Διεθνή

5 ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια έχουν περικυκλώσει τις ΗΠΑ. Είναι σ΄αποστολή μάχης; Ρώσος Βουλευτής: «Θα χάσουμε αυτόν τον πόλεμο εάν δεν εξαπολύσουμε πυρηνικό χτύπημα στις ΗΠΑ»! Σκληρο-πυρηνικός ο Πούτιν!!!

 

Οι παρακάτω πληροφορίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα

-5 ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια έχουν περικυκλώσει τις ΗΠΑ.
Το νεότερο ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο «Belgorod» βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στα νερά της Αρκτικής.
Το «Belgorod» φέρει επί του σκάφους 6 drones πυραύλων «Poseidon».
Είναι πιθανό 4 από αυτούς να είναι ήδη καθ’ οδόν προς τις ακτές των ΗΠΑ. Το “Poseidon” “Canyon”σύμφωνα με την ταξινόμηση του ΝΑΤΟ) είναι ένα μοναδικό όπλο.
Το Υποβρύχιο είναι ικανό για ταχύτητες άνω των 200 km/h.
Ο κινητήρας ισχύος είναι ένας μικρός πυρηνικός αντιδραστήρας.
Η εμβέλειά του είναι 10.000 χλμ. Η ισχύς της πυρηνικής κεφαλής, είναι από 60 έως 100 μεγατόνων.
Ωστόσο, είναι δυνατή η εγκατάσταση μιας συμβατικής, μη πυρηνικής κεφαλής.
Ένα άλλο αναμφισβήτητο πλεονέκτημα αυτού του drone είναι το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου του. Είναι ικανό να διανύσει 10.000 χλμ. χωρίς να εντοπιστεί από το βυθόμετρο της ανθυποβρυχιακής άμυνας του εχθρού και σε ένα δεδομένο σημείο κοντά στην αμερικανική ακτή να ”ξαπλώσει” στον πυθμένα.
Παράλληλα, το Poseidon θα τεθεί σε ετοιμότητα για να πυροδοτηθεί.
Εάν αυτό το υποβρύχιο drone συγκριθεί με ένα ICBM, έχει μηδενικό χρόνο για να προσεγγίσει το σημείο της έκρηξης, καθώς και 100% πιθανότητα να διαπεράσει τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας του εχθρού.
Με αυτό το είδος ωφέλιμου φορτίου, η έκρηξη θα μπορούσε να στείλει ένα γιγάντιο τσουνάμι 90-100 μέτρων μακριά από την ακτή, που σημαίνει ότι το Poseidon δεν θα χρειαζόταν καν να πλησιάσει τη στοχευμένη πόλη για να την καταστρέψει.
Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ένας ή περισσότεροι «Poseidon» βρίσκονται ήδη σε υπηρεσία μάχης κάπου έξω από τις ακτές της Βιρτζίνια ή της Βόρειας Καρολίνας.

O Ρώσος Βουλευτής της Κρατικής Δούμας Fedorov: “Θα χάσουμε αυτόν τον πόλεμο εάν δεν εξαπολύσουμε πυρηνική επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες”..

Η νίκη επί του καθεστώτος του Κιέβου στο πεδίο της μάχης είναι αδύνατη, γιατί βρισκόμαστε σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ, δήλωσε ο βουλευτής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Γεβγκένι Φεντόροφ.

Σε αντίθεση με τον ρωσικό στρατό, η Βορειοατλαντική Συμμαχία διαθέτει σχεδόν άπειρους στρατιωτικούς πόρους, σημείωσε ο βουλευτής.

«Οι στρατιωτικοί τους πόροι είναι 100νταπλάσιοι», είπε.

Προκειμένου οι Ηνωμένες Πολιτείες να κατανοήσουν τη σοβαρότητα των προθέσεων της Μόσχας, είναι απαραίτητο να εκδηλωθεί μια νέα κρίση στην Καραϊβική, πιστεύει ο βουλευτής. Για παράδειγμα, να χτυπηθεί μια τοποθεσία πυρηνικών δοκιμών στη Νεβάδα με βαλλιστικό πύραυλο.

«Θα χάσουμε αυτόν τον πόλεμο εάν δεν εξαπολύσουμε πυρηνικό χτύπημα στις Ηνωμένες Πολιτείες», δηλώνει με σιγουριά ο Φεντόροφ.

Νωρίτερα, ένας στρατιωτικός εμπειρογνώμονας υπέθεσε ότι η επίθεση των Ουκρανών θα σταματήσει τον Νοέμβριο.

Άλλες κινήσεις που δείχνουν ότι ο Πούτιν θα ακολουθήσει στην κυριολεξία σκληρο-πυρηνική γραμμή!

Ο Πούτιν αναβάθμισε σήμερα σε γενικό στρατηγό τον Καντίροφ που τις προάλλες δήλωσε πως χρειάζεται ”να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα μικρής ισχύος”.

H αντιδυτική ρητορική Λαβρόφ έχει ανέβει πολύ τις τελευταίες μέρες…Έφτασε να πει δεν αποκλείει την απευθείας σύγκρουση…

Οι Washington Times αναφέρουν τα εξής: «Ο πυρηνικός πόλεμος του Πούτιν είναι μια πραγματική απειλή».

Οι Washington Times: Το ενδεχόμενο ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία πρέπει να ληφθεί εξαιρετικά σοβαρά υπόψη.

The National Interest: Εάν ο Πούτιν ρίξει πυρηνικά στην Ουκρανία, η Ρωσία θα μπορούσε να κερδίσει τον πόλεμο

Εάν η Ουκρανία και η Δύση συνεχίσουν να κλιμακώνουν, ο Πούτιν θα απαντήσει κάνοντας αυτό που έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι θα έκανε: να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν «βρήκε τον τρόπο να κερδίσει, προσποιούμενος ότι χάνει». Η μερική επιστράτευση και το δημοψήφισμα είναι «προάγγελοι της χρήσης πυρηνικών όπλων κατά της Ουκρανίας».

dimpenews.com

Back to top button