breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Δηλητηριάζουμε τους ανθρώπους»! Πρώην στέλεχος της Αεροπορίας των ΗΠΑ προκαλεί «σεισμό»

 

 

Η Kristen Meghan, πρώην βιομηχανική υγιεινολόγος (Οι βιομηχανικοί υγιεινολόγοι χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους στην επιστήμη, την μηχανική και την ψυχολογία για να εντοπίσουν και να αξιολογήσουν τους κινδύνους, να αναπτύξουν ελέγχους για την προστασία των εργαζομένων και να εφαρμόσουν προγράμματα ασφάλειας στο χώρο εργασίας.) και ειδικός στην βιοπεριβαλλοντική μηχανική της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, είχε κάνει μια πρωτοποριακή παρουσίαση για όσα ισχυρίζεται πως είχε ανακαλύψει για τα Chemtrails (χημικοί αεροψεκασμοί), ενώ υπηρετούσε την χώρα της!

Παρατίθενται κάποια από τα λόγια της:

«Η δουλειά μου στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, ήταν η “Βιοπεριβαλλοντική  Μηχανική”. Λοιπόν, αυτό που είναι “Βιοπεριβαλλοντική Μηχανική” στην Πολεμική Αεροπορία, είναι ισοδύναμο με αυτό του OSHA και του EPA, -εάν είστε εξοικειωμένοι με αυτό.

Οπότε ήμασταν ο ένθετος σύνδεσμος που διαβεβαίωνε την παρακολούθηση όλων των πτυχών και των επιπτώσεων του στρατού, -που σημαίνει αυτό που κάνει ο στρατός και πως επηρεάζει το περιβάλλον, -λόγω του ότι  ήμασταν υπεύθυνοι για αυτό. Μια μέρα περνούσα μέσω του συστήματος του υπολογιστή, -το οποίο εάν θέλετε να εξετάσετε, ονομάζεται “Έντυπο 3952 της Πολεμικής  Αεροπορίας”, -είναι η έγκριση των επικίνδυνων υλικών.

Έβρισκα πολλούς τόνους, -μεγάλες ποσότητες αλουμινίου, βαρίου, στρόντιου, σε μορφή οξειδίων και  θειικών ενώσεων. Άρχισα λοιπόν να κάνω ερωτήσεις και, σε εκείνο το σημείο άρχισε η υποβάθμιση μου.

Τελικά μεταφέρθηκα σε άλλο “κέντρο αεροπορικής επιμελητείας”, -υπάρχουν μόνο δύο στην Πολεμική Αεροπορία!

Έκανα τώρα περισσότερη ερευνητική εργασία, -μέρος της οποίας ήταν να χρησιμοποιώ δείγμα αέρα υψηλής έντασης για δειγματοληψία σε ύψος! Επίσης έκανα δειγματοληψία εδάφους

Όταν άρχισα να κάνω ερωτήσεις και πάλι υπό νέο Διοικητή, ποτέ στη ζωή μου δεν πίστευα ότι, θα είχα κάποιον να μου πει κατάμουτρα: “Σε ρωτάω, υπάρχει κάτι που δεν πάει καλά με εσένα”; Δείχνεις πραγματικά καταθλιπτική τελευταία ξέρεις, -μπορώ να σε  βάλω σε “ψυχιατρική αξιολόγηση” για 120 ημέρες. Ποιος θα φροντίζει την κόρη σου, -γιατί είχα χωρίσει εκείνη την εποχή.

Πίστευα ότι πέρασα 9 χρόνια από την ζωή μου προσπαθώντας να προστατεύσω την ανθρώπινη υγεία και εδώ παραβιάζουμε τον ένα νόμο μετά τον άλλο απλά με το να καθόμαστε εδώ. Αντί να προστατεύουμε τους ανθρώπους, δηλητηριάζουμε τους ανθρώπους. Λοιπόν, θέλω να το μάθουν όλοι».

Δείτε την συνταρακτική συνέχεια:

 

.el.gr

photo freepik

Back to top button