Διεθνή

Η Σουηδία εξουσιοδότησε συγκέντρωση που θα κάψουν την Βίβλο και την Πεντάτευχο! ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ- ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΑΤΟ!!

Αφού οι αρχές Σουηδίας νομιμοποίησαν το κάψιμο του Κορανίου μπροστά από το τζαμί της Στοκχόλμης όπως ήταν επόμενο και αναμενόμενο η Σουηδία έρχεται τώρα να εξουσιοδοτήσει μια συγκέντρωση αύριο για να καούν η Τορά/Πεντάτευχος και η Βίβλος μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ. Καίγοντας την Αγία Γραφή γιορτάζουν την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ..Μόνο οι ναζιστές έκαιγαν βιβλία…..Η Ευρώπη είναι σε συνεχή εκτροπή

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΑΤΟ!!

Το κλίμα γυρνάει υπέρ Ρωσίας καθώς ο Πούτιν από το Νταγκεστάν κατήγγειλε τη Δύση ότι δεν σέβεται τις θρησκείες και τα ιερά τους βιβλία όπως το Κοράνι όταν στη Σουηδία το έκαιγαν. Η Δύση επιχειρεί έναν πόλεμο θρησκειών προς εργαλειοποίηση..

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΞ Ισραήλ έγραψε στο Twitter :

  « Το Ισραήλ καταδικάζει έντονα την πρόθεση της καύσης μιας Βίβλου μπροστά από την ισραηλινή πρεσβεία στη Σουηδία. Το κάψιμο των ιερών βιβλίων είναι πράξη μίσους και μισαλλοδοξίας και δεν έχει καμία σχέση με την ελευθερία της έκφρασης. Καλούμε τις σουηδικές αρχές να αποτρέψουν το κάψιμο των ιερών βιβλίων.»

Η σουηδική αστυνομία ενέκρινε την Παρασκευή ένα αίτημα για τη διεξαγωγή δημόσιας συγκέντρωσης για να κάψει το ιερό βιβλίο του Ιουδαϊσμού Τορά και μια Βίβλο μπροστά από την ισραηλινή πρεσβεία. ( ωραία αστυνομία)

Σύμφωνα με σουηδικά μέσα ενημέρωσης, η καύση θα γίνει το Σάββατο έξω από την πρεσβεία στη Στοκχόλμη. Προηγούμενες αναφορές ανέφεραν ότι πίσω από το αίτημα βρίσκεται ένας άνδρας γύρω στα 30.

Δήλωσε ότι αυτή η πράξη είναι μια απάντηση στο κάψιμο του Κορανίου έξω από το τέμενος της Στοκχόλμης τον Ιούνιο και «μια συμβολική συγκέντρωση για χάρη της ελευθερίας της έκφρασης».

Το κάψιμο του Κορανίου πυροδότησε οργή στον μουσουλμανικό κόσμο και οδήγησε, μεταξύ άλλων, σε μεγάλες διαδηλώσεις και στην εισβολή στη σουηδική πρεσβεία στην πρωτεύουσα του Ιράκ, τη Βαγδάτη. Δικαιολογημένη οργή..

Είναι σίγουρο οι σουηδικές αρχές ως Αντίχριστες επέτρεψαν να καεί το Κοράνι για να νομιμοποιήσουν στη συνέχεια και το κάψιμο της Αγίας Γραφής. Σατανική Μεθόδευση.. στόχος τους είναι η Βίβλος τα άλλα τα έχουν για προσάναμμα στην καύση της…

Το κράτος της Σουηδίας είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ και πρέπει να αποβληθεί από κάθε Διεθνή Οργανισμό.. ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ. Η χριστιανική Ευρώπη….!!!

dimpenews.com

Back to top button