breaking newsκοινωνία

Τρόμος στο νοσοκομείο του Ρίου! – 23χρονος άρπαξε το όπλο αστυνομικού & αυτοπυροβολήθηκε – Άφησε την τελευταία του πνοή

 

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 23χρονος που αυτοπυροβολήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patramou.gr, την ίδια ώρα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αστυνομικού της συνοδείας ο οποίος συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται πως το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Ο νεαρός ο οποίος νωρίτερα είχε αυτοτραυματιστεί, διακομίστηκε με αστυνομική συνοδεία στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών.

Στην συνέχεια, ο άνδρας αφαίρεσε το όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα του στην Αστυνομία, ο 23χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Έφυγε χθες από το σπίτι του και εντοπίστηκε από την Αστυνομία τραυματισμένος στην Ξερόλακκα.

Άνδρες της Αστυνομίας τον μετέφεραν στο ΠΓΝΠ για να εξεταστεί στην Ψυχιατρική Κλινική του Ιδρύματος. Ο 23χρονος άρπαξε το όπλο αστυνομικού της συνοδείας και το έστρεψε στο κεφάλι του.

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ διασωληνωμένος, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο πατέρας του αυτόχειρα φέρεται να δήλωσε στις αρχές πως ο γιος του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Τα ίχνη του χάθηκαν στις 28 Απριλίου και στις 29 του μήνα, οι συγγενείς του δήλωσαν στην Αστυνομία την εξαφάνιση του.

Την ώρα που παραμένει αδιευκρίνιστο το γεγονός πως ο 28χρονος κατάφερε και αφαίρεσε από τη θήκη το υπηρεσιακό όπλο του Αστυνομικού, ερωτηματικά γεννώνται αναφορικά με τους κανονισμούς ασφαλείας που τηρούνται κατά την μεταφορά ψυχικά ασθενών ατόμων από Ενστόλους.

 

pentapostagma.

Back to top button