Διεθνή

O Zelensky με t-shirt:”‘Ελα στην Σκοτεινή Πλευρά”. Ο δυστοπικός Ζελένσκι μπήκε στη Dark Side και κάνει κάλεσμα παγκόσμιο να τον ακολουθήσουν οι Κλώνοι της δυτικής γαλαξιακής deth υποκουλτούρας. Υπερήρωας σε Αποκαλυπτικό Star Wars;

«Ο Mark Hamill έστειλε 500 drones στην Ουκρανία τον περασμένο μήνα», λέει το The Hill. Στο t-shirt του V. Zelensky αναγράφεται “‘Ελα στην Σκοτεινή πλευρά”. Ο δυστοπικός Ζελένσκι ως Λουκ Σκαϊγουόκερ μπήκε στη Dark Side και κάνει κάλεσμα παγκόσμιο να τον ακολουθήσουν οι Κλώνοι της δυτικής γαλαξιακής deth υποκουλτούρας… Υπερήρωας σε Αποκαλυπτικό Star Wars;

Ο Mark Hamill, είναι ηθοποιός στο Star Wars γνωστός για την ερμηνεία του στο ρόλο του Luke Skywalker στην αρχική τριλογία Star Wars.

Ο πολεμοχαρής Ζελένσκι αυτός ο διαισθητικός της Δύναμης στο Γαλαξιακό εγχώριο Εμφύλιο ένα ανδροειδές που διακτινίζεται στον Πόλεμο των Άστρων, το Star Wars σε αυτό το σιν-εμα(ε)τικό σύμπαν..

Η ζομπιοποίηση της εξαμερικανισμένης ποπ υποκουλτούρας έχει τον απόλυτο αξιοθρήνητο έκπτωτο εκφραστή της…

” Έλα στη σκοτεινή πλευρά” είναι ένα απλό σποτάκι εκ μέρους του πολιτικού για δημιουργία επικοινωνιακών συνειρμών θέλοντας να εμφανίσει εαυτόν ως τον ιδανικό Πολεμιστή ενός άτοπου Διαστημικού Πολέμου και να γίνει συμπαθής στο σκοτεινό μαζάνθρωπο της Δύσης; ή τάσσεται απροκάλυπτα με τη Σκοτεινή πλευρά με το Βασίλειο του Σκότους….ο Άρχων του Σκότους επικαιροποιημένος..

Αντι-Γένεσις. Ο κόσμος οδηγείται σε προ-Δημιουργικό στάδιο…  Σε πλανητική κλίμακα μια αγάπη στο σκότος…”και οι άνθρωποι ηγάπησαν το σκότος μάλλον παρά το φως” Μετά το lockdown/ερημοποίηση επί covid19 οι κοσμοκάτορες του σκότους επιβάλουν το σκότος..Αλλά αυτή είναι ”η Κρίση”……

Δεν είναι απλά ένας πόλεμος πολιτισμών ένα ακόμη σοκ πολιτισμών μεταξύ Δύσης και Ρωσίας (Ανατολής) αλλά ένας αγώνας υπαρξιακός ”ενάντια στις αρχές, στις εξουσίες, στους κοσμοκράτορες του σκότους του αιώνος τούτου”

Aπό άποψη ψυχοπαθολογίας αυτή η παραληρηματική συγχιτική ανάμειξη του φαντασιακού με το πραγματικό είναι επικίνδυνη για πολιτικούς χώρας σ΄εμπόλεμη καάσταση.

Ζελένσκι αυτός ο σύγχρονος τυχοδιώκτης Δον Κιχώτης που πολεμάει με αόρατους ανεμόμυλους όσο και drones σ΄ένα αχανές αστρικό σύμπαν…..

dimpenews.com

Back to top button