breaking newsΔιεθνή

ΗΠΑ: Κατάρρευση υπόστεγου σε αεροδρόμιο – Τρεις νεκροί, πολλοί τραυματίες

 

Σε κρίσιμη κατάσταση τουλάχιστον 5 τραυματίες μετά το δυστύχημα στο αεροδρόμιο

Για τρεις νεκρούς και αρκετούς τραυματίες κάνουν λόγο πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ μετά από την κατάρρευση υπόστεγου σε αεροδρόμιο στις ΗΠΑ.

Το περιστατικό συνέβη στον χώρο του αεροδρομίου στο Μπόις του Αϊντάχο των ΗΠΑ και από τους 9 επιβεβαιωμένους τραυματίες, οι πέντε βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αναλυτικότερα, ένα υπό κατασκευή υπόστεγο στο χώρο του αεροδρομίου κατέρρευσε την Τετάρτη. Οι αρχές ανταποκρίθηκαν περίπου στις 5 μ.μ. σε ιδιωτική επιχείρηση που βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Μπόις για ένα υπόστεγο με χαλύβδινο σκελετό που κατέρρευσε, δήλωσε ο επικεφαλής επιχειρήσεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Μπόις, Άαρον Χάμελ, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Όλοι όσοι βρίσκονταν στο σημείο είχαν εντοπιστεί μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, όπως είπε. «Ήταν μια πολύ χαοτική σκηνή», δήλωσε ακόμη, περιγράφοντας το περιστατικό ως μια «μεγάλης κλίμακας κατάρρευση» του σκελετού του κτιρίου.
«Δεν ξέρω τι το προκάλεσε, αλλά μπορώ να σας πω ότι ήταν μια αρκετά σφαιρική κατάρρευση», είπε, κάνοντας λόγο για «καταστροφή».

PrimeNews.

Back to top button