breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι ταριχευτές έχουν βρει πολυάριθμους μακριούς, ινώδεις θρόμβους που στερούνται μεταθανάτιων χαρακτηριστικών

Fibrous clots found in corpses by Richard Hirschman. (Courtesy of Richard Hirschman)

Αρκετοί ταριχευτές σε όλη τη χώρα έχουν παρατηρήσει πολλούς μεγάλους, και μερικές φορές πολύ μακρούς, «ινώδεις» και ελαστικούς θρόμβους μέσα στα πτώματα που περιποιούνται, και μιλούν ανοιχτά για τα ευρήματά τους. Πολλοί ταριχευτές από διαφορετικές πολιτείες επιβεβαίωσαν στους The Epoch Times ότι έβλεπαν αυτούς τους περίεργους θρόμβους, είτε από το 2020 είτε από το 2021.

Ο Mike Adams, ο οποίος διευθύνει ένα διαπιστευμένο εργαστήριο ISO-17025 στο Τέξας, ανέλυσε θρόμβους τον Αύγουστο και διαπίστωσε ότι τους λείπει σίδηρος, κάλιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρος. Το εργαστήριο του Adams χρησιμοποιεί επαγωγικά συζευγμένη φασματομετρία μάζας πλάσματος (ICP-MS), τριπλό τετραπολικό φασματόμετρο μάζας και υγρή χρωματογραφία-φασματομετρία μάζας, συνήθως δοκιμάζοντας τρόφιμα για μέταλλα, φυτοφάρμακα και γλυφοσάτη.

«Έχουμε δοκιμάσει έναν από τους θρόμβους από τον ταριχευτή Richard Hirschman, μέσω ICP-MS. Δοκιμασμένο επίσης δίπλα-δίπλα, ζωντανό ανθρώπινο αίμα από μη εμβολιασμένο άτομο», είπε ο Άνταμς στους The Epoch Times.

Διαπίστωσε ότι οι θρόμβοι στερούνται βασικών στοιχείων που υπάρχουν στο υγιές ανθρώπινο αίμα, όπως ο σίδηρος, το κάλιο και το μαγνήσιο, υποδηλώνοντας ότι σχηματίζονται από κάτι άλλο εκτός από το αίμα.

Ο Adams ενώνει τις αναλυτικές δυνάμεις με περισσότερους γιατρούς και σχεδιάζει να επενδύσει από την τσέπη του σε εξοπλισμό, προκειμένου να προσδιορίσει περαιτέρω τη σύνθεσή τους και την πιθανή αιτιότητά τους.

Οι δομές που μοιάζουν με χορδές διαφέρουν σε μέγεθος, αλλά η μεγαλύτερη μπορεί να είναι τόσο μεγάλη όσο ένα ανθρώπινο πόδι και η πιο παχιά μπορεί να είναι τόσο παχιά όσο ένα ροζ δάχτυλο.

Δραστική αύξηση στους θρόμβους

Ο Richard Hirschman, αδειούχος διευθυντής κηδειών και ταριχευτής στην Αλαμπάμα, θυμάται ότι ασχολείται με το εμπόριο από την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου.

«Πριν από το 2020, το 2021, πιθανότατα θα βλέπαμε κάπου μεταξύ 5 με 10 τοις εκατό των σωμάτων που θα ταριχεύαμε [έχοντας] θρόμβους αίματος», είπε ο Hirschman στους The Epoch Times.

«Είμαστε εξοικειωμένοι με το τι είναι οι θρόμβοι αίματος και έπρεπε να τους αντιμετωπίσουμε με την πάροδο του χρόνου», είπε.

Λέει ότι τώρα, το 50 τοις εκατό έως το 70 τοις εκατό των σωμάτων που βλέπει έχουν θρόμβους.

Ανάλυση θρόμβου

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τις διαφορές μεταξύ του αίματος των μη εμβολιασμένων και του θρόμβου που δοκιμάστηκε με ICP-MS, σύμφωνα με την ανάλυση του Adams.

Element Blood  (Unvaccinated) Clot
Mg (Magnesium) 35 ppm 1.7 ppm
K (Potassium) 1,893 ppm 12.5 ppm
Fe (Iron) 462 ppm 20.6 ppm
Cu (Copper) 1 ppm 0.3 ppm
Zn (Zinc) 7.9 ppm 2.4 ppm
Al (Aluminum) 1.3 ppm 1.6 ppm
Na (Sodium) 1,050 ppm 1,500 ppm
C (Carbon) 137,288 ppb 152,845 ppb
Ca (Calcium) 74 ppm 23.8 ppm
Sn (Tin) 163 ppb 943 ppb
Cl (Chlorine) 930,000 ppb 290,000 ppb
P (Phosphorus) 1,130 ppm 4,900 ppm

”Παρατηρήστε ότι οι βασικοί στοιχειώδεις δείκτες του ανθρώπινου αίματος, όπως ο σίδηρος, λείπουν στον θρόμβο (που είναι μόλις στο 4,4 τοις εκατό του αίματος). Παρόμοια ιστορία με το μαγνήσιο, το κάλιο και τον ψευδάργυρο. Αυτοί είναι σαφείς δείκτες για το ανθρώπινο αίμα. Το ζωντανό ανθρώπινο αίμα θα έχει πάντα υψηλό σίδηρο, διαφορετικά το άτομο θα ήταν νεκρό. Αυτοί οι θρόμβοι δεν έχουν σχεδόν καθόλου σίδηρο, ούτε μαγνήσιο κ.λπ.”, είπε ο Άνταμς στους The Epoch Times.

Ο Wade Hamilton, ένας καρδιολόγος που είναι εξοικειωμένος με τους θρόμβους, δήλωσε στους The Epoch Times:

”Το γεγονός ότι το μαγνήσιο, το κάλιο και ο σίδηρος είναι πολύ χαμηλά στα δείγματα θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι δεν είναι οι συνήθεις θρόμβοι μετά θάνατον, ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν δεν υπήρχε ροή αίματος σε αυτά τα αγγεία. Αυτές οι δομές εγείρουν αλλά δεν απαντούν πλήρως σε μερικά ενδιαφέροντα ερωτήματα”.

”Ο συνδυασμός των χαμηλών ηλεκτρολυτών και των νέων πολύ ισχυρών δομών που μοιάζουν με χορδές υποδηλώνει ότι αυτές οι περιοχές όπου φαίνονται οι δομές που μοιάζουν με χορδές στα αιμοφόρα αγγεία δεν είχαν κυκλοφορία. Δεν είναι ”φυσιολογικά” μεταθανάτια ευρήματα σύμφωνα με έμπειρους ταριχευτές που τείνουν να αποκτήσουν ολική αγγειακή πρόσβαση του σώματος από ένα σημείο, κάτι που λόγω των ασυνήθιστων ”θρόμβων” δεν μπόρεσαν να το κάνουν”, πρόσθεσε.

”Δεν είναι φυσιολογικοί μεταθανάτιοι θρόμβοι, αλλά μάλλον οι μακριές μικροσκοπικές χορδές μπορεί να ήταν αιτιολογικές στους θανάτους, εμποδίζοντας την κυκλοφορία σε αυτές τις περιοχές. Άλλοι έχουν δείξει ότι η πρωτεΐνη ακίδας μπορεί και ξεδιπλώνεται και σχηματίζει διαφορετική διαμόρφωση, συμβάλλοντας σε σφιχτές δομές που μοιάζουν με χορδές με διαμήκη συστροφή καθώς και διασταυρούμενη δέσμευση, ορατή με μικροσκόπιο, καθεμία από τις οποίες μετράει angstroms σε διάμετρο—χρειάζονται 254.000.000 angstroms για να κάντε μια ίντσα—ένα τυπικό τριχοειδές είναι περίπου 5 μικρά, τόσο πολλές μπορούν να φράξουν ένα αγγείο”.

Η διαδικασία ταρίχευσης έχει γίνει επίσης πολύ πιο δύσκολη, με αποτέλεσμα ορισμένοι ταριχευτές να πρέπει να στραγγίζουν το αίμα μέσω πολλαπλών σημείων αντί για ένα μόνο σημείο.

Δεν το έχω ξαναδεί

”Σε 20 χρόνια ταρίχευσης, δεν είχα δει ποτέ αυτές τις λευκές ινώδεις δομές στο αίμα, ούτε άλλοι στο πεδίο μας. Τον περασμένο χρόνο, έχω δει αυτούς τους περίεργους θρόμβους σε πολλά διαφορετικά άτομα και δεν φαίνεται να έχει σημασία από τι πεθαίνουν, συχνά έχουν παρόμοιες ουσίες στο αίμα τους. Αυτό με κάνει να ανησυχώ πολύ γιατί αν κάτι δεν πάει καλά στο αίμα, γεννά το ερώτημα: μήπως κάτι προκαλεί πρόωρο θάνατο ανθρώπων;”. είπε ο Hirschman.

”Καθώς το καλοκαίρι [του 2021] προχωρούσε, οι θάνατοι από την COVID μειώθηκαν, αλλά αυτοί οι θρόμβοι αυξάνονταν σε αριθμό. Η υποψία μου είναι ότι το εμβόλιο μπορεί να είναι η αιτία αυτών των περίεργων θρόμβων. Συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι γιατρός ούτε επιστήμονας, αλλά ξέρω πώς μοιάζει το αίμα και είμαι πολύ εξοικειωμένος με τη διαδικασία ταρίχευσης που κάνω εδώ και δύο δεκαετίες. Δεν ξέρω 100 τοις εκατό τι προκαλεί αυτούς τους θρόμβους, αλλά ξέρω από την εμπειρία μου και μιλώντας με αρκετούς άλλους ταριχευτές και διευθυντές κηδειών, κανένας από εμάς δεν είχε ξαναδεί αυτόν τον περίεργο θρόμβο”.

Ο Hirschman έστειλε τους θρόμβους σε μερικούς παθολόγους και ισχυρίζεται ότι κάποιοι από αυτούς τους έχουν ”παραβλέψει”, πιθανότατα λόγω φόβου αντεκδίκησης.

Έχει βαλσαμώσει χιλιάδες σώματα και είναι πολύ εξοικειωμένος με το αίμα και νιώθει ότι το αίμα των περισσότερων σωμάτων που έχει δει τα τελευταία δύο χρόνια ”έχει αλλάξει”.

Ο Hirschman δεν φοβάται να χάσει τη δουλειά του επειδή είναι επαγγελματίας ταριχευτής και δεν απασχολείται σε γραφείο τελετών, αλλά είναι επίσης προσεκτικός να μην αποκαλύψει πού ακριβώς εργάζεται.

Δεν είναι καν νεκροί από την COVID. Πεθαίνουν από ξαφνικά εμφράγματα, εγκεφαλικά επεισόδια, καρκίνους. Δεν φαίνεται να έχει σημασία από τι πεθαίνουν αυτοί οι άνθρωποι στις μέρες μας, έτσι πολλοί από αυτούς έχουν τις ίδιες ανωμαλίες στο αίμα τους”.

”Το αίμα είναι διαφορετικό. Κάτι κάνει το αίμα να αλλάξει. Και όλος ο σκοπός που προσπάθησα να βγω ήταν να προσπαθήσω να πω: κοίτα, κάτι δεν πάει καλά. Ας καταλάβουμε τι είναι, ώστε ίσως μπορέσουμε να βρούμε έναν τρόπο να βοηθήσουμε να σπάσουμε αυτά τα πράγματα και να σώσουμε ζωές ανθρώπων”, είπε ο Hirschman.

”Αν δεν είναι το εμβόλιο, εντάξει! Τι είναι όμως αυτό; Ας το καταλάβουμε, γιατί κάτι το προκαλεί και δεν μπορεί να είναι υγιές”.

Κατάσταση εμβολιασμού

Ο Hirschman δεν είναι πάντα σε θέση να μιλήσει με τις οικογένειες, αλλά προσπαθεί επιμελώς να επιβεβαιώσει εάν τα σώματα των ατόμων με θρόμβους είχαν εμβολιαστεί. Το γραφείο τελετών γνωρίζει μερικές φορές την κατάσταση εμβολιασμού του αποθανόντος και του λέει· Μερικές φορές μπορεί επίσης να είναι ότι το άτομο εμβολιάστηκε και δεν το είπε στην οικογένεια.

”Είχα έναν 49χρονο, υγιέστατος και ετοιμαζόταν για δουλειά και καταρρέει νεκρός. Τον ταριχεύω και μαντέψτε τι βγάζω από μέσα του; Τα ίδια πράγματα. Τα ίδια πράγματα! Ήταν πολύ καλά, απόλυτα υγιής. Συγκλόνισε τους πάντες.Εμαθα ότι οχι μόνο εμβολιάστηκε, αλλά είχε κάνει και την ενισχυτική δόση”, θυμάται ο Hirschman.

Δήλωσε επίσης ότι βρήκε τα ”ίδια πράγματα” σε έναν άνδρα που έπαθε εγκεφαλικό ενώ κοιμόταν και πέθανε από καρκίνο.

Μίλησα με μια ταριχευτή στη Λουιζιάνα και είπε το ίδιο πράγμα”, είπε ο Hirschman. ”Μερικές φορές δεν είναι τεράστιες, υπάρχουν άλλες ποικιλίες ανωμαλιών, μερικές από αυτές ήταν μικρές, μερικές φορές είναι μικρές κηλίδες, όπως κομμάτια άμμου ή κατακάθι καφέ”.

Ο Hirschman σχολίασε τις λεπτομέρειες των σωμάτων που έχει ταριχεύσει τα τελευταία χρόνια:

Σύνολο πτωμάτων 2018: 410

1ο τρίμηνο 90

2ο τρίμηνο 77

3ο τέταρτο 110

4ο τέταρτο 133

Σύνολο πτωμάτων 2019: 439

1ο τρίμηνο 95

2ο τρίμηνο 76

3ο τρίμηνο 101

4ο τέταρτο 167

Συνολικά σώματα 2020: 572

1ο τέταρτο 130

2ο τρίμηνο 60

3ο τέταρτο 166

4ο τρίμηνο 216

2021 συνολικά σώματα: 632

1ο τρίμηνο 198

2ο τρίμηνο 91

3ο τέταρτο 164

4ο τέταρτο 179 (Νοεμ. 9/19 Clotted, Δεκ.. 19/40 Clotted)

2022 συνολικά σώματα μέχρι στιγμής: 364

1ο τρίμηνο 146 (38 μη θρόμβοι, 67 βαρείς θρόμβοι, 20 επιβεβαιωμένοι εμβολιασμένοι)

2ο τρίμηνο 90 ​​(11 μη θρόμβοι, 38 βαρείς θρόμβοι, 21 επιβεβαιωμένοι εμβολιασμένοι)

3ο τρίμηνο 128 (19 μη θρόμβοι, 51 βαρείς θρόμβοι, 15 επιβεβαιωμένοι εμβολιασμένοι)

Άλλοι ταριχευτές

Ο Wallace Hooker είναι ειδικός ταριχευτής που δίνει διαλέξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Έχει σημαντική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά σε ορισμένες ιδιωτικές ιστοσελίδες ταρίχευσης.

Ο Χούκερ βλέπει περίπου 300 πτώματα το χρόνο και έχει δει πολλούς θρόμβους του ίδιου είδους που είχε και ο Hirschman.

Είπε στους The Epoch Times ότι ”οι άνθρωποι βλέπουν αυτούς τους [θρόμβους], απλά δεν είμαστε μόνο ο Ρίτσαρντ και εγώ και η Άννα [Φόστερ]», ένας άλλος ταριχευτής.

”Έχω ανθρώπους που μου στέλνουν φωτογραφίες σχεδόν κάθε εβδομάδα από αυτό που βλέπουν”, είπε ο Χούκερ.

Αφού δήλωσε ότι υποπτευόταν ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να έχουν κάποια σχέση με τους θρόμβους, απορρίφθηκε από ορισμένους ανθρώπους που είπαν ότι δεν ήταν εξειδικευμένος γιατρός που θα μπορούσε να σχολιάσει την αιτία.

Ο Χούκερ υποψιάζεται επίσης ότι το λεγόμενο σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με αυτούς τους θρόμβους.

Ο Χούκερ ζει σε μια συντηρητική, αγροτική περιοχή και από την παρατήρησή του, λιγότεροι από τους ανθρώπους εκεί έχουν εμβολιαστεί σε σύγκριση με εκείνους στις μεγάλες πόλεις.

”Τουλάχιστον το 25 τοις εκατό από αυτό που ταρίχευα θα εμφάνιζε σημαντική ποσότητα θρόμβων», είπε ο Χούκερ. Σημείωσε επίσης ότι ορισμένοι ταριχευτές με μικρότερη ικανότητα μπορεί να μην βρουν τους θρόμβους μετά την αποστράγγιση και ότι οι παθολόγοι που κάνουν αυτοψίες στα πτώματα ενδέχεται να μην κάνουν πλήρη έλεγχο στο αγγειακό σύστημα.

”Μερικοί ταριχευτές δεν είναι σχολαστικοί ταριχευτές. Πολλοί εργάζονται για εταιρικές εταιρείες που δεν επιτρέπουν απολύτως ένα κινητό τηλέφωνο στην αίθουσα ταρίχευσης. Δεν επιτρέπουν τη λήψη φωτογραφιών και είναι λόγος για άμεση απόλυση. Έχω μιλήσει με αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται για αυτές τις εταιρείες”, δήλωσε περαιτέρω.

Η Άννα Φόστερ, εξουσιοδοτημένη διευθύντρια κηδειών από το Μιζούρι, εξήγησε ότι άρχισε να βλέπει πιο συχνούς και μεγαλύτερους θρόμβους μετά την έναρξη της πανδημίας της COVID.

”Συχνά κάθομαι με τις οικογένειες για να κάνω τις ρυθμίσεις. Οι οικογένειες τείνουν να μας λένε για την αιτία θανάτου του ατόμου και γνωρίζοντας ότι ταρίχευα το άτομο το προηγούμενο βράδυ με οδήγησε να παρακολουθώ αυτές τις περιπτώσεις”, είπε ο Φόστερ στους The Epoch Times.

”Στην αρχή, κανείς δεν είχε ποτέ διαγνωστεί με COVID, αλλά όλοι είχαν εμβολιαστεί. Αργότερα, ένα ζευγάρι είχε COVID-19 αλλά όχι πρόσφατα, και εμβολιάστηκαν επίσης”, συνέχισε.

”Τα περισσότερα από τα άτομα που ταρίχευα και είδα αυτές τις αλλαγές ήταν ηλικίας άνω των 75 ετών και ζούσαν σε νοσηλευτικές εγκαταστάσεις, εκτός από δύο άνδρες γύρω στα πενήντα. Ένας από αυτούς τους άνδρες ήταν φίλος μας και έκανε το εμβόλιο και μετά τη δεύτερη δόση του, άρχισε να αισθάνεται άρρωστος. Η γυναίκα του τον πήγε στον οικογενειακό τους γιατρό και ο γιατρός τον έστειλε αμέσως στο ER επειδή έδειχνε σημάδια θρόμβου ή καρδιακής προσβολής. Υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη μεταφορά και πέθανε λίγο μετά. Βαλσαμώθηκε αμέσως μετά το θάνατό του και η πήξη ήταν μακράν ανεξήγητη, και αυτό ήταν όταν άρχισα να ανησυχώ πολύ για αυτόν τον εμβολιασμό και ακύρωσα τις σκέψεις μου να κάνω ο ίδιος τον εμβολιασμό”, είπε η Foster.

Σε μια περίπτωση, έβγαλε θρόμβους μήκους 2 ποδιών και ”αρκετούς ακόμη” που ήταν τουλάχιστον 12 ίντσες—από το ίδιο σώμα.

”Γνωρίζω ότι πριν από τον εμβολιασμό, οι βαλσαμώσεις μου δεν είχαν την ποσότητα θρόμβωσης που βλέπω τώρα, και πολύ σπάνια θα βρείτε πολλούς με ινώδες. τώρα, είναι τουλάχιστον δέκα φορές, αν όχι περισσότερο’‘, είπε.

Παράξενοι θρόμβοι

Ο Λάρι Μιλς, αδειούχος ταριχευτής και διευθυντής κηδειών στην πολιτεία της Αλαμπάμα, ασχολείται με τις κηδείες από το 1968 και ασχολείται με τη διαδικασία ταρίχευσης από την αρχή της καριέρας του.

”Εμείς ως ταριχευτές βλέπουμε μερικούς περίεργους θρόμβους από το ξέσπασμα της COVID. Αυτοί οι θρόμβοι έχουν πολύ ελαστική αίσθηση και πολύ μεγάλο διάστημα, εφόσον εξέρχονται από τις φλέβες που χρησιμοποιούμε κατά τη διαδικασία ταρίχευσης. Φαίνονται πραγματικά σαν γαιοσκώληκες. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στην καριέρα μου μέχρι τώρα”, είπε ο Μιλς στους The Epoch Times.

Άλλοι διευθυντές κηδειών ή ταριχευτές ήθελαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, επειδή δεν ξέρουν πώς θα αντιδρούσαν τα γραφεία τελετών.

«Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι οι θρόμβοι που έδειξε ο Ρίτσαρντ στο Διαδίκτυο είναι ένα φαινόμενο που δεν είχα δει μέχρι πιθανότατα στα μέσα του περασμένου έτους. Αυτό είναι λίγο πολύ το μόνο που έχω να πω για αυτό. Δεν έχω γνώση για το τι προκαλεί τους θρόμβους, αλλά φαινομενικά άρχισαν να εμφανίζονται γύρω στα μέσα του 2021” είπε στους The Epoch Times ένας άλλος ταριχευτής,

”Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι θρόμβοι που βλέπουμε δεν είναι κάτι που είχαμε δει ποτέ πριν από πέρυσι”, πρόσθεσε.

Ένας αδειούχος διευθυντής κηδειών και μαθητευόμενος ταριχευτής, ο οποίος εργάζεται στη βιομηχανία κηδειών για περισσότερα από 3 χρόνια, έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 200 ταριχεύσεις.

Τον Μάιο του 2021, η διαδικασία ταρίχευσης έγινε πιο δύσκολη. Η κανονική αποστράγγιση του αίματος σχεδόν σταμάτησε από παχύρρευστο αίμα που μοιάζει με ζελέ. Αντίθετα, το αίμα που έρεε κανονικά κάτω από το τραπέζι, ήταν πολύ παχύρρευστο. Τόσο παχύ, που δεν θα έπλενε κάποιος το τραπέζι χωρίς βοήθεια”, είπε στους The Epoch Times.

Καθώς πέρασε ο καιρός από τη διανομή των εμβολίων, έχει δει περισσότερο από το ”παχύ αίμα” καθώς και ”παχύς, ινώδεις θρόμβους”.

Οι θρόμβοι δεν πήζουν μόνο τις φλέβες αλλά και τις αρτηρίες. Εξήγησε ότι η κανονική ταρίχευση συνήθως διαρκεί περίπου δύο ώρες, αλλά τώρα μπορεί να διαρκέσει έως και τέσσερις ώρες.

”Η κατανομή του αρτηριακού υγρού εμποδίζεται από αυτούς τους θρόμβους και κάνει τη δουλειά μου πιο δύσκολη. Οι θρόμβοι είναι τόσο μεγάλοι και παχείς που με τη ροή του αρτηριακού διαλύματος, απαιτείται μασάζ και χειρισμός της αρτηρίας ή της φλέβας για την αφαίρεση”, συνέχισε. ”Μπορώ να βοηθήσω μερικούς από τους μεγάλους θρόμβους με λαβίδες”.

”Πολλές οικογένειες έχουν αναφέρει τον θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου ως ξαφνική καρδιακή προσβολή, εμβολές και θρόμβους αίματος. Πολλές οικογένειες έχουν δηλώσει ότι τα μέλη της οικογένειάς τους δεν είχαν προβλήματα υγείας πριν από τη λήψη του εμβολίου. Εγώ ο ίδιος είμαι εμβολιασμένος, όπως και οι γονείς μου. Ο πατέρας μου εμβολιάστηκε με το εμβόλιο Moderna, δύο εβδομάδες αργότερα έκανε επείγουσα επέμβαση για θρόμβους αίματος στην ιγνυακή αρτηρία του. Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου, νοσηλεύτηκε με περισσότερους θρόμβους, χειρουργήθηκε για δεύτερη φορά και την τρίτη παραλίγο να πεθάνει. Ο πατέρας μου έπρεπε να κάνει ένα πλήρες bypass στο πόδι του”, είπε.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του πατέρα μου, ο πατέρας του καλύτερου φίλου μου έκανε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο ίδιο νοσοκομείο για ένα τεράστιο καρδιακό επεισόδιο, το οποίο υπέστη εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου του”.

”Ο πατέρας μου τώρα υποφέρει από νευρική βλάβη και απώλεια χρήσης στο πόδι του. Αφού η μητέρα μου έλαβε το εμβόλιο της Moderna, υπέστη επιπλοκές από ανεπάρκεια της καρδιακής βαλβίδας και χειρουργική επέμβαση για θρόμβους αίματος στις αρτηρίες της. Έχω διαγνωστεί, με περικαρδιακή συλλογή της τριγλώχινας βαλβίδας και έχω και μυοκαρδίτιδα. Άρχισα να έχω οξύ πόνο στο στήθος, δύσπνοια και σταδιακά χειροτέρεψε. Πήγα στα επείγοντα και με παρακολούθησε ένας καρδιολόγος, ο οποίος με διέγνωσε. Η αρτηριακή μου πίεση είναι στα υψηλότερα επίπεδα. Ήμουν πολύ υγιής άνθρωπος μέχρι να λάβω το εμβόλιο Moderna”, πρόσθεσε.

Οι Epoch Times επικοινώνησαν με τη Moderna για σχόλια. Τέσσερις άλλοι ταριχευτές επιβεβαίωσαν επίσης τηλεφωνικά ότι ήταν μάρτυρες ανώμαλων θρόμβων.

Πιθανές εξηγήσεις: Γιατροί

”Οι πολύ μεγάλοι θρόμβοι αίματος που αφαιρούνται πριν και μετά το θάνατο δεν μοιάζουν με τίποτα από ό,τι έχουμε δει ποτέ στην ιατρική”, είπε στην The Epoch ο Δρ Τζέιμς Θορπ, ειδικός της μητρικής-εμβρυϊκής ιατρικής που παρατηρούσε ανωμαλίες σε έγκυες γυναίκες και έμβρυα.

”Το εμβόλιο COVID-19 εκτρέπει την ενέργεια μακριά από τις φυσιολογικές διεργασίες στο σώμα προς την παραγωγή της τοξικής πρωτεΐνης ακίδας”, είπε ο Thorp. ”Αυτό κατευθύνει την ενέργεια μακριά από την κανονική διαδικασία της εσωτερικής πέψης, γνωστή και ως αυτοφαγία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την κακή αναδίπλωση των πρωτεϊνών και τον πολλαπλασιασμό μεγάλων ενδαγγειακών θρόμβων αίματος και επίσης μια ποικιλία σχετικών ασθενειών όπως η νόσος των πράιον, η νόσος Creutzfeldt-Jakob, η αμυλοείδωση και οι άνοιες συμπεριλαμβανομένου του Αλτσχάιμερ και άλλων. Αν και είναι πιθανό ότι η ασθένεια COVID-19 από μόνη της θα μπορούσε να συμβάλει δυνητικά σε αυτές τις ασθένειες, είναι απίθανο και αν ναι, η επίδραση του εμβολίου θα ήταν 100 έως 1.000 φορές μεγαλύτερη από αυτή της νόσου COVID-19”.

 

Figure 1 Proper 3D conformation of a protein is dependent on available energy in the cellular milieu. Protein misfolding is more likely to occur during periods of impaired mitochondrial function and oxidative stress. (Courtesy of James Thorp)

Ο Χάμιλτον πρόσθεσε: 

Μια άλλη πιθανή εξήγηση των χαμηλών ηλεκτρολυτών είναι ότι έχουν προσληφθεί και δεσμευθεί στην τοξίνη ως μέρος μιας αποτυχημένης διαδικασίας για να απαλλαγούμε από την ”τοξίνη”, όπως όταν μειώνεται η βιταμίνη Β-12 σε ασθενείς που λαμβάνουν αντι. -ψυχωσικά φάρμακα καθώς το σώμα προσπαθεί να απαλλαγεί από το φάρμακο, δεσμευμένο στη Β-12 ως βήμα αποβολής. Κάθε τοξίνη πρέπει να συνδέεται με έναν ηλεκτρολύτη για να φύγει από το σώμα”.

Ο Χάμιλτον πιστεύει ότι η συντριπτική συσσώρευση αυτών των χορδών που έχουν ”σχεδόν τη δύναμη του χάλυβα” θα μπορούσε να έχει προκαλέσει πολυοργανική ανεπάρκεια και θάνατο.

‘Ο όρος αμυλοειδές είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για να περιγράψει μια σειρά από παθολογικές καταστάσεις σε νοσούντα όργανα και είναι η αιτία θανάτου στη σπάνια γενετική πάθηση αμυλοείδωση. Ποτέ δεν είναι φυσιολογικό. Το αν μια μερική συσσώρευση χιλιάδων δομών που μοιάζουν με χορδές μπορεί να προκαλέσει κόπωση με βάση τη μειωμένη ροή αίματος, την ομίχλη του εγκεφάλου ή τον ξαφνικό θάνατο ενηλίκου είναι εικαστικό, αλλά σίγουρα πιθανό”, είπε ο Χάμιλτον.

”Οι παθολόγοι θα χρειαστεί να κάνουν πιο λεπτομερείς εξετάσεις από αυτές που γίνονται συνήθως για να απαντήσουν σε αυτήν την ερώτηση. Αυτή η διαδικασία, για παράδειγμα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου με αύξηση των ενζύμων σε νεαρό ποδοσφαιριστή χωρίς χονδροειδή ανατομικά ευρήματα”.

Η Δρ Sherri Tenpenny, η οποία αναλύει τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων για περίπου τρεις δεκαετίες, πιστεύει επίσης ότι οι θρόμβοι έχουν να κάνουν με τις αμυλοειδείς πρωτεΐνες.

”Φαίνεται ότι η απάντηση έρχεται απευθείας από αυτή την ένεση. Η ασθένεια της πρωτεΐνης Spike, που οδηγεί στην εναπόθεση αμυλοειδούς στα όργανα και στο γέμισμα των αρτηριών και των φλεβών”, είπε η Tenpenny στους The Epoch Times.

”Η πρωτεΐνη ακίδας αλληλεπιδρά επίσης με τα αιμοπετάλια και το ινωδογόνο, παρεμποδίζοντας τη ροή του αίματος, οδηγώντας επίσης απευθείας σε υπερπηκτικότητα. Όταν η πρωτεΐνη ακίδας αναμίχθηκε με άλλες πρωτεΐνες του αίματος, η συνδυασμένη δομή που μοιάζει με αμυλοειδές ήταν ανθεκτική στα ένζυμα που κανονικά θα διασπούσαν τον θρόμβο (που ονομάζεται μειωμένη ινωδόλυση)”, πρόσθεσε.

”Αυτό οδηγεί στην εμμονή ενός ογκώδους αριθμού μικροθρόμβων σε μικρά αιμοφόρα αγγεία σε όλο το σώμα που ονομάζονται τριχοειδή αγγεία. Εκατομμύρια από αυτούς τους μικροσκοπικούς θρόμβους εμποδίζουν αποτελεσματικά τη διέλευση των ερυθρών αιμοσφαιρίων στους ιστούς, μειώνοντας την ανταλλαγή οξυγόνου και οδηγώντας σε αποτυχία του πολυοργανικού συστήματος”.

πηγή

Back to top button