breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Eτσι λεvε τωpα οι λαμoγιoι τiς παρεvεργειες τωv εμβoλiων…

Ο όρος Long COVID χρησιμοποιείται πλέον για την κάλυψη των βλαβών από «εμβόλια»-COVID καθώς οι εταιρείες ασφάλισης υγείας αντιμετωπίζουν οικονομική κατάρρευση…

Ο όρος Long COVID χρησιμοποιείται πλέον για την κάλυψη των βλαβών από «εμβόλια»-COVID καθώς οι εταιρείες ασφάλισης υγείας αντιμετωπίζουν οικονομική κατάρρευση

Τον Σεπτέμβριο 2022 αναφέραμε πώς το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων (SADS) είναι ο νέος όρος που προφανώς χρησιμοποιείται για την κάλυψη των θανάτων από τα «εμβόλια»-COVID-19 και ότι σε πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο είναι πλέον η Νο 1 αιτία θανάτου. 

Βλ.: SADS: Το «Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων» εκρήγνυται καθώς νέοι και υγιείς ενήλικες πεθαίνουν μετά από εντολές εμβολίου για τον COVID

Τι γίνεται όμως με εκείνους που υφίστανται βλάβες και αναπηρίες μετά από «εμβόλια»-COVID-19, αλλά δεν πεθαίνουν;

Οι στατιστικές υγείας δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπήρξε σημαντική αύξηση των αναπηριών που είχε ως αποτέλεσμα πολλά άτομα να μην μπορούν πλέον να εργαστούν, και ο Edward Dowd υπήρξε πρωτοπόρος στη δημοσίευση στατιστικών στοιχείων υγείας στις ΗΠΑ. Και οι εταιρείες ασφαλειών ζωής το επιβεβαιώνουν.

Τα CDC, αναγκασμένα να ασχοληθούν με αυτές τις διαρκώς επιδεινούμενες στατιστικές για την υγεία, επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον όρο «Long COVID» για να εξηγήσει τα δεδομένα που δημοσιεύθηκαν αυτή την εβδομάδα [από τις εταιρείες ασφαλειών ζωής] τα οποία δείχνουν ότι αυτό επηρεάζει 24 εκατομμύρια ενήλικες στις ΗΠΑ που δεν μπορούν πλέον να εργάζονται εξαιτίας του «εμβολίου» (μεταξύ των οποίων 2 και 4 εκατομμύρια άτομα εργασιακής ηλικίας ή περίπου το 2% του εργατικού δυναμικού).

Μια περίληψη αυτών των πρόσφατα δημοσιευμένων δεδομένων καλύφθηκε σε ένα άρθρο στο Fierce Healthcare αυτή την εβδομάδα. Το Fierce Healthcare είναι μια έκδοση που καλύπτει το πεδίο του μάρκετινγκ κυρίως για επενδυτές, επομένως το άρθρο αυτό ήταν εστιασμένο στο πώς η κατάσταση αυτή θα επηρεάσει τον κλάδο ασφάλισης υγείας:

Οι ασφαλιστές υγείας μπορούν να τρέξουν, αλλά δεν μπορούν να κρυφτούν: Δύσκολες μακροχρόνιες αποφάσεις κάλυψης COVID στον ορίζοντα

«Τα προγράμματα ασφάλισης υγείας θα πρέπει να λάβουν ορισμένες σκληρές αποφάσεις σχετικά με το πώς, ή ακόμα και με το εάν, θα πρέπει να καλύπτουν τις δοκιμές και τις θεραπείες για μακροχρόνια COVID-19, από τη στιγμή που θα διαγνωστούν».

Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαγνωστικά τεστ που να μπορούν να προσδιορίσουν το «Long COVID», το οποίο φυσικά παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα για τον κλάδο της Ασφάλισης Υγείας, και για την Κοινωνικής Ασφάλιση στην οποία απευθύνονται αιτήσεις για επιδόματα αναπηρίας.

«Αν και τα αίτια, τα διαγνωστικά εργαλεία και οι θεραπείες για μακροχρόνιο COVID μπορεί να είναι αόριστα, τα αποτελέσματα δεν μπορούν να αγνοηθούν, σύμφωνα με τα δεδομένα των CDC που συγκεντρώθηκαν από το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ, Household Pulse Survey 2022. Τα δεδομένα συλλέχθηκαν από τις 14 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2022, μέσω διαδικτυακής έρευνας,

Η Long COVID βάζει τους παρόχους σε δύσκολη θέση επίσης. Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) ταξινομεί τη μακροχρόνια COVID ως αναπηρία. Ένα άτομο που δικαιούται παροχές αναπηρίας Κοινωνικής Ασφάλισης πρέπει να αποδείξει ότι το έχει, αλλά δεν υπάρχει ακόμη διαγνωστική απόδειξη.

Δύο από τους σημαντικότερους οργανισμούς που εκπροσωπούν σχέδια υγειονομικής περίθαλψης (τα Σχέδια Ασφάλισης Υγείας της Αμερικής και η Συμμαχία Κοινοτικών Σχεδίων Υγείας) δεν απάντησαν στα αιτήματα της Fierce Healthcare για σχολιασμό».

Παρόμοια με το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων (SADS) που σκοτώνει νέους, υγιείς ανθρώπους, τα δεδομένα των CDC δείχνουν παρεμφερή αποτελέσματα για τη Long COVID που αναπηρώνει εργασιακά νεότερες ηλικιακές ομάδες, επίσης:

Όπως δήλωσε στο Fierce Healthcare, ο Kevin Kavanagh, MD, πρόεδρος και ιδρυτής της οργάνωσης υπεράσπισης ασθενών Health Watch των ΗΠΑ:

«Πολύ συχνά παραβλέπεται το γεγονός ότι το 14,9% των ατόμων ηλικίας 18 έως 29 ετών και το 16% των ατόμων ηλικίας 30 έως 39 ετών έχουν βιώσει μακροχρόνια COVID… Αυτό υπογραμμίζει τον λόγο για τον οποίο η εστίαση μόνο χρήση στους θανάτους και τις νοσηλείες για την αξιολόγηση των κινδύνων για τους νέους είναι ακατάλληλη, επειδή ένας σημαντικός κίνδυνος είναι ο μακροχρόνιος COVID… Αυτό μπορεί να ισχύει και για τα μικρότερα παιδιά σχολικής ηλικίας».

Εφόσον δεν υπάρχουν διαγνωστικές μέθοδοι για τον εντοπισμό του Long COVID, πώς τον εντοπίζουν τα CDC; Από συμπτώματα. 

Ακολουθεί η λίστα που δημοσιεύτηκε στο άρθρο του Fierce Healthcare:

Η λίστα των συμπτωμάτων των CDC για τη Μακροχρόνια COVID είναι μεγάλη, συγκεντρωμένη σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες.

1) Γενικά συμπτώματα

• Κούραση ή κόπωση που παρεμβαίνει στην καθημερινή ζωή

• Συμπτώματα που χειροτερεύουν μετά από σωματική ή πνευματική προσπάθεια (γνωστά και ως «αδιαθεσία μετά την άσκηση»)

• Πυρετός

Αναπνευστικά και καρδιακά συμπτώματα

• Δυσκολία στην αναπνοή ή δύσπνοια

• Βήχας

• Πόνος στο στήθος

• Καρδιά που χτυπάει γρήγορα (γνωστή και ως αίσθημα παλμών)

Νευρολογικά συμπτώματα

• Δυσκολία στη σκέψη ή τη συγκέντρωση (μερικές φορές αναφέρεται ως «ομίχλη του εγκεφάλου»)

• Πονοκέφαλος

• Προβλήματα ύπνου

• Ζάλη όταν σηκώνεστε όρθιος (ζάλη)

• Αισθήματα με καρφίτσες

• Αλλαγή στην οσμή ή τη γεύση

• Κατάθλιψη ή άγχος

Πεπτικά συμπτώματα

• Διάρροια

• Πόνος στο στομάχι

Άλλα συμπτώματα

• Πόνος στις αρθρώσεις ή στους μυς

• Εξάνθημα

• Αλλαγές στους έμμηνους κύκλους

Όλα αυτά τα συμπτώματα, φυσικά, μπορούν να βρεθούν σε αφθονία στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) της κυβέρνησης των ΗΠΑ  μετά τα “εμβόλια”-COVID-19, που προς το παρόν αριθμούν 1.432.467 αναφορές (που περιλαμβάνουν 6.531.969 συμπτώματα), οι οποίες έχουν κατατεθεί στο VAERS από τότε που εκδόθηκε η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) για τα πειραματικά «εμβόλια»-COVID. (Πηγή)

Για τα 30 προηγούμενα χρόνια (πριν από την εισαγωγή των πειραματικών «εμβολίων»-COVID τον Δεκέμβριο 2020), από το 1990 έως το 2019 από όλα τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί από την FDA, κατατέθηκαν στο σύστημα VAERS 803.797 αναφορές παρενεργειών (που περιλαμβάνουν 2.994.651 συμπτώματα).

Λοιπόν, εξετάζουν τα CDC τα εμβόλια»-COVID ως πιθανή αιτία του «Long COVID»;

Από το άρθρο του Fierce Healthcare:

«Ο Kavanagh είναι από καιρό υποστηρικτής της αναγκαιότητας για εμβόλια, αλλά στα δεδομένα των CDC δεν υπάρχει κατηγορία εμβολιασμού .

Η κατάσταση εμβολιασμού έγινε κάτι σαν αλεξικέραυνο κατά τη διάρκεια των κρουσμάτων του COVID-19, με όσους ακολούθησαν τις οδηγίες των CDC να σημειώνουν ότι συχνά έπρεπε να πληρώσουν (κατά μία έννοια) για την επείγουσα περίθαλψη ή/και την νοσηλεία όσων δεν το είχαν κάνει το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τα CDC, ο εμβολιασμός «προστατεύει από τη μακροχρόνια εμφάνιση του COVID».

Αφήστε αυτό να βυθιστεί στην Αμερική, τουλάχιστον για εκείνους που εξακολουθούν να έχουν λειτουργικό εγκέφαλο και ίσως έχουν ξεφύγει από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 και μπορούν ακόμα να αντιμετωπίζουν με την κοινή λογική μια δήλωση όπως αυτή.

Τα CDC θέλουν το κοινό να πιστεύει ότι «ο εμβολιασμός βοηθά στην προστασία από τη μακροχρόνια εμφάνιση COVID». Και όταν οι νοσηλείες αυξάνονταν το 2021, όταν κυκλοφόρησαν τα εμβόλια, με περίπου το 80% του αμερικανικού κοινού να παίρνει τουλάχιστον μία δόση «εμβολίου»-COVID-19 σύμφωνα με τα CDC, ήταν οι μη εμβολιασμένοι που κατηγορούνταν για τα αυξημένα ποσοστά νοσηλείας.

Εάν και οι δύο αυτές δηλώσεις ήταν πράγματι αληθινές, δεν θα ήταν προς το συμφέρον του CDC να παρακολουθεί την κατάσταση εμβολιασμού για τον COVID-19; Σίγουρα έχουν τα δεδομένα για να το κάνουν.

Γιατί λοιπόν δεν παρακολουθούν την κατάσταση εμβολιασμού για τον COVID-19 και δεν δημοσιεύουν τα δεδομένα;

Αμφιβάλλω σοβαρά ότι η ιδιωτική βιομηχανία ασφάλισης υγείας θα μπορέσει να επιβιώσει εάν αναγκαστεί να καλύψει αυτούς τους τραυματισμούς “Long COVID” και επίσης αμφιβάλλω σοβαρά ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία αυτή τη στιγμή φέρει χρέος 31 ΤΡΙΣΙΛΙΩΝ δολαρίων, θα μπορέσει να διασώσει ή να εθνικοποιήσει τον κλάδο της Ασφάλισης Υγείας, αν και είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν.

 

Θύματα των «εμβολίων»-COVID-19

• 4.500 νεκρά μωρά στο VAERS από εγκυμονούσες που έκαναν τα πειραματικά «εμβόλια»-COVID, αλλά η Φλόριντα αντλεί μόνο σύσταση εμβολίου κατά του COVID για νέους άνδρες

Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS)

[Κ.Γ. ή άλλως «εμβολιο-θανατο-ξαφνικίτιδα»]

• 32 νεαροί Καναδοί γιατροί «πέθαναν ξαφνικά» τους τελευταίους 16 μήνες ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένοι για τον COVID-19

• 6 Καναδοί ιατροί πέθαναν μέσα σε 2 εβδομάδες μετά την τέταρτη λήψη ενισχυτικών πυροβολισμών COVID για υπαλλήλους που ξεκίνησαν σε ένα νοσοκομείο

SADS: Το «Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων» εκρήγνυται καθώς νέοι και υγιείς ενήλικες πεθαίνουν μετά από εντολές εμβολίου για τον COVID

• 76.789 θάνατοι 6.089.773 τραυματισμοί αναφέρθηκαν στις βάσεις δεδομένων των ΗΠΑ και της Ευρώπης μετά από εμβόλια COVID-19

• BOMBSHELL: Ο εγκληματίας Fauci και άλλοι σχεδίαζαν ένα «καθολικό mRNA εμβόλιο γρίπης» που τελικά ονομάστηκε «εμβόλιο mRNA COVID-19» επειδή οι άνθρωποι δεν φοβούνταν αρκετά τον ιό της γρίπης

 

πηγη

Back to top button