breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εkβιασμωv και απειλωv συνεχεια…Μαγειρευουν παραvομα προvομια για τους μπoλιασμεoους, το Kαθεστως και οι Aγραμματοι λoιμωξιoλογοι ! ! !

Εκβιαζουν και απειλουν…

Αλλα ζητουν ασυλια, οι αυτοκλητοι σωτηρες μας…

 

Προνόμια λοιπον για όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως εξετάζουν Καθεστως και λοιμωξιολόγοι, την ώρα που η ανησυχία των ειδικών για τη μετάλλαξη Δέλτα μεγαλώνει. Ο  Κουλης από τις Βρυξέλλες συνέστησε λίγη υπομονή για τα πολυσυζητημένα κίνητρα που θα δοθούν στους εμβολιασμένους πολίτες γεγονός που δείχνει πως οι ανακοινώσεις είναι θέμα χρόνου. «Κάντε υπομονή μία εβδομάδα» όπως χαρακτηριστικά απάντησε σε σχετική ερώτηση.άλλαξη Δέλτα ολοένα και μεγαλώνει.

Ήδη έχει ανακοινωθεί πως από την προσεχή Δευτέρα, 28 Ιουνίου, οι πλήρως εμβολιασμένοι εξαιρούνται από τη διενέργεια self test για την εργασία τους και για την άθλησή τους στα γυμναστήρια.

Απαραίτητη προθεσμία για το συγκεκριμένο προνόμιο είναι να έχουν περάσει 15 ημέρες από την ολοκλήρωση της δεύτερης δόσης εμβολιασμού (ή της πρώτης εάν πρόκειται για το μονοδοσικό εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, στο τραπέζι υπάρχουν σκέψεις να δοθούν lifestyle κίνητρα στους νέους για να εμβολιαστούν. Αυτά τα κίνητρα θα μπορούν να είναι εισιτήρια για θεάματα ή αθλητικούς αγώνες, δώρα, συμμετοχή στις κληρώσεις, ακόμα και δωρεάν δεδομένα για κινητή τηλεφωνία (data).

Την ίδια στιγμή εξετάζεται τα προνόμια που θα δοθούν για τους εμβολιασμένους να είναι «κλιμακωτά». Δηλαδή ο εμβολιασμός να είναι απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή σε κάποιες δραστηριότητες και σε κάποιες άλλες ισχυρή σύσταση.

Για παράδειγμα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι απαραίτητη προϋπόθεση ο εμβολιασμός για την είσοδο των πολιτών σε ορισμένους χώρους διασκέδασης όπως είναι τα γήπεδα, τα μπαρ, τα εστιατόρια ή τα γυμναστήρια (από τη Δευτέρα οι πλήρως εμβολιασμένοι δε θα χρειάζονται self test και μάσκες).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποφασίζει ο ιδιοκτήτης του κάθε καταστήματος το εάν θα μπαίνουν στο μαγαζί του (στους εσωτερικούς χώρους) μόνο εμβολιασμένοι ή αν θα είναι μεικτό.

Μάλιστα εξετάζεται να δοθούν κίνητρα στους ιδιοκτήτες καταστημάτων να επιλέξουν Covid free κατάστημα. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν σκέψεις τα καταστήματά που θα είναι μόνο για εμβολιασμένους να υπάρχει δυνατότητα πληρότητας 100% στους εσωτερικούς χώρους.

Εάν από την άλλη ο ιδιοκτήτης επιλέξει το κατάστημά του να είναι «μικτό», η πληρότητα στους εσωτερικούς χώρους να είναι στο 50%, ενώ οι μη εμβολιασμένοι να χρειάζονται self test για να μπουν εντός καταστήματος.

 

 

 

πηγη 

Back to top button