breaking newsΔιεθνή

Τρόμος σε πτήση προς Γερμανία: Πέθανε επιβάτης που αιμορραγούσε από τη μύτη και το στόμα

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια των συνεπιβατών του

Τον απόλυτο τρόμο γνώρισαν οι επιβάτες της πτήσης της Lufthansa που εκτελούσε δρομολόγιο, από την Ταϊλάνδη προς τη Γερμανία, όταν ένας συνεπιβάτης τους άρχισε να βγάζει αίμα από το στόμα και τη μύτη και στη συνέχεια πέθανε.

Ο 63χρονος Γερμανός επιβιβάστηκε στο Airbus A380, στην Μπανγκόκ εμφανώς άρρωστος. Η σύζυγός του ανέφερε πως έπρεπε να βιαστούν για να προλάβουν την πτήση και γι’ αυτό και δεν αισθανόταν καλά καθώς τον είχε λούσει κρύος ιδρώτας και είχε γρήγορη αναπνοή.

«Του έδωσαν λίγο τσάι χαμομηλιού, αλλά είχε ήδη φτύσει αίμα στη σακούλα που του έδωσε η γυναίκα του. Σύντομα, το αίμα άρχισε να βγαίνει από το στόμα και τη μύτη του. Ήταν ο απόλυτος τρόμος, όλοι ούρλιαζαν», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο άτυχος επιβάτης πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης

Ο ίδιος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας έχασε πάρα πολύ αίμα για περίπου μισή ώρα μετά ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Στη συνέχεια το αεροπλάνο γύρισε και κατευθύνθηκε πίσω στην Ταϊλάνδη.

«Αν και ελήφθησαν άμεσα και ολοκληρωμένα μέτρα πρώτων βοηθειών από το πλήρωμα και έναν γιατρό στο αεροσκάφος, ο επιβάτης πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης», επιβεβαίωσε η Lufthansa σε ανακοίνωσή της.

PrimeNews.

Back to top button