breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΆποψη

Μια διαφορετική ανάγνωση…

 

Στο τέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου προβλεπόταν —υπό την απειλή τού σοβιετικού «περιστρόφου»— να βάλουν τους Ευρωπαίους ν’ «ανοικοδομήσουν» τα κράτη τους με υποχρεωτικό δανεισμό σιωνιστικών δολαρίων

Στο τέλος τού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου προβλέπεται να παραδώσουν τα ίδια τα κράτη στους πρώην δανειστές τους.

Βομβαρδισμός της Δρέσδης - Βικιπαίδεια

Απλά είναι τα πράγματα, ειδικά για εμάς τους Έλληνες, οι οποίοι έχουμε βιώσει στο «πετσί» μας καταστροφές όλων των τύπων. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Ευρωπαίοι θα έμπαιναν στον αναγκαστικό «δανεισμό», ο οποίος θ’ ακολουθούσε τη δήθεν αμερικανική «βοήθεια». Με δανεικά οι Ευρωπαίοι θ’ «απολάμβαναν» μια ταχεία ανάπτυξη, η οποία θα στηριζόταν στο πετρέλαιο, το οποίο ήταν συνδεδεμένο αποκλειστικά με το δολάριο.

Οι Ευρωπαίοι, δηλαδή, θα «χρωστούσαν» τα πάντα στους Σιωνιστές χρηματοδότες τους και θα πλήρωναν επ’ άπειρον «μερίδιο» σ’ αυτούς μέσω του πετρελαίου.

Σήμερα —και μετά το πέρας τού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου— το ζητούμενο είναι και πάλι το ίδιο, βέβαια σε πολύ χειρότερο βαθμό. Ζητούμενο για τους Σιωνιστές είναι να εκμεταλλευτούν ακόμα περισσότερο την «ηττημένη» Ευρώπη.

Τώρα πλέον δεν τους φτάνουν μόνον οι τόκοι και οι πετρελαϊκές «ρήτρες» ανάπτυξης.

Τώρα, με το «περίστροφο» του Πούτιν, θέλουν να βάλουν τους λαούς της ν’ ανεχθούν την ολοκληρωτική λεηλασία τους από τους Σιωνιστές και τον μόνιμο πλέον εκβιασμό τής επιβίωσης, ο οποίος θα στηρίζεται στο φυσικό αέριο —και το οποίο πάλι ελέγχουν οι ίδιοι—.

Θέλουν να μετατρέψουν ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση των ελεύθερων ευρωπαϊκών κρατών σε μια απολύτως υποταγμένη «Ρωσία» τύπου Γιέλτσιν …Θα παρακάμψουν το «ξεπερασμένο» πετρέλαιο και θα τη «στήσουν» διαφορετικά στους λαούς …

Μέσω του φυσικού αερίου θα ελέγχουν τα πάντα …Θα ελέγχουν τα νοικοκυριά σε βαθμό επιβίωσης, εφόσον θα έχουν στα χέρια τους τούς «διακόπτες» εκείνους, οι οποίοι θα τους δίνουν εξουσία ζωής και θανάτου απέναντι σ’ αυτούς που εξαρτώνται απ’ αυτό …Θα ελέγχουν την ηλεκτρική παραγωγή και άρα και τη μελλοντική αυτοκίνηση …Θα ελέγχουν και τα δίκτυα των υποδομών και θα βάλουν τον άνθρωπο σ’ ένα «σφραγισμένο» περιβάλλον, το οποίο θα ανήκει εξ’ ολοκλήρου στους ίδιους.

Αυτό, το οποίο κατάφεραν να κάνουν στην πάμπλουτη Ρωσία των θεόφτωχων Ρώσων, επιθυμούν να το κάνουν και στην Ευρώπη.

Στη Ρωσία το σύνολο της αγοράς και της οικονομίας ελέγχεται από γερμανικές εταιρείες …Εταιρείες, οι οποίες «ρουφάνε» το σύνολο του ρωσικού πλούτου τής αγοράς και δεν επιτρέπουν καμία απολύτως ρωσική ανάπτυξη.

Ταυτόχρονα, το σύνολο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και υποδομών ανήκει σε Σιωνιστές «φεουδάρχες» …Αυτό είναι το «μοντέλο» κατάκτησης που ονειρεύονται τώρα για την Ευρωπαϊκή Ένωση και φιλοδοξούν να το κάνουν, χρησιμοποιώντας ως «δούρειο ίππο» τη Γερμανία τού «κλητήρα» Σολτς και το σύνολο των αχυρανθρώπων που έχουν οι ίδιοι «διορίσει» στις ηγεσίες των κρατών.

Οι Σιωνιστές, με την τεράστια ρευστότητα που διαθέτουν από την πρόσφατη λεηλασία τής αμερικανικής οικονομίας, «σαρώνουν» τα πάντα. Έχοντας ήδη προεισπράξει τα κέρδη τής «φούσκας» τού αμερικανικού χρηματιστηρίου, που, όταν αυτό «σκάσει», θα είναι κάτι το οποίο δεν θα τους αφορά, έχουν βγει στη «γύρα» κι αγοράζουν τα πάντα.

Με πάνω από δέκα τρισεκατομμύρια δολάρια ρευστότητα «σαρώνουν» ό,τι πωλείται στην Ευρώπη.

Ήδη λειτουργούν σαν οι μελλοντικοί «ιδιοκτήτες» τής πιο πλούσιας περιοχής τού Πλανήτη. …Όλοι, εμφανιζόμενοι σαν «επενδυτές» …Ανώνυμοι «επενδυτές», οι οποίοι «κρύβονται» πίσω από διάσημα κι «επώνυμα» Funds. Όμως, για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά και κυρίως για να γίνουν ανεκτά από τους λαούς, ώστε να επιβιώσουν στον χρόνο, θα πρέπει να υπάρχει ένας σχεδιασμός, ο οποίος να περιορίζει τις αντιδράσεις τους …

Να αντιλαμβάνονται οι λαοί τη λεηλασία τους από τους Σιωνιστές, αλλά να μην αντιδρούν. Γι’ αυτό τον λόγο απαιτείται σχεδιασμός. Πρέπει να υπάρχει ένας σχεδιασμός, ο οποίος να τους τρομοκρατεί και να έχουν πάντα να διαλέξουν το κακό από κάτι άλλο, το οποίο θα φαντάζει πολύ χειρότερο …

Περί αυτού πρόκειται !!!

Στήνεται δηλαδή ένα σκηνικό νέου «ψυχρού πολέμου», το οποίο θα δίνει σ’ αυτούς τη δυνατότητα να ελέγχουν —και άρα να εκβιάζουν— την Ευρώπη με τις «κάνουλες» του φυσικού αερίου. Επειδή ο εκβιασμός απαιτεί όπλα —και άρα βία—, έβαλαν τη Ρωσία τού «αιμοσταγούς» Πούτιν να παριστάνει τον «κακό» κι αυτοί θ’ αναλάβουν τον ρόλο τού «καλού» προστάτη …

«Καλός» βέβαια μόνον για όσο διάστημα όλοι θα υποτάσσονται στις εντολές του.

Έβαλαν όλα τα κράτη —για τους γνωστούς «περιβαλλοντικούς» λόγους— ν’ απεμπολήσουν τα εθνικά τους πλεονεκτήματα στον τομέα τής ενέργειας, για να τα κάνουν εξαρτώμενα από τους ίδιους, οι οποίοι ελέγχουν τους «σωλήνες» τής ζωής.

Θα «διασωληνώσουν» την Ευρώπη και —ως γνωστόν— αυτός, ο οποίος ελέγχει τους «διακόπτες» τής «διασωλήνωσης», έχει εξουσίες ζωής και θανάτου επάνω στον «διασωληνωμένο».

attikanea

Back to top button