breaking newsΕλλάδα

Ματίνα Παγώνη: «Δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ»

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υποψηφιότητά της στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η κ. Παγώνη ξεκαθάρισε τη θέση της σχετικά με το εάν θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

«Από χθες έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τι θα γίνει και ποιοι θα είναι. Επειδή έχω συνηθίσει τον κόσμο να λέει αλήθειες, εγώ στο Επικρατείας της ΝΔ δεν είμαι. Από χθες έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από όλη την Ελλάδα, δεν μπορούσα να απαντήσω σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, να σταματήσει αυτή η ιστορία», ανέφερε αρχικά.

«Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο αρχηγός του κόμματος επιλέγει τα πρόσωπα που είναι αναγνωρίσιμα και θα πάρουν ψήφους από όλη την Ελλάδα, γιατί εμείς ως ΝΔ θέλουμε την αυτοδυναμία. Επομένως, ο αρχηγός του κόμματος θα επιλέξει τα κατάλληλα πρόσωπα, εγώ δεν είμαι εκεί», συμπλήρωσε η κ. Παγώνη.

Για το παρασκήνιο της μη ένταξής της στο ψηφοδέλτιο είπε πως, «δεν έχει σημασία πότε είχα συνάντηση. Δεν θέλω να λέω ψέματα στον κόσμο. Δεν έχει νόημα να συζητάμε, τελειώνει το θέμα Παγώνη σήμερα. Είναι κάποια άλλα πρόσωπα που έχουν περισσότερη αναγνωρισιμότητα. Τον κ. Σκυλακάκη και τον κ. Στυλιανίδη τους γνωρίζω, τις υπόλοιπες κυρίες, κ.κ. Αγαπιδάκη και Χατζηιωαννίδου, δεν τις γνωρίζω».

πηγή tanea.gr

Το άρθρο Ματίνα Παγώνη: «Δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ» εμφανίστηκε πρώτα στο Prime News.

Back to top button