Ελλάδα

Οι Pωσoι αvτεπιτiθεvται και…nγγικεv τo τελoς τhς Oυκραviας ! ! !

Aρχιζει η περικυκλωση των Ουκρανικων δυναμεων και επακολουθει η εξοντωση τους, οπως ηδη το ειχαμε γραψει…

Οι Ρώσοι έχουν λάβει σημαντικές ενισχύσεις και πλέον θεωρούν πως μπορούν να ανακαταλάβουν την Λιμάν η οποία είναι στρατηγικής σημασίας καθώς αποτελεί σιδηροδρομικό κόμβο στην περιοχή.

Υπάρχουν αναφορές για διείσδυση στην Λίμαν ρωσικών περιπόλων επιθετικής αναγνώρισης οι οποίες προετοιμάζουν το έδαφος για τον κύριο όγκο των ρωσικών δυνάμεων.

Οι ρωσικές δυνάμεις ελέγχουν τον αυτοκινητόδρομο της Κremmenaya στα βόρεια της Λίμαν μπορούν να προωθηθούν κυκλώνοντας τους Ουκρανούς και από αυτή την κατεύθυνση έχοντας απρόσκοπτο ανεφοδιασμό.

Οι μαζικοί ρωσικοί βομβαρδισμοί που κατέστρεψαν το ένα τρίτο των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών και μαζί με την καταστροφή πολλών δορυφόρων του συστήματος Starlink έχουν αποδιοργανώσει τον ουκρανικό Στρατό και η Μόσχα επιχειρεί να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλα τα μέτωπα.!

Οι μαζικές βολές πυροβόλων λέιζερ που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην συνοριακή πόλη Μπέλγκοροντ, που βρίσκεται σε απόσταση 70 χλμ. από το Χάρκοβο αλλά και σε άλλες περιοχές της Ρωσίας και προέρχονταν από το σύστημα Peresvet χρησιμοποιήθηκαν κατά των δορυφόρων του συστήματος «Starlink» του Έλον Μασκ «τυφλώνοντας» τις ουκρανικές δυνάμεις υποχρεώνοντας τες σε μεγάλες απώλειες.


πηγη

Back to top button