breaking newsΔιεθνή

Pωσiα εvαvτίov ΝATΟ μέσω Oυκραviας…Aυτn εivαι αλnθεια και το ΠΕΠPΩΜΕNO ΦΥΓΕlΝ ΑΔYNAΤΟ ! ! !

Ρωσία εναντίον ΝΑΤΟ μέσω Ουκρανίας θα μπορούσε κάποιος να πει από την στιγμή που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει για πιο λόγο οι ΗΠΑ σκέφτονται να δημιουργήσουν ειδική διοίκηση στην Γερμανία για το ουκρανικό (ουσιαστικά το ουκρανικό επιτελείο στο Κίεβο θα μεταπέσει σε έναν διεκπεραιωτή των αμερικανικών/νατοϊκών εντολών).

 

Επίσης σε μια παράλληλη διαδικασία τα εφόδια που στέλνει το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία είναι τεράστια με αυξητικές τάσεις τόσο σε άψυχο υλικό όσο και σε έμψυχο (μισθοφόροι() σε σημείο που πλέον να μην μιλά κανείς ουκρανικά στον ουκρανικό στρατό πρώτης γραμμής.

Οι δε ρωσικές δυνάμεις ανασυγκροτούνται (προφανώς και το μεγάλο μέτωπο σε συνδυασμό με τον τεράστιο αριθμητικά ουκρανικό στρατό και τις λίγες δυνάμεις ανάγκασαν να παραχωρήσουν έδαφος) σε θέσεις με μικρότερο εύρος αλλά χωρίς όπως όλα δείχνουν πανικό και χωρίς η ρωσική κεντρική διοίκηση στην Μόσχα να ρίχνει εφεδρείες ανοργάνωτα και εσπευσμένα αλλά βασίζεται πλέον σε μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό.

200.000 επίστρατοι συνεχίζουν εντατικά την εκπαίδευση ενώ πρωτοφανή είναι η μετακίνηση υλικού από κάθε ρωσική αποθήκη προς το μέτωπο της Ουκρανίας κάτι που δείχνει ότι η γενική αντεπίθεση αναμένεται να είναι σφοδρή και σε μεγάλο εύρος μετώπου.

Η δε ενσωμάτωση των περιοχών λύνει τα χέρια της ρωσικής διοίκησης τόσο σε επίπεδο μετακίνησης τακτικών μονάδων από κάθε ρωσικό μέρος (είναι ρωσικό έδαφος και αυτές πλέον) αποδεσμεύοντας επιπλέον χιλιάδες εμπειροπόλεμους μαχητές που βρίσκονται στο πρώην πλέον ουκρανικό έδαφος σε δευτερεύοντα καθήκοντα.

Οι αναφορές στις περιοχές του Ροστόβ και Μπέλγκοροντ είναι ότι γεμίζουν από χιλιάδες Ρώσους στρατιώτες που αντιλαμβάνονται πλέον ότι έχουν καθήκον να πολεμήσουν όχι τους Ουκρανούς αλλά το ΝΑΤΟ ολόκληρο. Την ίδια στιγμή κανείς δεν γνωρίζει ακόμα την δράση που θα μπορούσε να έχει ο λευκορωσικός παράγοντας στην επόμενη φάση των επιχειρήσεων.

 

πηγη

Back to top button