breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αυστραλία: Τεράστιες συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (βίντεο)

Εικόνες που δεν θα δείξουν ποτέ τα Ελληνικά ΜΜΕ: Στην Αυστραλία, σε μια χώρα όπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το 85% των πολιτών είναι πλήρως εμβολιασμένο και το 93% έχει κάνει τουλάχιστον μια δόση, οργανώνονται και πραγματοποιούνται τεράστιες διαδηλώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Σήμερα Σάββατο λοιπόν σε Μελβούρνη, Σίδνεϋ και 30 ακόμα πόλεις της Αυστραλίας πραγματοποιήθηκαν πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις και πορείες με την συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων. Οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση της κυβέρνησης της Αυστραλίας να προχωρήσει σε μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς με την απειλή της απόλυσης  για όποιον επιλέξει να μην εμβολιαστεί.

Τα πλήθη κινήθηκαν ήσυχα στους δρόμους των Αυστραλιανών πόλεων κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των αστυνομικών. Δεν αναφέρθηκαν επεισόδια αλλά όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει στο βίντεο δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης. Nα σημειωθεί επιπλέον ότι στην συγκέντρωση του Κουινσλάντ εμφανίστηκε και μίλησε στο πλήθος, απευθύνοντας χαιρετισμό, η αρχηγός του δεξιού πατριωτικού κόμματος One Nation, Pauline Hansen.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση του Dan Andrews κυβερνήτη της πολιτείας της Βικτώριας(της μεγαλύτερης σε πληθυσμό) μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του νέου έτους θα πρέπει όλοι να έχουν εμβολιαστεί. 

pronews.

Back to top button