breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Peter McCull”ugh για βόλια : «Οι περισσότεροι πέθαναν στα βολιαστικά κέντρα μπροστά σε αυτόν που τους έκανε την δόση»

 

Ο διάσημος καρδιολόγος, Peter McCull”ugh, αναφερόμενος στους θανάτους που έχουν προκληθεί από τα βόλια  είπε ότι πρόγραμμα του βολιασμού θα έπρεπε να είναι διακοπεί από το C DC, καθώς οι περισσότεροι από τους θανάτους συνέβησαν στα βολιαστικά κέντρα.

«Συμβαίνει κάθε χρόνο. Συμβαίνουν αλλεργικές αντιδράσεις. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να συμβούν με τα εμβόλια.Υπάρχουν εμβόλια που χρησιμοποιούνται περισσότερο από εκείνα του Covid, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου της γρίπης.

Οπότε, κάτι πάει στραβά… Το CDC και η FDA διηύθυναν το πρόγραμμα εμβολιασμών και θα ‘πρεπε να το ‘χαν διακόψει!

Αν κάποιος πεθάνει στο σπίτι και έρθει το ΕΚΑΒ, έρθει κι η αστυνομία και υπάρχει όλη αυτή η αναστάτωση στο σπίτι και δεν υπάρχει εκεί γύρω πιστοποιητικό βολιασμού, δεν θα αναφερθεί ποτέ (ο θάνατος ως θάνατος από το βόλι).

Οι περισσότεροι από αυτούς τους θανάτους συμβαίνουν ακριβώς στο βολιαστικό κέντρο όπου το άτομο πεθαίνει ακριβώς μπροστά στο άτομο που του έκανε την ένεση ή στο γηροκομείο».

Σημειώνεται ότι το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο με τον μεγιστάνα Μπιλ Γκέιτς να ομολογεί ότι ο κορωνοϊός δεν ήταν ένας… τόσο επικίνδυνος ιός! 

«Κάναμε ένα τρομερό λάθος. Θέλαμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους από έναν επικίνδυνο ιό. Αλλά αποδεικνύεται ότι ο ιός είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνος από όσο πιστεύαμε. Και το βόλι είναι πολύ πιο επικίνδυνο από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς», είπε χαρακτηριστικά.

Ένα βόλι που οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους στο θάνατο, λόγω των παρενεργειών, που πολλές κυβερνήσεις το έκαναν υποχρεωτικό.
pronews
Back to top button