Διεθνή

Σκοτώθηκε ο Ισραηλινός διοικητής της Ταξιαρχίας Nahal, συνταγματάρχης Yonathan Steinberg! Σκοτώθηκαν 20 Ισραηλινοί αστυνομικοί στον αστυνομικό σταθμό στην Sderot!

Εκπρόσωπος του IDF: ο διοικητής της Ταξιαρχίας Nahal, συνταγματάρχης Yonathan Steinberg, έπεσε σε μια σύγκρουση με επιτιθέμενο κοντά στο Kerem Shalom αναφέρει το εβραικό κανάλι 12. Ο διοικητής της Ταξιαρχίας Nahal, ο συνταγματάρχης Yonatan Steinberg, σκοτώθηκε σήμερα σε μια μάχη με έναν τρομοκράτη κοντά στο Kerem Shalom. Ο Steinberg, 42 ετών από το Kibbutz Shumaria, ήταν καθ’ οδόν για ανταλλαγή πυρών που είχαν υφισταμένοι του με επιτιθέμενους. Στο δρόμο του, συνάντησε έναν επιτιθέμενο και σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών κοντά στο Kerem Shalom.Tην είδηση μεταδίδει και το ισραηλινό μέσο kan.

20 Ισραηλινοί αστυνομικοί σκοτώθηκαν μέσα στο αστυνομικό τμήμα στην πόλη Sderot. Οι επιτιθέμενοι Παλαιστίνιοι ήταν μέχρι πριν μισή ώρα εντός του κτιρίου.

Τώρα το εβραικό κανάλι 12 μεταδίδει ότι: οι τρομοκράτες τράπηκαν σε φυγή από το αστυνομικό τμήμα στο Sderot. Οι κάτοικοι κλήθηκαν να μείνουν στα σπίτια τους.

ynet: ”Περισσότεροι από 250 Iσραηλινοί δολοφονήθηκαν την πρώτη μέρα του πολέμου, μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευτεί μόνο λίγα ονόματα. Ο συνταγματάρχης Yonatan Steinberg, διοικητής της Ταξιαρχίας Nahal, σκοτώθηκε σε μια συνάντηση με έναν τρομοκράτη κοντά στο Kerem Shalom. 15 από τους κατοίκους του Moshav Netiv Hatara δολοφονήθηκαν ανακοινώθηκαν τα ονόματα τους”..

dimpenews.com

Back to top button