breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Klaus Schwab: “Νεκρός ο Θεός”, “αρχική ψευδής είδηση ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός” και το “Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις”

ΑΥΤΟΥΣ ακούει ο…ΤΡΕΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

Klaus Schwab: “Νεκρός ο Θεός”, “αρχική ψευδής είδηση ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός” και το “Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις”

ΑΥΤΟΥΣ ακούει ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

Ο Θεός είναι νεκρός, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο έχει επίσης δηλώσει ότι ο Ιησούς είναι fake news» και ότι οι ηγέτες του WEF έχουν «αποκτήσει θεϊκές δυνάμεις» για να κυβερνούν την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ), μια νέα παγκόσμια θρησκεία έχει φτάσει και ενώνει όλη την ανθρωπότητα στη λατρεία στον βωμό της κλιματικής επιστήμης, του τεχνοκομμουνισμού και της ευγονικής.

Αν δυσκολεύεστε να πιστέψετε ότι το WEF του Klaus Schwab θα έφτανε τόσο μακριά, προφανώς δεν δώσατε προσοχή στις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό.

Το δεξί χέρι του Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, ανακοίνωσε ότι το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) ήταν τόσο επιτυχημένο στα σχέδιά του που «αποκτά θεϊκές δυνάμεις» «δημιουργίας και καταστροφής». Η βλασφημία δεν σταματά εκεί. Ο Harari υπόσχεται επίσης ότι το WEF θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε θεούς.

Το WEF είναι επίσης όλο και πιο εχθρικό προς τον Χριστιανισμό και τις μεγάλες θρησκείες. Αν διαβάσετε λίγο ανάμεσα στις γραμμές, είναι σαφές ότι το WEF προσπαθεί συνειδητά να υποκαταστήσει τον Ιησού

Σύμφωνα με το WEF, ο Ιησούς είναι fake news, ο Θεός είναι νεκρός και δεν έχετε ψυχή. Είστε ένα «ζώο που μπορεί να χακαριστεί» που δεν έχει την ικανότητα για ελεύθερη βούληση.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει περάσει δεκαετίες αθόρυβα διεισδύοντας σε δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις, διεισδύοντας στα υπουργικά συμβούλιο και ασκώντας τεράστια επιρροή στον κόσμο από τους διαδρόμους του ελβετικού κρησφύγετου του Schwab στο Νταβός.

Αυτοί οι τύραννοι έχουν γίνει πλέον αλαζονικοί και σίγουροι για την επιτυχία τους. Δεν κρύβονται πια στις σκιές και δεν τραβούν κορδόνια μαριονέτας πίσω από την κουρτίνα.

Σύμφωνα με τον Schwab, είναι ο ρόλος του να διαμορφώσει τη «μεταμόρφωση» του κόσμου στην τρέχουσα περίοδο. Και δεν αποτελεί έκπληξη ότι θαυμάζει το κινεζικό σύστημα κρατικού ελέγχου του αυταρχισμού.

Με παγκόσμιους ηγέτες και υπουργικά συμβούλια υπό τον έλεγχό τους, η δυτική δημοκρατία έχει αποδεκατιστεί. Ο Καναδάς του Τριντό έχει μετατραπεί σε έρημο εξουσιαστικού ελέγχου. Η Νέα Ζηλανδία της Jacinta Ardern ελέγχεται αναμφισβήτητα ακόμη πιο αυστηρά από τους τεχνοκράτες του Νταβός.

Γιατί να σέβονται εμάς και τα ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματά μας αν μας βλέπουν ως «χακαρισμένα ζώα» ανίκανα για ελεύθερη σκέψη;

Ρίξτε μια ματιά στη Βραζιλία για μια γεύση από το μέλλον. Οι υποστηρικτές του προέδρου Μπολσονάρο διαμαρτύρονται για αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι εξωφρενικά άδικες και διεφθαρμένες εκλογές. Ο αγαπημένος του WEF Λούλα, ο οποίος δεν έχει καν αναλάβει ακόμη τα καθήκοντά του, έχει ήδη αρχίσει να θεσπίζει το βιβλίο του Klaus Schwab, παγώνοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαδηλωτών εν μέσω μιας ανατριχιαστικής καταστολής της ελευθερίας του λόγου και του δικαιώματος να διαδηλώνουν ειρηνικά.

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/klaus-schwab-god-is-dead-and-the-wef-is-acquiring-divine-powers/

greeknewsondemand

Back to top button