breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

20 EKAT. ΝΕKPΟΙ ΑΠO ΤΑ ΕΜΒOΛlΑ ! ! ! Aυτn εivαι παvδnμiα…..

Σοκ προκαλεί μια νέα μελέτη που πραγματοποίησαν γιατροί, καθώς κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα εμβόλια κατά του Covid-19 έχουν ήδη στοιχίσει τη ζωή σε 20 εκατομμύρια ανθρώπους και έχουν αφήσει με προβλήματα από τις παρενέργειες περισσότερους από 2,2 δισεκατομμύρια παγκοσμίως.

Όλα αυτά την ώρα, που οι κυβερνήσεις, επέβαλαν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με σκευάσματα που ήταν σε πειραματικό στάδιο.

Ο πλανήτης ζει τώρα τις πραγματικές συνέπειες του κορονοϊού και αυτές αφορούν όλα όσα προκάλεσαν αυτά τα εμβόλια (ο Θεός να τα κάνει). Από τις αρχές του καλοκαιριού το makeleio.gr φωνάζει ότι τώρα ζούμε την πραγματική πανδημία. Κάποιοι γέλαγαν, άλλοι αδιαφορούσαν. Τώρα επιβεβαιωνόμαστε με επιστημονικές μελέτες

Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, τους επόμενους μήνες και χρόνια, αυτοί οι αριθμοί θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο, καθώς οι τα εμβόλια που βασίζονται για την θεραπευτική τους δράση στις πρωτεΐνες αιχμής, βλάπτουν προοδευτικά τους οργανισμούς των «πλήρως εμβολιασμένων», αφήνοντάς τους επιρρεπείς όχι μόνο σε κάθε ασθένεια που εμφανίζεται ως αυτοάνοσο νόσημα, αλλά και σε θανατηφόρους θρόμβους όπως η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα. 

 

πηγη

Back to top button