίσκεται υπό έλεγχο.

«Όλα πήγαιναν καλά», είπε ο Άϊσμπεργκ στους The Epoch Times, «Ήμουν μια από τις καλύτερες ασθενείς του. Ποτέ δεν ανησυχούσε για μένα». Ωστόσο, αυτό άλλαξε αφότου εμβολιάστηκε. Έκανε το πρώτο της εμβόλιο με Moderna τον Ιανουάριο του 2021 και παρουσίασε διάφορες κοινές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως πυρετό, ρίγος και ατονία.

Epoch Times Photo
Η Μπόνι Άϊσμπεργκ και ο σύζυγός της

Εκείνο τον μήνα, το τεστ CEA αυξήθηκε στα 3,7 ng/mL.

Ωστόσο, καθώς ήταν ακόμα εντός του φυσιολογικού εύρους, τόσο η Άϊσμπεργκ όσο και ο γιατρός της δεν ανησυχούσαν.

Άλλωστε, τα καρκινικά κύτταρα δεν περιορίζονται στους καρκινοπαθείς. Είναι γνωστό ότι ο καθένας μπορεί να έχει καρκινικά κύτταρα. Αυτό που έχει σημασία είναι αν το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να κρατήσει τον καρκίνο υπό έλεγχο.

Η Eisenberg έκανε τη δεύτερη βολή της τον Φεβρουάριο του 2021 και υπέστη ξανά τις ίδιες δυσμενείς επιπτώσεις.

Ο αριθμός CEA της εκτινάχθηκε στα 5,2 ng/mL εκείνο τον μήνα.

Αυτό την έβγαλε από τα φυσιολογικά όρια. Ωστόσο, επειδή η Άϊσμπεργκ ήταν τόσο συνεπής ασθενής και επειδή το αποτέλεσμά της ήταν τόσο κοντά στο φυσιολογικό εύρος, τόσο η ίδια όσο και ο γιατρός της δεν έδωσαν εκείνη τη στιγμή ιδιαίτερη σημασία στα αποτελέσματα.

«Ίσως έπρεπε να ασχοληθώ λίγο περισσότερο όμως δεν δώσαμε την σημασία που έπρεπε. Δεν μας απασχολούσε τόσο πολύ αυτό», τόνισε η ίδια.

Οι ενισχυτική δόση για την ίδια, έγινε διαθέσιμη τον Οκτώβριο του 2021. Η Άϊσμπεργκ δεν ήθελε να την κάνει, λόγω των προηγούμενων ανεπιθύμητων παρενεργειών της, αλλά τελικά και εκείνη και ο σύζυγός της, την έκαναν. Είχε και πάλι τις ίδιες τρομερές παρενέργειες. Τον Οκτώβριο του 2021 και τον Δεκέμβριο του 2021, της έγιναν εξετάσεις CEA. Στις 13 Δεκεμβρίου 2021 στις 8 το πρωί, έλαβε κλήση από τον γιατρό της…

«Όταν δέχεσαι ένα τηλεφώνημα τόσο νωρίς το πρωί, τότε κάτι δεν πάει καλά. Μου είπε: «Μπόνι, πρέπει να σε σκανάρουμε». «Τι συμβαίνει; [Ρώτησα]. Οι δείκτες μου έφτασαν τα 17,6 [ng/mL] — είχα πρόβλημα.»

Η Άϊσμπεργκ στάλθηκε αμέσως για αξονική τομογραφία, καθώς και μαγνητικές τομογραφίες και σαρώσεις PET (Τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων). Οι σαρώσεις PET, έδειξαν ότι ο προηγουμένως αδρανής καρκίνος του μαστού της έχει «κάνει μεταστάσεις», που σημαίνει ότι έχει εξαπλωθεί σε σημεία εκτός του μαστού.

«Όταν το έμαθα αυτό, ακόμα και τώρα… μου είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτώ. Είναι κάτι που δεν έπρεπε ποτέ να γίνει», λέει η ίδια. «Ο καρκίνος πήγε σε όλα μου τα οστά… δεν πήγε σε κανένα από τα όργανα του σώματός μου, αλλά ήταν πάνω από κάθε κόκαλο που μπορείτε να φανταστείτε. Στη σάρωση PET φαινόμουν σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο».

Ένας καρκίνος του μαστού με μεταστάσεις θα την έβαζε αυτόματα στο στάδιο 4, το χειρότερο στάδιο για τους καρκινοπαθείς.

Η Άϊσμπεργκ είναι πεπεισμένη ότι το εμβόλιο είναι υπεύθυνο για την υποτροπή του καρκίνου της. Η αύξηση των επιπέδων CEA συσχετίστηκε εντέλώς με το χρονοδιάγραμμα του εμβολίου της και είναι ανένδοτη στο γεγονός ότι δεν θα κάνει άλλους εμβολιασμούς, φοβούμενη ότι θα πεθάνει εξαιτίας τους.

Τον ίδιο μήνα (Δεκέμβριος 2021), ξεκίνησε μια στοχευμένη θεραπεία. Η κύρια φαρμακευτική αγωγή που παίρνει για τον καρκίνο της κοστίζει περίπου 14.000 δολάρια το μήνα «αλλά έχω μόνο μια μικρή κάλυψη για τη συμπληρωματική πληρωμή».

Έχει επίσης έναν αναστολέα ορμονών καθώς και μια μηνιαία ένεση denosumab (3.000 δολάρια η καθεμία) για την πρόληψη φθοράς των οστών. Ευτυχώς, η ασφάλειά της καλύπτει το κόστος της ένεσης αυτής.

Η Άϊσμπεργκ έχει ανταποκριθεί πολύ καλά στα φάρμακά της και ο καρκίνος της είναι και πάλι σε ύφεση τώρα. Από τότε που ξεκίνησε ξανά τη θεραπεία, ο αριθμός CEA της έπεσε από 4,7 τον Ιανουάριο του 2022 σε κάτω από 1 ng/mL τον Ιούνιο του 2022. Οι αριθμοί της είναι ακριβώς όπως ήταν πριν από τον εμβολιασμό της.

Τα «φωτεινά» σημεία που αντιπροσωπεύουν τα καρκινικά κύτταρα έχουν επίσης εξαφανιστεί στις νέες της σαρώσεις PET. Ωστόσο, τα πράγματα δεν έχουν επιστρέψει στο φυσιολογικό. Οι παρενέργειες του φαρμάκου για τις οποίες παραπονιέται η Άϊσμπεργκ ,είναι πιθανό να τη συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ζωής της.

«Πρέπει να παίρνω [φάρμακα] για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν μπορώ να το σταματήσω… Ο γιατρός μπορεί να μειώσει τα χιλιοστόγραμμα και άλλα τέτοια ανά περίσταση… αλλά πρέπει πάντα να σε παρακολουθούν. Αυτό που έχω δεν φεύγει», τόνισε.

Η φαρμακευτική αγωγή της για τον καρκίνο του μαστού μειώνει τον αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων, αποδυναμώνοντας σημαντικά το ανοσοποιητικό της σύστημα και την θέτει σε κίνδυνο μολύνσεων. Αυτή η νέα ανησυχία έχει καρφωθεί στο μυαλό της και σε πολυσύχναστα μέρη, νιώθει υποχρεωμένη να φορά πάντα μια μάσκα προσώπου.

Οι ενέσεις denosumab μπορεί επίσης να προκαλέσουν απώλεια οστικής μάζας που οδηγεί σε ενδεχόμενη διάσπαση και τριβή τους.  Δεδομένης της υποτροπής της η οποία την οδήγησε στο καρκινικό στάδιο 4, η Άϊσμπεργκ θεωρείται τυχερή που επέστρεψε σε φάση ύφεσης.

Η ίδια μοιράστηκε την εμπειρία της με άλλες γυναίκες που βρίσκονται επίσης σε ύφεση στις οποίες δεν έχει συσταθεί να κάνουν μηνιαίες εξετάσεις ή γυναίκες που ανταποκρίθηκαν πολύ άσχημα σε ισχυρές θεραπείες για τον καρκίνο του μαστού. Ελπίζει ότι η ιστορία της θα μπορέσει να βοηθήσει άλλους ώστε να μην συμβεί το ίδιο σε αυτούς.

«Έσκασε σαν βόμβα μέσα μου από το πουθενά, κάτι μου συνέβη και οι ειδικοί δεν ξέρουν καν τι κάνει στο ανοσοποιητικό σύστημα… [οι γιατροί, οι άνθρωποι στη Moderna] δεν ξέρουν καν, δεν υπάρχουν απαντήσεις. Κανείς δεν έχει απαντήσεις. Με όποιο και αν μιλήσεις, δεν θα πάρεις απάντηση. Δεν ξέρουν.»

«Ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλες γυναίκες σαν κι εμένα τώρα. Δεν ξέρουν καν τι συμβαίνει μέσα τους γιατί αν δεν ελεγχθούν σωστά, δεν πρόκειται να μάθουν».

Στο ιστορικό του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS), έχουν αναφερθεί συνολικά 93 περιπτώσεις καρκίνου του μαστού ως παρενέργειες κάποιου εμβολίου, εκ των οποίων 77 από αυτά τα περιστατικά αναφέρονται πως σημειώθηκαν ακριβώς μετά από την λήψη εμβολίων για τον COVID-19.

Τι μας δείχνει η τρέχουσα έρευνα

Η τρέχουσα έρευνα υποδηλώνει ότι τα εμβόλια του COVID άλλαξαν το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο είναι πιθανό να αλλάξει το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα. Μέσα στο σώμα, έχουμε τα έμφυτα ανοσοκύτταρα που είναι ταχείας δράσης, φλεγμονώδη και στοχεύουν όλα τα ξένα μόρια με τον ίδιο τρόπο.

Μερικά από αυτά τα έμφυτα ανοσοκύτταρα θα ενεργοποιήσουν τελικά τα προσαρμοστικά ανοσοκύτταρα, που ονομάζονται Τ και Β κύτταρα. Αυτά τα κύτταρα αρχίζουν να λειτουργούν λίγες μέρες μετά τη μόλυνση και απαιτούν ενεργοποίηση από τα έμφυτα κύτταρα του ανοσοποιητικού για να λειτουργήσουν σωστά. Αυτά τα Τ και Β κύτταρα στοχεύουν λοιμώξεις και καρκίνους μέσω συγκεκριμένων και ποικίλων οδών. Δημιουργούν μια ανοσολογική μνήμη στη συνέχεια, έτσι ώστε το ανοσοποιητικό σύστημα να είναι σε θέση να δράσει πιο γρήγορα την επόμενη φορά.

Εγγενείς Μεταβολές Ανοσοποιητικού Συστήματος: Ιντερφερόνες

Οι ιντερφερόνες (IFN) είναι αντιικές πρωτεΐνες. Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι: ο τύπος I, II και III, που κατηγοριοποιούνται με βάση τους υποδοχείς στους οποίους δεσμεύεται κάθε IFN. Μία από τις πιο σημαντικές IFN είναι η IFN τύπου 1, δρα σε παγκόσμιο επίπεδο, στοχεύοντας πολλούς ιστούς και όργανα για την προστασία από λοιμώξεις, αυτοάνοσα νοσήματα, καθώς και από καρκίνους.

Μελέτες δείχνουν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικές κατά την πρώιμη ανταπόκριση στη μόλυνση και τον καρκίνο.

«Η εξασθενημένη ανταπόκριση IFN τύπου Ι συνδέεται με πολλούς κινδύνους ασθενειών, κυρίως με τον καρκίνο, καθώς η σηματοδότηση IFN τύπου 1 καταστέλλει τον πολλαπλασιασμό τόσο των ιών όσο και των καρκινικών κυττάρων διακόπτοντας τον κυτταρικό κύκλο», τονίζουν οι συγγραφείς, με επικεφαλής τη Δρ. Στέφανι Σένεφ από το Ινστιτούτο Τεχνολογία της Μασαχουσέτης της Τεχνολογίας.

Epoch Times Photo
Η Δρ Στέφανι Σένεφ

Η IFN-άλφα και η IFN-βήτα είναι IFN τύπου 1. Αυτά τα μόρια ειδοποιούν άλλα κύτταρα για την παρουσία ενός ιού ή ενός καρκίνου και επίσης σταματούν τον πολλαπλασιασμό των μολυσμένων και καρκινικών κυττάρων, προκαλώντας τον θάνατο των άρρωστων κυττάρων.

Ωστόσο, η έρευνα για τα εμβόλια πρωτεΐνης ακίδας και mRNA υποδηλώνει ότι η δράση της IFN-alpha μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά όταν εκτεθεί σε πρωτεΐνη ακίδας.

Μια μελέτη που εξέθεσε ανθρώπινα κύτταρα σε ακίδα πρωτεΐνης DNA για να παρακινήσει το κύτταρο να παράγει πρωτεΐνη ακίδας βρήκε ότι το κύτταρο έστειλε την πρωτεΐνη ακίδας με δύο μορφές microRNA (miRNAs) που ανέστειλαν μόρια που ενεργοποιούσαν την ιντερφερόνη IFN-άλφα/βήτα.

Το miRNA είναι πολύ μικροί κλώνοι μορίων RNA που συνδέονται με το DNA των κυττάρων και επομένως μπορούν να ρυθμίσουν τη δραστηριότητα των κυττάρων. Αυτά τα δύο miRNA ανέστειλαν μια βασική πρωτεΐνη που ενεργοποιεί την παρουσία των IFN-alpha/beta. Αυτό σημαίνει ότι τα εμβολιασμένα άτομα θα έχουν μειωμένη απόκριση IFN-άλφα/βήτα και φτωχότερη ανοσολογική κάθαρση.

Η Σενέφ είπε ότι τα μειωμένα συμπτώματα στους εμβολιασμένους είναι πιθανά λόγω αυτής της μειωμένης διαδικασίας, καθώς τα αρχικά συμπτώματα του COVID-19 προκαλούνται από ενέργειες της δράσης της ιντερφερόνης. Αυτός είναι ο λόγος που πολλά εμβολιασμένα άτομα μολύνονται με συμπτώματα ανάκαμψης.

«[Οι εμβολιασμένοι] δεν παρουσιάζουν τα συμπτώματα…δεν αισθάνονται άρρωστοι, αλλά στην πραγματικότητα, μεταδίδουν την ασθένεια σαν τρελοί επειδή δεν την καταπολεμούν», τονίζει η δρ Σένεφ.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι ο ιός θα παραμείνει στα εμβολιασμένα άτομα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και εάν η ασθένεια δεν εξαλειφθεί μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να προκαλέσει κάποια σοβαρή ασθένεια στη συνέχεια.

Αυτή η διαπίστωση είναι επίσης σύμφωνη με τα ποσοστά νοσηλείας και θνησιμότητας στη Νέα Νότια Ουαλία , μια αυστραλιανή πολιτεία όπου πάνω από το 95% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλήρως, με πολλούς ανθρώπους να λαμβάνουν επιπλέον μία ή δύο αναμνηστικές δόσεις.

Τα ποσοστά νοσηλείας και τα ποσοστά θνησιμότητας είναι σημαντικά υψηλότερα στα άτομα με τρεις ή περισσότερες δόσεις, και χαμηλότερα στους μη εμβολιασμένους και στους ασθενείς που έχουν λάβει μόνο μία δόση.

Μειωμένη απόκριση Τ-κυττάρων

Τα Τ-κύτταρα και τα Β-κύτταρα είναι προσαρμοστικά ανοσοκύτταρα, που σημαίνει ότι εμπλέκονται σε συγκεκριμένες και στοχευμένες επιθέσεις αντί να επιτίθενται σε όλους τους «ξένους εισβολείς» του οργανισμού μας με τον ίδιο τρόπο, κάτι που κάνουν τα έμφυτα ανοσοκύτταρα.

Και οι δύο τύποι κυττάρων είναι πολύ ισχυροί, αλλά και οι δύο πρέπει να ενεργοποιηθούν πρώτα μέσω των έμφυτων οδών του ανοσοποιητικού συστήματος για να αναπτύξουν ισχυρές, καθορισμένες και στοχευμένες επιθέσεις.

Τα φονικά Τ-κύτταρα μάχονται εξ επαφής με τα άρρωστα και καρκινικά κύτταρα ανοίγοντας τρύπες σε αυτά, ενώ τα Β πλασματοκύτταρα λειτουργούν από απόσταση, απελευθερώνοντας αντισώματα στα υγρά του σώματος για να περιβάλλουν και να εξουδετερώσουν τοξίνες, βακτήρια και ιούς. Τα Β-κύτταρα παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στον καρκίνο, αν και η λειτουργία και η σημασία τους δεν είναι πλήρως κατανοητή.

Τα Τ-κύτταρα έχουν μελετηθεί εκτενώς για τον σημαντικό ρόλο που παίζουν στον καρκίνο σκοτώνοντας απευθείας τα καρκινικά κύτταρα. Η δραστηριότητα των Τ-κυττάρων έχει χρησιμοποιηθεί συχνά για την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων της νόσου σε ασθενείς με καρκίνο.

Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η έμφυτη λειτουργία του ανοσοποιητικού έχει αλλοιωθεί σε όσους έλαβαν εμβόλια κατά του COVID. Μια μελέτη προεκτύπωσης διαπίστωσε ότι οι υποδοχείς που ενεργοποιούν τη δράση των Τ-κυττάρων, συμπεριλαμβανομένου του TLR7/8 (οι υποδοχείς 7 και 8), είναι μειωμένοι σε εμβολιασμένα άτομα.

Επιπλέον,  μια κινεζική μελέτη ατόμων που έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια COVID-19 που προκαλούν πρωτεΐνες ακίδας διαπίστωσε ότι η γονιδιακή δραστηριότητα για τις πρωτεΐνες και τις οδούς που ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται έχουν αλλάξει στα περισσότερα κύτταρα του ανοσοποιητικού.

Αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την παραδοσιακή κατανόησή μας για την οδό ενεργοποίησης των έμφυτων ανοσοκυττάρων προς τα Τ-κύτταρα και εάν τα εμβολιασμένα άτομα θα έχουν ανοσοποιητικό σύστημα που ανταποκρίνεται παρόμοια με το πώς ήταν πριν από τον εμβολιασμό.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι η δραστηριότητα των Τ-κυττάρων μειώθηκε καθώς και μια αυξημένη φλεγμονώδης απόκριση τις άμεσες εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό, γεγονός που, μακροπρόθεσμα, θέτει τους ανθρώπους σε κίνδυνο για καρκίνο.

«Αυτά τα δεδομένα υποδεικνύουν ότι μετά τον εμβολιασμό, τουλάχιστον μέχρι την 28η ημέρα, εκτός από τη δημιουργία εξουδετερωτικών αντισωμάτων, το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των λεμφοκυττάρων (Τ-κύτταρα, Β-κύτταρα, κύτταρα φυσικών φονέων) και μονοκυττάρων (έμφυτα ανοσοκύτταρα), ήταν ίσως σε πιο ευάλωτη κατάσταση», έγραψαν οι συγγραφείς.

Αυτά τα ευρήματα συμπίπτουν με τις παρατηρήσεις και τα ευρήματα του παθολόγου Δρ. Ράιαν Κόουλ, τα οποία διεξήγαγε στο ιατρικό του εργαστήριο, Cole Diagnostics.

Ο Κόουλ είπε στον Γιαν Γιεκελεκ στο American Thought Leaders ότι αφότου ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στον ηλικιωμένο πληθυσμό, παρατήρησε την επανεμφάνιση του Molluscum contagiosum, ενός ιού παραευλογιάς από τον οποίο σχεδόν όλοι νοσούν στην παιδική ηλικία και διατηρείται υπό έλεγχο από το ανοσοποιητικό σύστημα από την εφηβεία και μετά.

Καθώς ο Κόουλ ερευνά ολοένα και περισσότερες περιπτώσεις, ανησυχεί ότι τα εμβόλια μπορεί να οδηγούν σε μια μορφή «ανοσολογικής απορρύθμισης», που σημαίνει πιθανή κατάρρευση των καθιερωμένων ανοσολογικών ελέγχων. Δεδομένου ότι αυτοί οι ιοί συνήθως διατηρούνται υπό έλεγχο από Τ-κύτταρα, τα οποία κρατούν επίσης υπό έλεγχο τους καρκίνους, η απώλεια της ανοσολογικής μνήμης έναντι των ιών θα μπορούσε να είναι σημάδι απώλειας ελέγχου στους καρκίνους.

«Περίπου ένα ή δύο μήνες αργότερα, ξαφνικά υπάρχουν ορισμένοι τύποι καρκίνου που έβλεπα  συνήθως στο εργαστήριο, ανά 500.000 ασθενείς, τώρα τα νούμερα έχουν εκτιναχθεί… Άρχισα να βλέπω καρκίνους του ενδομητρίου να αυξάνονται και να υπάρχει συγκεκριμένος τύπος που δεν δικαιολογείται… Μελανώματα επίσης, άρχισα να βλέπω όλο και πιο παχιά επίσης.», τονίζει ο δρ Κόουλ.

Έκτοτε μοιράστηκε τα ευρήματά του σε διάφορες διαλέξεις και διαπίστωσε ότι άλλοι γιατροί και νοσηλευτές σε όλο τον κόσμο έχουν κάνει παρόμοιες παρατηρήσεις για αυξημένα ποσοστά περιπτώσεων καρκίνου.

Μια ανάλυση από το The Expose στα δεδομένα VAERS έδειξε επίσης αύξηση του καρκίνου μετά τα εμβόλια COVID-19 κατά 143.233 τοις εκατό.

Epoch Times Photo
Μια φωτογραφία της Σέριλ Ραλφ και του αείμνηστου συζύγου της Τζον

Ανάπτυξη καρκίνου μετά τον εμβολιασμό

Εκτός από την υποτροπή των καρκίνων, υπάρχουν επίσης περιπτώσεις αιφνίδιας ανάπτυξης καρκίνου σε άτομα που προηγουμένως δεν είχαν καρκίνο. Η Σέριλ Ραλφ μοιράστηκε την εμπειρία του αείμνηστου συζύγου της Τζον Ραλφ και την ξαφνική εμφάνιση καρκίνου του οισοφάγου μέσα σε ένα ή δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό του.

«Έκανε την 1η Μαρτίου 2021 και στη συνέχεια με το δεύτερο εμβόλιο στις 29 Μαρτίου», είπε η Σέριλ Ρολφ,  στους The Epoch Times κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Λίγες μέρες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό του, ο Τζον, ο οποίος ήταν πάντα υγιής, άρχισε να βήχει και σύντομα πνιγόταν σποραδικά κατά την διάρκεια του φαγητού και αυτό «αυξήθηκε σταδιακά σε συχνότητα με την πάροδο του χρόνου». Τον Αύγουστο, ο γιατρός του Τζον το έστειλε να κάνει γενικές εξετάσεις, υποψιασμένος ότι υπάρχει ανάπτυξη καρκίνου στη βάση του οισοφάγου, και στα τέλη Αυγούστου, ο Τζον διαγνώστηκε με καρκίνο του οισοφάγου στο στάδιο 3.

«Ο ογκολόγος είπε ότι ο Τζον θα θεραπευόταν με την κατάλληλη αγωγή», είπε ο Σέριλ. «Σχεδίασε για αυτόν [τον Τζον] να αναρρώσει πλήρως από αυτή την δοκιμασία».

Ο καρκίνος του οισοφάγου είναι μια σπανιότερη μορφή καρκίνου που προσβάλλει κυρίως άνδρες ηλικίας 45 έως 70 ετών. Το κάπνισμα, η μακροχρόνια μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, η παλινδρόμηση της χολής, τα νευρικά προβλήματα στον οισοφάγο και η παχυσαρκία αποτελούν κίνδυνο για εμφάνιση καρκινου του οισοφάγου.

Λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του Τζον ο οποίος ήταν 68 ετών εκείνη την εποχή, διέτρεχε κίνδυνο. Ωστόσο, δεν είχε ιατρικό ή οικογενειακό ιστορικό καρκίνου. Επίσης, δεν είχε παλινδρόμηση στομάχου, ούτε κάπνιζε, και έπινε μόνο αλκοόλ περιστασιακά. Δεν ήταν παχύσαρκος. Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Τζον ξεκίνησε τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία και ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη εμπειρία για αυτόν.

Το πρόβλημα του Τζον με την κατάποση επιδεινώθηκε σύντομα, σε συνδυασμό με τη ναυτία και την αλλοιωμένη αίσθηση της γεύσης από τη χημειοθεραπεία, και σύντομα «φαινόταν να έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να φάει ή να πιει».

«Ο [Τζον] υποτίθεται ότι έπαιρνε περισσότερη υγρή τροφή, αλλά έφτυνε επίσης πολύ κίτρινο φλέγμα… δεν μπορούσε απλώς να πίνει υγρά όπως εσείς και εγώ. Έπινε μια γουλιά και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να την κατεβάσει».

Η αφυδάτωση και η απώλεια βάρους σήμαιναν ότι χρειαζόταν και ενυδάτωση μία φορά κάθε τρεις μέρες.

Ο Τζον ολοκλήρωσε το θεραπευτικό του σχήμα στα μέσα Οκτωβρίου 2021 και οι γιατροί σχεδίασαν να κάνει φυσική ανάκαμψη από τη θεραπεία, να ανακτήσει τη δύναμή του και στη συνέχεια να αφαιρέσει τον όγκο του μέσω χειρουργικής επέμβασης.

Ωστόσο, στις 25 Οκτωβρίου, τρεις μέρες αφότου έλαβε την τελευταία του υδροσύντηξη, ο Τζον πέθανε στον ύπνο του.

«Ξύπνησα εκείνη την ημέρα και μου είπε «θέλω να κοιμηθώ λίγο ακόμα» και δεν σηκώθηκε. Πήγα να το ξυπνήσω λίγο αργότερα και είχε πεθάνει», δηλώνει συγκλονισμένη η Σέριλ.

Η Ρολφ κάλεσε το 166 και προσπάθησε με συμπιέσεις και ΚΑΡΠΑ να τον επαναφέρει στη ζωή μέχρι να έρθουν οι παραϊατρικοί, αλλά ο Τζον είχε φύγει.

«Ήταν μια φρικτή εμπειρία.»

Δεκατέσσερις περιπτώσεις καρκίνου του οισοφάγου έχουν αναφερθεί στο VAERS συνολικά για όλα τα εμβόλια, εκ των οποίων το ένα περιελάμβανε μεταστατικό καρκίνο (στάδιο 4). Έντεκα περιπτώσεις καρκίνου του οισοφάγου αναφέρθηκαν ως παρενέργεια του εμβολίου για τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης καρκίνου μεμονωμένου σταδίου 4.

Πολλαπλό Μυέλωμα μετά από εμβολιασμό με mRNA

Ο Στάνλει Προυζίνσκι μοιράστηκε επίσης την ξαφνική ανάπτυξη πολλαπλού μυελώματος της συζύγου του μετά από δύο δόσεις του εμβολίου COVID-19 της Moderna.

Το πολλαπλό μυέλωμα είναι ένας «καρκίνος στο αίμα… δεν υπάρχει θεραπεία για αυτόν γιατί δεν μπορείτε να θεραπεύσετε τον καρκίνο του αίματος», είπε ο Προυζίνσκι. Επηρεάζει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, καθιστώντας τους ασθενείς ευάλωτους στο να πεθάνουν από λοιμώξεις. Η πλειοψηφία των ασθενών με πολλαπλό μυέλωμα σε ύφεση υποτροπιάζει σε λίγα χρόνια και οι περισσότεροι αργότερα θα υποκύψουν σε επιπλοκές της νόσου, ιδιαίτερα σε λοιμώξεις.

Η σύζυγος του Προυζίνσκι, η 69χρονη Μπόνι, ήταν υγιέστατη σε όλη της τη ζωή. Ήταν υιοθετημένη, επομένως είναι άγνωστο εάν η βιολογική οικογένειά της έχει ιατρικό ιστορικό καρκίνων, αλλά η ίδια δεν είχε ιατρικό ιστορικό προηγούμενου καρκίνου, ενώ έκανε εξετάσεις κάθε τρίμηνο μετά τα 60 της. Ο Προυζίνσκι είπε ότι η Μπόνι ήταν πολύ καλά στην υγεία της. Οι δυο περπατούσαν 7-8 χιλιόμετρα την ημέρα και συνήθως ήταν αυτός που κουραζόταν πρώτος και ήθελε να κάνουν διάλειμμα.

Ωστόσο, δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση της Moderna τον Φεβρουάριο του 2021, η Μπόνιεμφάνισε συμπτώματα γρίπης με συνεχή βήχα και νυχτερινές εφιδρώσεις και δεν κοιμόταν καθόλου. Αυτά τα συμπτώματα παρέμειναν και η φαρμακευτική αγωγή ελάχιστα βελτίωσε την κατάστασή της. Άρχισε να αισθάνεται αδύναμη και ζητούσε διαλείμματα στις βόλτες πριν το ζητήσει ο Στάνλει. Άρχισε να πέφτει και χρειαζόταν να κρατηθεί από τους τοίχους όταν περπατούσε στο διαμέρισμά της.

Τον Απρίλιο, η Μπόνι έπεσε και μεταφέρθηκε στα επείγοντα. Κατά την εισαγωγή της, διαπιστώθηκε ότι τα επίπεδα αιμοσφαιρίνης της ήταν τόσο χαμηλά που της έκαναν μετάγγιση αίματος.

«Οι [γιατροί] προσπάθησαν να κάνουν κάποιες εξετάσεις αίματος. το αίμα δεν διαχωριζόταν σωστά για να κάνει την εξέταση… Και αυτό ήταν εξαιτίας των χαμηλών επιπέδων αιμοσφαιρίνης της», είπε ο Προυζίνσκι.

Τον Ιούνιο, η Μπόνι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα και ξεκίνησε χημειοθεραπεία. Ξεκίνησε τη θεραπεία με βλαστοκύτταρα τον Δεκέμβριο του 2021 και πέρασε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο. Η θεραπεία με βλαστοκύτταρα είναι μια επικίνδυνη αλλά φιλόδοξη θεραπεία για την επαναφορά του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αρχικά, τα βλαστοκύτταρα θα συλλεχθούν από το σώμα και θα αποθηκευτούν. Στη συνέχεια, τα άλλα λευκά αιμοσφαίρια στο σώμα θα εξαφανιστούν, συχνά χρησιμοποιώντας χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Μόλις εξαλειφθεί το ανοσοποιητικό σύστημα, τα βλαστοκύτταρα θα μεταφερθούν πίσω στο σώμα για να επανεκκινήσει το ανοσοποιητικό σύστημα εκ νέου.

Η κατάσταση κόπωσης της Μπόνι βελτιώθηκε και ο καρκίνος της τέθηκε σε ύφεση, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται αδύναμη. Οι δυο τους περπατούν τώρα περίπου δύο χιλιόμετρα την ημέρα, σε σύγκριση με τα 7-8 που έκαναν παλιά. Η Μπόνι εργάζεται πλέον εξ αποστάσεως με μειωμένο ωράριο και εκτιμά ότι ο μισθός της είναι πιθανό να μειωθεί στο μισό.

Ο Προυζίνσκι είπε ότι η Μπόνι είχε υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης στο αίμα για πολλά χρόνια. Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι πρόδρομος ασθενειών και συχνά συνοδεύεται από συμπτώματα, αν και η η ίδια δε επηρεάστηκε ποτέ από αυτό. Ως εκ τούτου, ο Προυζίνσκι υποψιάζεται ότι το εμβόλιο, ιδιαίτερα η πρωτεΐνη ακίδας που παράγει, η οποία είναι γνωστό ότι είναι τοξική, μπορεί να έχει πυροδοτήσει κάτι στο ανοσοποιητικό σύστημα της Μπόνι που οδηγεί σε καρκίνο του αίματος.

«Της δίνουν μια εκτίμηση ότι θα ζήσει ίσως 5 με 10 χρόνια, ίσως και λιγότερο. Δεν ξέρουν πραγματικά. Δεν έχουν ιδέα, αλλά τελικά θα τη σκοτώσει αυτό το πράγμα».

Υπάρχουν συνολικά 89 περιπτώσεις πολλαπλού μυελώματος που αναφέρθηκαν στο VAERS, συμπεριλαμβανομένου του πολλαπλού μυελώματος πλάσματος, του υποτροπιάζοντος μυελώματος και του υποτροπιάζοντος πολλαπλού μυελώματος πλάσματος για όλα τα εμβόλια, και 65 από τις περιπτώσεις αναφέρθηκαν μετά ακριβώς από τα εμβόλια κατά του COVID-19…

Back to top button